40PlusRelatie 1200

Empathische man 47 jaar uit Overijssel

Beschrijving

Hij is: een verzorgde man met een normaal postuur. Hij draagt een baardje, heeft donkerbruin krullend haar en bruine ogen. Het liefst kleedt hij zich in spijkerbroek met overhemd of poloshirt. Hij is gescheiden, heeft twee dochters die nu 13 en 17 jaar zijn. Als leerkracht werkt hij met veel plezier op een school. Zijn tussenwoning heeft hij harmonieus ingericht. Huisdieren heeft hij niet, alleen als zijn dochters er zijn, dan nemen zij de hond mee. Zijn karakter omschrijft hij als volgt: zacht, attent, empathisch, kan soms wat "knorrig" reageren, voelt zich veilig in zijn comfortzone, maar daarbuiten kan het voor hem soms wat lastig zijn. Wie weet kun jij hem meer op zijn gemak stellen?

Hij houdt van: hardlopen, wandelen, bridgen, lezen van thrillers en vakliteratuur, t.v. kijken en uit eten. Vakanties mogen voor hem een combinatie zijn van wandelen en cultuur snuiven in bijvoorbeeld Europa. Roken doet hij niet, wel drinkt hij af en toe een biertje of een wijntje. Hij heeft geen specifieke muziekvoorkeuren maar staat voor veel open.

Hij zoekt: een partner die de volgende elementen in zichzelf herkent: verzorgd, lief, goed voor elkaar zijn. Hij wil uiteindelijk graag samenwonen met een lieve partner om elkaar te laten voelen belangrijk voor elkaar te zijn! Ben jij tussen de 40 en 51 jaar? Wil jij ook graag van single naar samen en elkaar laten voelen dat je van elkaar houdt? Dan wil hij jou graag ontmoeten.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...