40PlusRelatie 1200

Empathische man van 59 jaar uit Gelderland

Beschrijving

Hij is: een leuke man om te zien, heeft een vrolijke uitstraling, bruine ogen, kort grijzend haar, draagt een bril en kleedt zich naar gelegenheid. Hij is weduwnaar, heeft vier dochters die allemaal getrouwd zijn en geniet van zijn vijf kleinkinderen. Hij werkt als Project Engineer bij een bedrijf in fietsonderdelen. Hij woont in een leuke hoekwoning, in een rustige wijk. Huisdieren heeft hij niet, maar hij houdt van honden. Muziekvoorkeuren zijn o.a. The Cats, The Beatles, Simon & Garfunkel.

Hij houdt van: klussen, varen met zijn boot, vissen, sauna, op vakantie gaan in Nederland en dan het ruime sop kiezen. Zijn karakter omschrijft hij als volgt: meer een type van op de achtergrond dan op de voorgrond, sociaal, meelevend, makkelijk, gul, praat makkelijk, ook al laat hij niet zo snel het achterste van zijn tong zien. Hij kan genieten van een glaasje wijn bij het eten. Hij rookt niet en hij vindt het fijn als een vrouw ook niet rookt.

Hij zoekt: een maatje om in eerste instantie leuke dingen te doen. Als jij je herkent in de volgende eigenschappen, dan ontmoet hij jou graag: lief, respect en vertrouwen. Hij is een religieuze man en hij zou het fijn vinden als jij ook gelooft. Samen een leuke tijd hebben en op termijn samenwonen daar wil hij graag voor gaan. Leeftijdsindicatie: 50-60, MBO/HBO-niveau, maar alleen als je ook van water en varen houdt, want dat vindt hij belangrijk.

Samen het bootje in?

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...