40PlusRelatie 1200

Verzorgd uiterlijk, atletisch postuur, 1.86m lang, casual modern gekleed, blauwe ogen, kort donker haar, mooi gebit. Geen kinderen, werkt in de staalindustrie, rookt niet. Hij is rustig, op zichzelf, serieus in zijn werk, assertief, actief, trekt er makkelijk alleen op uit.

Hij houdt van: mountainbiken, hardlopen, zwemmen, wandelen, vissen, dansen, kroegje in de buurt, films kijken op tv of in de bioscoop

Hij zoekt: een vrouw tussen de 40 en 50 jaar met een slank tot normaal postuur, casual gekleed. Ze is vriendelijk, vlot uiterlijk, actief in het leven staand, leuk als ze ook van sporten houdt, initiatief nemend en gelijkwaardig in een relatie.

Aanvullende informatie

Hij is: een grappige man met een normaal postuur. Hij heeft hele donkerbruine ogen, zijn haar is zwart/grijs gemêleerd en heeft een vriendelijke uitstraling. Zijn kledingstijl is naar gelegenheid en overwegend casual. Hij rookt en drinkt geen alcohol. Hij is een man met een vrolijk karakter die positief in het leven staat. Verder is hij betrouwbaar, actief, zorgzaam, sociaal en is nooit humeurig. Hij houdt van gezelligheid en is in voor een geintje. Hij is iemand die prijs stelt op de juiste normen en waarden en deze zeker ook zelf hanteert.

Hij houdt van: kinderen en dieren. Als het mooi weer is, dan houdt hij er van om erop uit te gaan, even naar het centrum, winkelen, terrasje pikken of lekker een stuk wandelen (geen lange afstandswandelingen). Dit alles doet hij graag met iemand samen. Op zijn tijd een hapje eten buiten de deur vindt hij ook fijn. Leuk ook samen weer op vakantie te gaan!

Hij zoekt: hij hoopt een lieve, betrouwbare en ondernemende vrouw te ontmoeten. Een vrouw die naast hem staat!. Iemand die met hem een liefdevolle relatie wil opbouwen. Bij de juiste klik gaat die misschien ooit nog eens door zijn knieën maar voorlopig gaat hij voor een latrelatie.

Aanvullende informatie

Zeer jong uitziende man met een sportief postuur, getinte huidskleur, kaal, bruine ogen, kleedt zich casual en modern zakelijk, werkt als senior engineer, HBO, gescheiden, 1 uitwonende zoon, woont luxe en rustgevend. Hij is galant, flexibel, charmant, gastvrij, rustig, ambitieus, muzikaal, intuïtief, respectvol, netjes, verzorgd, impulsief, een rijk mens.

Hij houdt van: fashion, shoppen, relaxen, uitgaan, uit lunchen, wintersport en zonvakanties.

Hij zoekt: een jonge elegante vrouw, lief, goed innerlijk belangrijk, flexibel, niet leven alleen naar een agenda, verrassend, impulsief, spontaan, communicatief. Kinderen welkom, roken mag.

Aanvullende informatie

Jongensachtige man met een guitige lach, normaal postuur, kaal hoofd, groen/bruine ogen, casual modern gekleed. ZZP’r in de bouwsector, geen kinderen, rookt niet. Hij is een optimist, lief, zorgzaam, denkt in oplossingen, staat open voor heel veel, behulpzaam, makkelijk in de omgang, goede balans werk en ontspannen, proper.

Hij houdt van: veel wandelen, mountainbiken, tuinieren, uiteten en soms uitgaan.

Hij zoekt: een vlotte vrouw, lief en zorgzaam, een goed mens, open en sociaal. Normaal postuur, tot 47 jaar, niet rokend, kinderen zijn welkom.

Aanvullende informatie

Nette man, kort donkerblond haar, blauwe ogen, normaal postuur, naar gelegenheid gekleed. 1.74m. lang. Gescheiden, 1 zoon van 10, woont vrijstaand, werkt op de ambulance, 3 katten, rookt niet, (HBO). Hij is romantisch, opmerkzaam, sociaal, gezelligheidsmens, lijfelijk ingesteld, communicatief, zorgzaam, open en eerlijk. Samen lachen, plezier hebben maar ook serieus kunnen kletsen.

Hij houdt van: fietsen, tuinieren, koken, puzzelen, lezen, terrasje, strand, bos, wandelen, uit eten, stedentrips.

Hij zoekt: een zorgzame vrouw, huiselijk en ook actief, normen en waarden, beetje pittig, initiatief nemend, weet wat ze wil, tussen de 40 en 50 jaar, liever niet rokend, kinderen zijn welkom.

Aanvullende informatie

Trotse vader van drie kinderen, lange (1.95cm) slanke man, met kort bruin haar en sprekende blauwe ogen. Hij heeft een open en vriendelijke blik en een leuke lach. Hij is verzorgd en kleedt zich overwegend modern en casual sportief. Voor zijn werk draagt hij een kostuum. Verder is hij een enthousiaste, spontane en attente man. Hij is belangstellend, heel eerlijk en trouw, houdt van humor en gaat een goed gesprek niet uit de weg. Mbo-niveau.

Hij houdt van: rommelen in en om het huis, ook een beetje tuinieren. Hij gaat er graag samen op uit; zoals varen, wandelen, dagje strand of een stuk fietsen. Hij is gek op de natuur!! Een hapje eten, beetje winkelen of naar de bioscoop, zijn dingen die hij ook graag doet. Voor hem geen verre reizen. Hij gaat meestal kamperen of huurt een huisje op een gelegenheid waar het leuk is voor de kinderen. Ook vindt hij het prettig om met een toercaravan op pad te gaan.

Hij zoekt: een niet rokende, spontane, eerlijke vrouw zonder tatoeages of piercings. Een vrouw die van gezelligheid houdt. Zij is vlot en vrouwelijk verzorgd. Het lijkt hem fijn als ze wel een beetje dezelfde interesses samen delen, goed met elkaar kunnen praten en allebei zichzelf kunnen zijn. Haar pubers zijn van harte welkom bij hem. Toekomst: er zijn voor elkaar, weer belangrijk zijn voor iemand. Een vaste langdurige relatie opbouwen en op een prettige manier samen oud worden. Hij zegt; "Ik ben niet de Prins op het witte paard maar ik heb een hoop te bieden!!"

Aanvullende informatie

Knappe, optimistische man, met een innemende glimlach, bruine ogen en donker haar. Kleedt zich casual modern, normaal figuur, hippe bril. Hij heeft een kleine beperking. Werkt als hovenier, appartement gezellig en modern ingericht. Rijbewijs en auto, rookt niet, wijn bij gelegenheid. Hij is humoristisch, een volhouder, vastberaden op zijn doel af, netjes en verzorgd. Hij houdt van lachen en van dieren. Hij is absoluut geen klager en ook niet te flauw.

Hij houdt van: vissen (aquarium), auto’s, shoppen, bios, de stad, strand, uit eten.

Hij zoekt: een spontane eerlijke vrouw, casual gekleed, sjiek mag ook, optimistisch, financieel zelfstandig, lief, toegankelijk, makkelijk, beetje rebels, kan tegen een stootje, kinderen en huisdieren zijn welkom. Ze mag een beperking hebben, mits dit niet belemmerend is.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!