40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Nette man, kort donkerblond haar, blauwe ogen, normaal postuur, naar gelegenheid gekleed. 1.74m. lang. Gescheiden, 1 zoon van 10, woont vrijstaand, werkt op de ambulance, 3 katten, rookt niet, (HBO). Hij is romantisch, opmerkzaam, sociaal, gezelligheidsmens, lijfelijk ingesteld, communicatief, zorgzaam, open en eerlijk. Samen lachen, plezier hebben maar ook serieus kunnen kletsen.

Hij houdt van: fietsen, tuinieren, koken, puzzelen, lezen, terrasje, strand, bos, wandelen, uit eten, stedentrips.

Hij zoekt: een zorgzame vrouw, huiselijk en ook actief, normen en waarden, beetje pittig, initiatief nemend, weet wat ze wil, tussen de 40 en 50 jaar, liever niet rokend, kinderen zijn welkom.

Aanvullende informatie

Trotse vader van drie kinderen, lange (1.95cm) slanke man, met kort bruin haar en sprekende blauwe ogen. Hij heeft een open en vriendelijke blik en een leuke lach. Hij is verzorgd en kleedt zich overwegend modern en casual sportief. Voor zijn werk draagt hij een kostuum. Verder is hij een enthousiaste, spontane en attente man. Hij is belangstellend, heel eerlijk en trouw, houdt van humor en gaat een goed gesprek niet uit de weg. Mbo-niveau.

Hij houdt van: rommelen in en om het huis, ook een beetje tuinieren. Hij gaat er graag samen op uit; zoals varen, wandelen, dagje strand of een stuk fietsen. Hij is gek op de natuur!! Een hapje eten, beetje winkelen of naar de bioscoop, zijn dingen die hij ook graag doet. Voor hem geen verre reizen. Hij gaat meestal kamperen of huurt een huisje op een gelegenheid waar het leuk is voor de kinderen. Ook vindt hij het prettig om met een toercaravan op pad te gaan.

Hij zoekt: een niet rokende, spontane, eerlijke vrouw zonder tatoeages of piercings. Een vrouw die van gezelligheid houdt. Zij is vlot en vrouwelijk verzorgd. Het lijkt hem fijn als ze wel een beetje dezelfde interesses samen delen, goed met elkaar kunnen praten en allebei zichzelf kunnen zijn. Haar pubers zijn van harte welkom bij hem. Toekomst: er zijn voor elkaar, weer belangrijk zijn voor iemand. Een vaste langdurige relatie opbouwen en op een prettige manier samen oud worden. Hij zegt; "Ik ben niet de Prins op het witte paard maar ik heb een hoop te bieden!!"

Aanvullende informatie

Knappe, optimistische man, met een innemende glimlach, bruine ogen en donker haar. Kleedt zich casual modern, normaal figuur, hippe bril. Hij heeft een kleine beperking. Werkt als hovenier, appartement gezellig en modern ingericht. Rijbewijs en auto, rookt niet, wijn bij gelegenheid. Hij is humoristisch, een volhouder, vastberaden op zijn doel af, netjes en verzorgd. Hij houdt van lachen en van dieren. Hij is absoluut geen klager en ook niet te flauw.

Hij houdt van: vissen (aquarium), auto’s, shoppen, bios, de stad, strand, uit eten.

Hij zoekt: een spontane eerlijke vrouw, casual gekleed, sjiek mag ook, optimistisch, financieel zelfstandig, lief, toegankelijk, makkelijk, beetje rebels, kan tegen een stootje, kinderen en huisdieren zijn welkom. Ze mag een beperking hebben, mits dit niet belemmerend is.

Aanvullende informatie

Een zeer verzorgd uitziende man, slank postuur, casual modern gekleed. Hij heeft helblauwe ogen en een blond kort modern kapsel, tattoos, oorbelletje. Werkt als voorman in buitendienst gemeente. Gescheiden, 2 uitwonende kinderen, rookt en drinkt niet, tussenwoning met grote tuin. Hij is netjes, beetje ijdel, romantisch, leergierig, handig, zorgzaam, breed geïnteresseerd, in een relatie enigszins meegaand en respectvol.

Hij houdt van: de zon en is veel buiten, tuinieren, zwemmen, muziek, scooter, strand, uit eten, postduiven (heeft ook verzorger hiervoor). Vakanties naar de zon maar wel met een partner.

Hij zoekt: een verzorgde ruimdenkende vrouw met een jeugdig uiterlijk, modern casual gekleed, normaal postuur. Ze is netjes, romantisch, houdt van fysiek contact, initiatiefrijk, niet veeleisend, niet dom en niet rokend.

Aanvullende informatie

Verzorgde slanke man van 1.76m, casual modern gekleed, blauwe ogen, kort blond grijzend haar, brildragend, mooie glimlach. Hij is ZZP’r in de schoonmaakbranche, rookt niet en drinkt bij gelegenheid. Is Alleen sinds 2016 nadat vriendin overleed, geen kinderen, eigen appartement. Hij is adrem, duidelijk en direct, slim, harde werker, gelijkwaardig en overleggend in een relatie, geïnteresseerd, communicatief, eigen mening. Hij is blij als hij iets voor een ander kan betekenen.

Hij houdt van: uit eten, de stad in, terrasje, theater. Hij is mantelzorger voor zijn moeder. Geïnteresseerd in politiek en wereldnieuws.

Hij zoekt: een relatie omdat hij niet meer alleen wil zijn. Zijn partner mag ouder zijn en qua intelligentie mag ze hem ook overstijgen. Ze is casual modern gekleed, heeft een normaal postuur. Ze is direct en eerlijk, geduldig, gelijkwaardig, naturel type, huiselijk maar ook uitgaand, financieel zelfstandig. Liever niet rokend.

Aanvullende informatie

Lange, bedachtzame, intelligente, communicatieve en gevoelige man met een volslank postuur. Hij heeft kort grijs kalend haar, is brildragend, heeft groene ogen en een vriendelijk gezicht. Hij kleedt zich overwegend modern en casual en naar gelegenheid. Verder is hij humorvol, breed geïnteresseerd, lief, betrokken en een verantwoordelijke man. Hij is niet dominant, belangstellend, open en eerlijk (soms te). Hbo-niveau.

Hij houdt van: zijn drie tienerdochters, katten, kleine honden, series kijken (romantiek, SF of thrillers), lezen en computeren. Op zijn tijd vindt hij het prettig om sportief bezig te zijn maar voor wandelen en fietsen is hij niet echt te porren. Hij houdt wel van zwemmen en squashen. Hij houdt zijn sociale contacten goed bij, vindt het gezellig om uit eten te gaan en hij heeft zeker een culturele interesse. Ook heeft hij een grote interesse voor alles wat digitaal is. Tijdens vakantie graag ook cultuur snuiven, hij is geen strandligger. Houdt er van als dingen in balans zijn.

Hij zoekt: een verzorgde vrouw met een eigen mening. Iemand die positief in het leven staat. Zij is zorgzaam en ondernemend. Hij houdt van vrouwen met een open en vrolijke uitstraling. Haar kinderen zijn bij hem van harte welkom. Toekomst; de liefde samen ontdekken en ontwikkelen, met respect voor elkaar. Samen gelukkig zijn en weer dingen delen; op termijn zou hij wel weer willen samenwonen.

Aanvullende informatie

Vrolijke, positieve, enthousiaste man met een slank postuur, blauwe ogen, brildragend en heeft een vriendelijke, open en sportieve uitstraling. Hij kleedt zich casual en verder naar gelegenheid. Hij is al een aantal jaren weduwnaar. Hij is zorgzaam met alle goede bedoelingen, gezellig, easy going maar ook een gevoelsmens en heeft een groot hart. Verder is hij een serieuze en sociale man, een goede prater met een grote dosis humor en een geintje op zijn tijd. Ook kan hij goed luisteren. Doorgaans is hij vrolijk en een harde werker maar zeker ook een levensgenieter. Mbo niveau. Hij wordt blij van gezelligheid om hem heen en als hij het idee heeft dat hij gewaardeerd wordt.

Hij houdt van: muziek, winkelen, even de stad in. Verder houdt hij er van om een wandeling te maken in het bos of op het strand, ook van uit eten gaan of een terrasje pakken. Fietsen doet hij graag maar vindt het ook fijn om lekker thuis te zijn en het samen gezellig te maken. Het liefst maakt hij een combivakantie, zon, zee, strand maar ook dingen zien en ondernemen. Hij staat open voor verre reizen.

Hij zoekt: een vrouw die ook van een feestje houdt. Onafhankelijk is, humor heeft, positief is, gezellig, ondernemend maar ook huiselijk. Hij hoopt samen met haar te kunnen lachen en leuke dingen te doen. Er zijn voor elkaar op de goede en slechte momenten. Het gevoel hebben dat je weer belangrijk bent voor iemand en samen dingen kunnen delen. Hij wil in eerste instantie een lat relatie opbouwen.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 6

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!