fbpx
40PlusRelatie 1200

Een echte buitenman van 52 jaar uit Zeeland

Beschrijving

Een leuke man, vriendelijke uitstraling, kort grijs haar, bruine ogen, normaal postuur, 1.80 m lang, casual gekleed, snor (mag eraf). Gescheiden, 1 zoon uitwonend, agrariër en dierenvriend, woont op boerderijtje, 2 honden, kippen, poes, 2 pony’s. Rookt matig, drinkt een biertje. Hij is: een optimist met een groot hart, actief, sociaal, lief, ondeugend, humoristisch, behulpzaam.

Hij houdt van: buiten bezig zijn, met honden naar bos en strand, chillen met vrienden, sport kijken, zwemmen, uiteten, terrasje pakken.

Hij zoekt: een normale, lieve, gezellige vrouw. Belangrijk is dat ze trouw en eerlijk is. Ze houdt van dieren en vindt het leuk om samen dingen te ondernemen en erop uit te trekken. Verder sociaal, heeft humor en is bourgondisch. Ze heeft een normaal tot volslank postuur.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...