fbpx
40PlusRelatie 1200

Energieke man van 57 jaar uit Limburg

Beschrijving

Hij is een sympathieke, energieke en zeer verzorgde man om te zien, heeft een normaal postuur, is 1m72 lang, heeft bruine ogen, kort klein beetje kalend, grijzend haar en een kort baardje. Hij gaat in een verzorgde casual/sportieve stijl gekleed. Hij is een ondernemende, actieve, spontane, sociale en communicatief vaardige man. Hij is een echte familieman, heeft graag mensen om zich en is geïnteresseerd in andere mensen. Zijn karakter kunnen we omschrijven met de woorden: open, humoristisch, positief, sociaal, gezellig, maatschappelijk betrokken, nieuwsgierig, onderlegd, grensverleggend, avontuurlijk, spontaan en impulsief in positieve zin.

Hij houdt van: fitness, wandelen, hardlopen, uiteten gaan, theater, carnaval, sauna, fietsen, activiteiten met zijn kinderen ondernemen, winkelen, motorrijden en Netflix kijken. Wanneer hij alleen met zijn toekomstige partner op vakantie zou gaan, reist hij graag naar verdere bestemmingen en staat hij ondanks dat hij niet kan skiën ook open voor wintersport. Wanneer zijn kinderen ook mee gaan op vakantie kiest hij graag voor bestemmingen die een combinatie van zon, zee en cultuur zijn, zoals Frankrijk, Oostenrijk of Italië. Dit kan in een hotel, resort of met de caravan zijn. Natuurlijk staat hij ook open voor andere suggesties.

Hij zoekt: een lieve, positieve en eerlijke vrouw. Een verzorgde, vlotte, uitdagende en vrouwelijke vrouw die midden in het leven staat. Iemand met een beetje dezelfde interesses en ook sportief is. Een vrouw die open minded, avontuurlijk, maatschappelijk betrokken en ondernemend is. Hij is eerste instantie op zoek naar een latrelatie die misschien later in de toekomst kan uitgroeien tot samenwonen, een fijne relatie waarin gelijkwaardigheid heel belangrijk is en je alles bespreekbaar kunt maken. Samen genieten, samen een stap in de wereld zetten, daar kijkt hij echt naar uit.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...