fbpx
40PlusRelatie 1200

Energieke man van 54 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Man van 1m92 lang, slank en gezond. Kort grijzend haar, blauwe ogen en een vriendelijk gezicht. Sportief en netjes gekleed en naar gelegenheid. Verzorgd, modern voorkomen met open uitstraling. Geen kinderen, rookt niet. Goede functie binnen de ICT in een medische omgeving. Eigen vrijstaande, moderne woning in dorp in West-Friesland. Hij is: een levensgenieter, fanatiek in sport en spel. Is graag actief en kan ook ontspannen op de bank of in de tuin. Kan goed praten en luisteren, is bezig met zelfontwikkeling. Lief, grappig en enthousiast. Houdt graag controle maar laat dit steeds beter los. Zelfverzekerd en zelfbewust. Ondernemend, kritisch en gezellig.

Hij houdt van: spontaniteit en nieuwe ervaringen. Is een gedreven golfer en houdt daarnaast van bord- en kaartspellen. Hij geniet van samen koken en gezellig tafelen of een borrel met vrienden. Motorrijden, toeren met de cabrio en (golf) vakanties. Daarnaast goede gesprekken over serieuze en minder serieuze zaken. Hij houdt van duidelijkheid en eerlijkheid.

Hij zoekt: dynamiek binnen de relatie, dus actieve gezelligheid en goede gesprekken. Een ondernemende, zorgzame, warme vrouw. Zelfverzekerd, die op de hoogte is van de actualiteit en die ook toegeeflijk kan zijn. Een slanke, niet-rokende vrouw die haar leven op de rit heeft en met hem de leuke aanvullingen wil delen en samen nieuwe ervaringen op wil doen. Hij zoekt een relatie met intimiteit waarin beiden zich geliefd voelen.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...