40PlusRelatie 1200

Eerlijke man van 49 jaar uit Overijssel

Beschrijving

Hij heeft kort donkerblond/grijs haar, groene ogen, een normaal postuur, kleedt zich casual en verzorgd.  Zijn karakter is: serieus, creatief en spraakzaam. Daarnaast heeft hij ook humor en je kunt van hem op aan. Hij heeft zijn leven op orde. Na een huwelijk van 18 jaar is hij inmiddels 6 jaar single. Hij heeft 2 kinderen, beiden zijn volwassen en hij heeft een goede band met hen. Zijn half vrijstaande woning heeft hij bijzonder sfeervol ingericht. Binnenshuis doet hij zelf de huishouding. Verder heeft hij een vaste fulltime baan.

Hij houdt van: luisteren naar populaire muziek. Op t.v. kijkt hij naar: formule 1 en autocross. Ook zorgt hij dat hij op de hoogte blijft van het nieuws en de actualiteiten. Verder zijn tuin bijhouden en wandelen met zijn hond. Vakanties bracht hij in diverse Europese landen door. Met een leuke vrouw staat hij open voor ideeën. Ook weekendjes weg en stedentrips maken lijken hem leuk om samen te ondernemen.

Hij zoekt: een optimistische, spontane en betrouwbare vrouw. Zij heeft een normaal postuur en een leuke lach.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...