40PlusRelatie 1200

Eerlijke man van 44 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Hij heeft kort, donkerblond haar, blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd en casual. Zijn karakter is: sociaal, open, actief, attent, behulpzaam en zorgzaam. Daarnaast is hij positief ingesteld, heeft aanpassingsvermogen en is geen klager, kan niet tegen onrecht. Hij heeft 3 uitwonende kinderen. Hij woont in een ruim en modern appartement. Heeft het heel gezellig en modern ingericht. Doet zelf de complete huishouding. Volgt het nieuws en de actualiteiten en kijkt een leuke film of serie. Hij heeft een vaste baan in dagdiensten.

Hij houdt van: met een vriend zo nu en dan ergens iets eten of drinken. Met een leuke vrouw staat hij open voor ideeën: bioscoop, uit eten, terrasje, vakanties.

Hij zoekt: een vrouwelijke, spraakzame en serieuze vrouw met humor en een stabiel en tevreden karakter. Hij hoopt dat zij een gezellige prater is.

Hij rookt niet, drinkt met mate, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...