fbpx

Gastvrije man van 58 jaar uit Belgisch Limburg

Beschrijving

Hij is een sympathiek ogende man, heeft een normaal postuur, bruine ogen, kort grijzend haar, een vriendelijke uitstraling en zijn kledingstijl is casual en verzorgd. Hij is 1m80 lang. Zijn karakter kunnen we  omschrijven met de woorden: harde werker, sociaal, gemoedelijk, zorgzaam, loyaal, gezelligheidsmens, familiair, gastvrij, eerlijk en betrouwbaar.

Hij houdt van: tractoren verzamelen en restaureren, wedstrijden tractorpulling, Toeren met jeeps, uit eten gaan, vrienden en familie ontvangen, buiten leven en leuke activiteiten met zijn kinderen ondernemen. Wat betreft vakanties heeft hij al diverse landen bezocht; Canada, Zweden, Noorwegen en Frankrijk zijn hier enkele voorbeelden van. In de toekomst zou hij graag nog eens een reis naar Australië maken. Voor een weekendje weg naar de Ardennen of Frankrijk is hij ook altijd te vinden. Hij kiest het liefst voor actieve en outdoor vakanties, maar staat ook open voor andere suggesties.

Hij zoekt: een lieve, zorgzame vrouw met een slank of normaal postuur. Een eenvoudige vrouw die tevreden en gelukkig is. Hij vindt het belangrijk dat ze betrouwbaar, eerlijk en recht door zee is en net als hij van gezelligheid houdt, kortom een sociale en spontane vrouw, een vrouw met humor. Leeftijd tussen de 50 en 60 jaar. Hij kijkt er naar uit, om na verloop van tijd weer samen te gaan wonen en samen te genieten. Een vrouw zal bij hem niks te kort komen en krijgt de vrijheid om eigen hobby’s en activiteiten te ontplooien.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Wat onze klanten zeggen!

Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,
Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden
Hoi Josje, … heeft je een tijdje geleden al een berichtje gestuurd dat het wel klikt tussen ons. Ik wil je zelf ook nog even bedanken dat je nog iemand voor me hebt gezocht toen ik het eigenlijk wel voor gezien wilde houden. Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden. We hebben het leuk samen. Succes met je werk en dank je wel! 😘🤗👋
Het wel goed zit tussen ons
Hoi Ingrid, Je hebt inmiddels van Y. ook al begrepen dat het wel goed zit tussen ons. Na meer dan een jaar daten heb ik eindelijk iemand gevonden waarbij de ‘klik’ er nu wel is, en we kunnen nu, na 2 weken, al spreken van verliefdheid. We bellen of appen dagelijks, en proberen zo vaak mogelijk af te spreken. Het voelt echt goed
Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk !
Hai Ingrid, Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk ! Een toevalstreffer met veel gezamenlijke inhoud, interesses en niveau. Op dit moment ben ik tevreden met mijn nieuwe appartement, maar dat zal niet lang (meer) duren, aangezien wij al uitgebreide plannen hebben voor samenwoning in haar huis. Hartelijk dank voor jouw inspanningen en ik wens je alle goeds toe !
We genieten volop
Hoi Josje, Gezellig dat jij ff voorbij komt. Wij zijn nog steeds aan het daten en hebben het samen heel gezellig. We genieten volop. Ben ook al voorgesteld aan zijn familie. Ga straks naar hem toe voor een paar dagen. Dus is het een goeie match.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?