40PlusRelatie 1200

Energieke man van 51 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Hij heeft groen/grijze ogen, gemillimeterd bruin haar, een normaal postuur, 1m87 en kleedt zich casual en verzorgd. Zijn karakter is: eerlijk, vitaal en ad rem. Hij heeft het hart op de tong, je weet wat je aan hem hebt. Daarbij heeft hij absoluut ook humor. Hij heeft 2 (bijna) volwassen dochters die hij regelmatig ziet. Verder een broer, een zus en beide ouders nog. Hij heeft een vaste fulltime baan in dagdiensten.

Hij houdt van: muziek, motorrijden, mountainbiken, sauna, weekendjes weg gaan en ergens iets eten en drinken. Daarbij is hij ook lid van de vrijwillige brandweer. Qua vakanties is hij o.a. al eens geweest naar: Amerika, Dominicaanse Republiek, Aruba en de Cariben en verder ook meerdere Europese landen.

Hij zoekt: een vrouwelijke, optimistische, serieuze vrouw met humor. Hij hoopt dat zij een leuke uitstraling heeft en midden in het leven staat. Samen 100% voor de relatie gaan is wat hij voor ogen heeft.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...