40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Een verzorgd uitziende man, grijs stekelhaar, casual modern gekleed. Hij rookt en drinkt een biertje. Normaal postuur met een buikje. Gescheiden, 2 kids, 1 kleinkind, eigen woning met tuin, modern ingericht. Hij is impulsief, lief, zachtaardig, een dierenliefhebber, meegaand, netjes en ordelijk, ruzie mijdend. Mbo.

Hij houdt van: formule 1 autorace, dagje weg, fietsen, bos en strand, uitgaan en reizen.

Hij zoekt: een nette verzorgde vrouw met een eigen mening, initiatief nemend maar wel in samenspraak, niet dominant, optimistisch, geen betweter. Ze is makkelijk in de omgang, tussen de 50 en 63 jaar en volslank.

Aanvullende informatie

Leuke moderne man van 1m88, normaal postuur, casual gekleed, verzorgd uiterlijk, kort blond tot rossig haar, brildragend. Werkt als ZZP ’r in de techniek en is MBO/HBO geschoold in het sociaal pedagogisch werk. Hij rookt weinig en stopt op het juiste moment. Gescheiden, 2 kinderen die in het buitenland wonen. Hij heeft een gematigde persoonlijkheid, is open in zijn communicatie, goed zelfinzicht, 2 rechterhanden en huiselijk.

Hij houdt van: klussen aan en rond huis of tuin, restaureren van auto of motor, interesse in alles wat beweegt en in psychologie, muziek luisteren, op de laptop bezig zijn en filosoferen.
Vakantie: is minder belangrijk voor hem maar als hij gaat dan houdt hij van comfortabel rondtrekken met bv een campertje. Een lang weekend weg in een hotelletje of B&B en daar de omgeving verkennen.

Hij zoekt: een maatje, zijn soulmate, een pientere vrouw, emotioneel intelligent, ze kan goed luisteren, is communicatief sterk en open en initiatief nemend. Leuk als ze ook van filosoferen houdt. Ze staat positief in het leven en is niet claimend. Ze is maximaal 50 jaar, kleedt zich casual modern en heeft een normaal postuur. Kinderen zijn welkom en hij wordt daar graag bij betrokken.

Aanvullende informatie

Een leuke grote man van 1.98m. met donkere ogen, donker haar, normaal postuur, met in de winter wat extra pondjes. Casual gekleed, bedrijfsleider in de horeca (recreatie), rookt niet. Uit elkaar, 1 zoon uitwonend vanwege een sportcarrière. Hij is makkelijk in de omgang, rustig, gezellig, romantisch, behulpzaam. Een goed mens.

Hij houdt van: sport, hardlopen, voetbal kijken, mountainbiken, wandelen, strand, terrasje pakken.

Hij zoekt: een vrouw met een sterk karakter. Ze neemt initiatief en is serieus. Hij voert graag een goed gesprek samen op de bank of op het strand. Je moet je hart bij elkaar kunnen luchten. Hij heeft zijn mening maar zij mag ook het voortouw nemen. Een vrouw die hem stimuleert en hem laat ervaren dat er meer is dan alleen werk in het leven. Ze is maximaal 55 jaar, heeft een normaal postuur en kleedt zich modern/ casual. Ze mag roken.

Aanvullende informatie

Een leuke man met een opvallende snor, grijs kort haar, normaal postuur met een buik, 1.76m lang, kleedt zich casual en naar gelegenheid. Was chauffeur en veel van huis. Door een ongeval werkt hij niet meer. Weduwnaar, 3 kinderen, 6 kleinkinderen, rookt niet en drinkt bij gelegenheid wijntje. Hij rijdt geen auto. Hij verplaatst zich met de fiets of taxi. Woont vrijstaand in de Zeeuwse polder. Hij is zorgzaam en behulpzaam, rustig, in gezelschap op de achtergrond, beetje ongeduldig, huiselijk, toekomstgericht, doelbewust, lief met kinderen, humoristisch. Door zijn ongeval kan hij niet tegen teveel impulsen tegelijk.

Hij houdt van: houtbewerking, tuinieren, computeren, spelletjes en sociale contacten onderhouden.

Hij zoekt: een rustige, lieve vrouw met een verzorgd uiterlijk. Ze houdt van huiselijkheid, iemand met een eigen mening, een steunpilaar, initiatief nemend. Ze houdt van knuffelen. Ze is tussen de 59 en 67 jaar. Liever niet rokend. Zijn droom is zolang mogelijk vrij wonen en genieten maar dan wel met iemand samen.

Aanvullende informatie

Leuke man met slank tot normaal postuur, 1.75m, modern netjes gekleed, brildragend, grijs kort haar, bruine ogen. Mbo. Weduwnaar, 3 kinderen, 7 kleinkinderen. Eigen woning, modern met prachtige tuin. Hij is zorgzaam, behulpzaam, vriendelijk, hartstikke lief, handig en zeer vitaal.

Hij houdt van: tuinieren, de natuur, bloemen en planten, ritje met de auto, oude gebouwen en vergezichten, huisdieren, sauna, uit eten, concerten, theater.

Hij zoekt: een lieve zorgzame vrouw voor een latrelatie, vitaal en mobiel, die houdt van knuffelen. Ze heeft een rijbewijs, zodat ze samen de pad op kunnen en eens van bestuurdersstoel kunnen wisselen. Huisdieren zijn zeer welkom. Ze heeft een normaal postuur en rookt niet.

Aanvullende informatie

Een sportief uitziende slanke man van 1.83m. met grijzend kort haar en een snor, kleedt zich casual en naar gelegenheid. Hij heeft een timmerbedrijf. Is gescheiden en heeft 2 uitwonende kinderen. Hij rookt niet en drinkt in het weekend een biertje en een likeurtje. Hij woont in een vrijstaande eigen woning met flinke tuin aan de rand van het dorp. Hij is een levensgenieter en een gezelligheidsmens, avontuurlijk, actief, heel vitaal en neemt het voortouw. Ook is hij kalm, absoluut geen ruziezoeker en bescheiden. Is geen bankzitter en altijd bezig en behulpzaam voor anderen.

Hij houdt van: tuinieren en genieten van de tuin, klussen, lekker kacheltje stoken, zingen en lekkere soep maken. Fietst graag en pakt ook wel de scooter om door de omgeving te toeren. Daarnaast organiseert hij dagen voor familie en vrienden en onderneemt veel voor een goed doel in Kenia. Hij is enorm reislustig. Op dit moment reist hij met een doel en later met een partner maakt hij graag andere reizen,  houdt van avontuurlijke verre reizen.

Hij zoekt: een reislustige, verzorgde vrouw tussen de 55 en 62 jaar voor in eerste instantie een lat relatie met als doel een vaste relatie. Ze heeft een normaal postuur en kleedt zich casual vrouwelijk. Zij is gemoedelijk, niet dominant, gezellig, een beetje een zelfde type als hij, verzorgd, reislustig en actief. Mooi als ze ook van verre reizen houdt en niet rookt. Ze heeft begrip voor zijn geloof.

Aanvullende informatie

Leuke, verzorgde man, 1.70m, normaal tot volslank, casual netjes gekleed, kort donker haar, kort baardje en snor, rookt niet, agrarisch ondernemer, woont op boerderij met hond. Hij is rustig, eigenwijs, familiemens, huiselijk, tevreden, ordelijk en netjes.

Hij houdt van: samenzijn met vrienden of familie, uitgaan (niet alleen), varen, korte vakanties of weekendje weg.

Hij zoekt: een actieve vrouw tot 47 jaar, zelfstandig, geen doetje, netjes en communicatief.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!