40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Een leuke grote, verzorgd uitziende man. Kort donker haar, bruine ogen, volslank postuur en kort donker haar, kleedt zich modern en naar gelegenheid. Rookt niet en drinkt soms bier. Hij is ondernemer in de detailhandel met personeel. Heeft een eigen (tussen) woning landelijk ingericht. Heeft 2 dwergkonijntjes. Is gescheiden, heeft 1 dochter van 11 jaar oud. Hij is amicaal, aardig, actief, opgeruimd, romantisch, attent.

Hij houdt van: sfeer maken, tuinieren, BBQ, wandelen in bos of strand, bioscoop, theater. Zijn hobby is schieten en schilderen.

Hij zoekt: een vrouw met ongeveer hetzelfde karakter als hij. Niet te dominant, houdt van knuffelen, is lief, huiselijk maar ook actief, gezellig en romantisch.

Aanvullende informatie

Slanke man, grijzend kort haar, kort baardje en snor. Netjes casual gekleed. Rookt matig. Gescheiden, 1 uitwonend kind. Hij werkt als broodbezorger en is vroeg op en weer vroeg thuis, geen huisdieren, geen eigen auto wel een rijbewijs. Woont in appartement. Hij is rustig, conflict vermijdend, romantisch, van binnen vol avontuur. Hij werkte vroeger als ZZP er en reed met zijn vrachtwagen door heel West-en Oost-Europa. Hij heeft respect voor vrouwen. Hij gaat graag met vakantie naar de zon, o.a. Griekenland en Turkije.

Hij houdt van: gezelligheid en bezoekt regelmatig vrienden. Hij houdt van winkelen, uit eten, lekker naar het strand, op een terrasje zitten.

Hij zoekt: een relatie voor de gezelligheid en de romantiek. Zij is lief, gemoedelijk, snel tevreden, niet dominant. Ze vindt zijn roken niet erg.

Aanvullende informatie

Rustige, ondernemende man met een normaal postuur, kort grijzend haar en bril. Zijn ogen zijn bruin, met een open en vriendelijke blik. Hij is verzorgd en kleedt zich overwegend modern en casual sportief. Is zelfstandig ondernemer en trotse vader van twee zonen. We kunnen hem omschrijven als een attente, gastvrije en breed geïnteresseerde man. Verder is hij belangstellend, eerlijk en trouw. Hij houdt van humor en gaat een goed gesprek niet uit de weg. Hij rookt niet en drinkt af en toe een wijntje en bij mooi weer een biertje. Hij stelt het zeer op prijs als de partner ook niet rookt.

Hij houdt van: fietsen (racefietsen). Hij gaat er graag samen op uit; zoals wandelen, dagje strand, een theaterbezoek, bioscoop of doelgericht shoppen. Soms wil hij ook nog wel eens een dagje gaan vissen met zijn kinderen. Ook vind hij het prettig om thuis één en ander te doen, zoals; lezen, tuinieren of gewoon een beetje rommelen. Hij is een ondernemende reiziger en houdt van allerlei soorten vakanties. Hij is alleen geen strandligger, een dagje of paar uurtjes prima maar hij onderneemt liever iets. Hij gaat liefst elk jaar wel een weekje skiën. Stedenreizen lijkt hem leuk om samen te doen.

Hij zoekt: een zelfstandige, vrolijke en sportieve vrouw. Iemand met een goede dosis humor en een beetje dezelfde interesses. Een vrouw die op het juiste moment tegengas kan geven. Toekomst; er zijn voor elkaar, samen weer dingen delen en gelukkig zijn. Een vaste relatie opbouwen en op een prettige manier samen oud worden.

Aanvullende informatie

Rustige, integere en weloverwogen man met een normaal postuur. Hij heeft een vriendelijke uitstraling, blauwe ogen en draagt een bril. Hij heeft blond/grijs haar. Verder kleedt hij zich casual en naar gelegenheid. Hbo-niveau. Bij gelegenheid drinkt hij een biertje of een lekker wijntje. Hij rookt niet. Hij is zorgzaam, heel gezellig en een gevoelsmens. Hij is iemand met een groot plichtsbesef, kan soms eerst de kat uit de boom kijken. Verder is hij sociaal, bescheiden, geduldig en zeer nuchter. Hij kan soms gesloten zijn maar als hij zich op zijn gemak voelt, is hij een zeer gezellige prater!

Hij houdt van: rustige populaire muziek of leest de krant. Hij sport een aantal keren in de week. Hij doet aan fitness en hardlopen. Verder houdt hij er van om eens uit eten gaan of een terrasje te pakken. Hij doet dit ook wel alleen maar in gezelschap is dat altijd gezelliger. Ook houdt hij van wandelen en fietsen. Vroeger heeft hij getennist, op dit moment bowlt hij regelmatig met een vast clubje. Hij is niet echt een zon, zee en strandmens, houdt erg van stedenreizen en weekendjes weg.

Hij zoekt: een spontane en sportieve vrouw. Zij praat makkelijk, is zichzelf en heeft een mooie uitstraling. Iemand met een eigen leven en brede interesses en dit graag met hem wil delen. Zij heeft zeker humor en kan een beetje het voortouw nemen. Hij hoopt samen met haar gezellige dingen te ondernemen en een goede vaste relatie op te bouwen voor de langere termijn.

Aanvullende informatie

Slanke man met grijs kort haar, bril, grijsgroene ogen en een snor. Sportief gekleed. Weduwnaar en een inwonende dochter van 19 jaar. Hij is sociaal, vrolijk en kan goed luisteren. Mbo-niveau en rookt niet.

Hij houdt van: zijn dochter, gezelligheid, winkelen, theater, samen wandelen en zijn stacaravan.

Hij zoekt: een lieve vrouw, ondernemend, vrolijk, lief voor zijn dochter. Er voor elkaar zijn op de goede en slechte momenten. Uiteindelijk is zijn doel, een vaste relatie!

Aanvullende informatie

Leuke, verzorgde man, casual of naar gelegenheid gekleed, slank tot normaal postuur, krullend grijs haar, brildragend. Hij is technisch opgeleid, monteur van beroep, rookt niet. Hij is weduwnaar, heeft 2 kinderen, 3 kleinkinderen. Woont met hondje in een eigen hoekwoning met veel antiek als inrichting. Hij is lief, loyaal, intuïtief, slim, communicatief en verzorgd. Hij heeft een dosis humor en is altijd aan het geinen.

Hij houdt van: mensen en dieren, wandelen, lezen, muziek luisteren, tuinieren, rommel- en antiekmarkt bezoeken, uit eten en gezelligheid.

Hij zoekt: in een relatie geborgenheid en liefde. Hij doet graag dingen samen. Qua karakter is zijn partner optimistisch en geniet van het leven. Ze is gezellig, communiceert open en prettig gestoord mag ze best wel zijn. Ze is maximaal 65 jaar en heeft een normaal postuur. Roken mag.

Aanvullende informatie

Charmante, vitale en gezellige man met een warme uitstraling. Hij heeft een normaal postuur, bruin-groene ogen, grijs haar en draagt een bril. Hij kleedt zich overwegend casual modern; in nette spijkerbroek en bijpassend overhemd met pullover. We kunnen hem omschrijven als een sociale, gastvrije, begripvolle en moderne man. Het is een man die goed kan luisteren en is prettig gezelschap om een gesprek mee te voeren. Je moet hem niet in de maling nemen. Hij lacht veel en uit zich oprecht. Hij rookt niet en drinkt bij voorkeur een biertje, maar niet als hij moet rijden.

Hij houdt van: de krant lezen, muziek luisteren; zijn muzieksmaak is zeer breed. Op tv kijkt hij graag naar Netflix, medische programma’s of een documentaire over dieren. Hij trekt er graag op uit in goed gezelschap, b.v. met iemand naar de Lion King. Een etentje, winkelen of een terrasje pakken, zijn allemaal leuke dingen om te ondernemen. Tevens houdt hij van zon, zee en strand of een dagje weg. Een grote passie van hem, is zijn volkstuin (fruit). Hij is zeer reislustig en heeft in het verleden een hoop van de wereld gezien. Het lijkt hem fijn om nog eens een cruise te maken maar hij stelt zich geheel open voor allerlei reissuggesties.

Hij zoekt: een verzorgde, lieve, vrolijke en reislustige vrouw met brede interesses. Hij heeft een gelijkwaardige relatie voor ogen, waarin ruimte is voor eigen ideeën en opvattingen. Rustig aan, elkaar leren kennen en samen genieten! Hij gaat uit van een latrelatie en dan kijken waar dit naar toe leidt.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 6

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!