40PlusRelatie 1200

Aantrekkelijke man met een sportieve uitstraling van 1.85m lang, normaal postuur, kalend zeer kort blond haar, verzorgd uiterlijk, mooi gebit, casual modern gekleed. Gescheiden, 2 tieners met co-ouderschap, 1 kat, woont in bungalow met grote tuin. Werkt als werkvoorbereider in industrie. Hij is rustig, gastvrij, bedachtzaam, zorgzaam, lief, huiselijkheid en erop uittrekken is in balans, familiemens.

Hij houdt van: sporten (voetbaltrainer), gezelligheid met vrienden en kennissen, strand, tuinieren, sauna en uitgaan (bioscoop, uiteten, cafeetje, concerten, festival, theater).

Hij zoekt: een leuke, sociale vrouw tussen de 44 en 52 jaar met een normaal postuur, een naturel type, casual modern gekleed, initiatief nemend, actief, ze is huiselijk maar houdt ook van uitgaan op z’n tijd. Er zijn voor elkaar vindt hij belangrijk.

Aanvullende informatie

Grofgebouwde man, 1.77 m. lang, met donkerbruin kort haar, kort grijzend baardje en snor, bruine pretogen, casual gekleed. Gescheiden, 2 grote kinderen, vrachtwagenchauffeur bij aannemersbedrijf, rookt niet. Hij is een gewone leuke man met een grote dosis humor, warme persoonlijkheid, mensenmens, netjes, een knuffelbeer, gemoedelijk, amicaal, bourgondisch, gezellig, zorgzaam, geen ruziemaker.

Hij houdt van: motoren en heeft er van Duitse, Japanse en Amerikaanse makelij, sleutelen aan zijn motoren, toeren(meestal alleen en soms met een groepje), klussen, tuinieren. Uitgaan: (uitgebreid) uit eten, biertje drinken in het café van een familielid, musical.

Hij zoekt: een lieve vrouw, trouw, zachtaardig, lekkere prater, mag best aanwezig zijn, amicaal, sociaal, gezellig, financieel zelfstandig, elkaar vrijlatend. Ze kleedt zich casual, postuur minder van belang, alleen niet heel dik, ze mag roken, de afstand is niet belangrijk, hij rijdt graag.

Aanvullende informatie

Leuke moderne man van 1m88, normaal postuur, casual gekleed, verzorgd uiterlijk, kort blond tot rossig haar, brildragend. Werkt als ZZP ’r in de techniek en is MBO/HBO geschoold in het sociaal pedagogisch werk. Hij rookt weinig en stopt op het juiste moment. Gescheiden, 2 kinderen die in het buitenland wonen. Hij heeft een gematigde persoonlijkheid, is open in zijn communicatie, goed zelfinzicht, 2 rechterhanden en huiselijk.

Hij houdt van: klussen aan en rond huis of tuin, restaureren van auto of motor, interesse in alles wat beweegt en in psychologie, muziek luisteren, op de laptop bezig zijn en filosoferen.
Vakantie: is minder belangrijk voor hem maar als hij gaat dan houdt hij van comfortabel rondtrekken met bv een campertje. Een lang weekend weg in een hotelletje of B&B en daar de omgeving verkennen.

Hij zoekt: een maatje, zijn soulmate, een pientere vrouw, emotioneel intelligent, ze kan goed luisteren, is communicatief sterk en open en initiatief nemend. Leuk als ze ook van filosoferen houdt. Ze staat positief in het leven en is niet claimend. Ze is maximaal 50 jaar, kleedt zich casual modern en heeft een normaal postuur. Kinderen zijn welkom en hij wordt daar graag bij betrokken.

Aanvullende informatie

Leuke, verzorgde man, 1.70m, normaal tot volslank, casual netjes gekleed, kort donker haar, kort baardje en snor, rookt niet, agrarisch ondernemer, woont op boerderij met hond. Hij is rustig, eigenwijs, familiemens, huiselijk, tevreden, ordelijk en netjes.

Hij houdt van: samenzijn met vrienden of familie, uitgaan (niet alleen), varen, korte vakanties of weekendje weg.

Hij zoekt: een actieve vrouw tot 47 jaar, zelfstandig, geen doetje, netjes en communicatief.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!