40PlusRelatie 1200

Empathische man van 52 jaar uit Utrecht

Beschrijving

Leuke man om te zien, zorgzaam en ruimdenkend. Hij kleedt zich in een casual verzorgde stijl, heeft kort blond haar, blauwe ogen, en een open vriendelijk gezicht. Een actieve en vitale man.

Hij houdt van: zijn huis, een mooi appartement aan de buitenrand van Utrecht, zijn dochter, die hij zeer geregeld ziet, zijn werk als projectleider binnen de overheid. Hij is een rustige, sociale familieman staat graag voor de ander klaar als het daar even niet lekker gaat. Houdt van reizen, in Europa, stedentrips. Is graag thuis, houdt van lezen, heeft een zeeaquarium en een kat, maar houdt ook van bijvoorbeeld uit eten gaan, een bos-of strandwandeling maken, fietsen, koken voor een gezelschap, heeft een brede muzieksmaak en bezoekt af en toe een kleinschalig concert.

Hij zoekt: een vrouw die gezellig, sociaal, verzorgd is, die zich jong genoeg voelt om samen allerlei dingen te ondernemen, die lief en leed kan en wil delen. Een vrouw die makkelijk in de omgang naar de ander is en er verzorgd uitziet. Ze vindt het fijn om samen thuis te zijn, maar ook om er spontaan op uit te trekken. Fijn als ze ook actief van wandelen en fietsen houdt, af en toe naar een museum mee wil gaan of spontaan op een uitstapje meegaat. Niet rokend. Kinderen geen bezwaar mits niet te jong. Wil graag op deze manier heerlijk samen kunnen genieten en iets moois opbouwen. Mbo/Hbo niveau in de leeftijd van 45 tot 52 jaar.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...