fbpx

Hij is een goed verzorgde man, een leuke vader en een echt familiemens. Verder is hij sociaal, eerlijk, zorgzaam en ondernemend. Hij is niet iemand die op de voorgrond zal treden en geen ruziemaker. Gek op zijn familie, dieren, sauna, actieve vakanties en mooie lange haar.

Ben jij die spontane vrouw met uitstraling, die hem nog gelukkiger maakt?

Aanvullende informatie

Deze rustige zelfstandige man is actief, heel handig en een grote dierenvriend. Hij houdt van kwaliteit en mooie auto’s. Hij is 1m90 lang en heeft een slank postuur, kleedt zich casual modern, heeft blauwe ogen en stekelhaar. Zijn beroep is timmerman, maar daarnaast is hij van alle markten thuis en breed geïnteresseerd (Mbo+). Hij vermaakt zich met tuinieren, wandelen, fietsen, wellness en vakanties.

Ben jij die vrouw die hem leert dansen?

Aanvullende informatie

Deze leuke vader (pubers) kleedt zich casual en verzorgd. Hij is attent, zorgzaam en een goede organisator. Houdt van spontane acties, neemt soms teveel hooi op zijn vork, kan wel makkelijk dingen loslaten. Hij is een echte bruggenbouwer en denkt oplossingsgericht. Is gek op zijn kinderen en onderneemt regelmatig gezellige dingen met hen. Hij is een harde werker maar zeker ook een levensgenieter. Hbo-niveau. Lekker uitwaaien, zon, zee, strand, terrasje, kinderen, vakanties, hapje eten, hardlopen, theater, zijn dingen die bij hem horen.

Als je voor elkaar kiest, ga je er voor!!

Aanvullende informatie

Lange, verzorgde en muzikale man met een open en vriendelijke blik. Hij is gastvrij, vrolijk en bescheiden. Verder is hij  belangstellend, eerlijk en kijkt eerst de kat uit de boom. Hij houdt van samen wandelen/fietsen. Hij vindt het heerlijk om even de stad in te gaan, iets te eten of lekker een terrasje te pakken. Houdt van lekker koken. Vakanties het liefst met de auto.

Ben jij die gezellige, verzorgde en positieve vrouw?

Aanvullende informatie

Deze man is goed georganiseerd, heeft humor en is prima in balans. Hij vindt het tijd voor een mooie verandering in zijn leven. Heeft een normaal tot stevig postuur, blauwgrijze ogen en draagt een bril. Hbo-niveau. Houdt van een feestje, staat open voor andermans passie, is bourgondisch ingesteld en geïnteresseerd in cultuur en geschiedenis. Hij heeft een goede baan bij een internationaal bedrijf en  fijne familie en vrienden om zich heen maar toch mist hij wat. Hij wil graag verbinding met iemand.

Aanvullende informatie

Zeer verzorgd uitziende ontwikkelde man, heeft een normaal postuur, 1.80m lang, naar gelegenheid gekleed, blond grijzend kort haar. Hij heeft 2 kinderen, is bedrijfsleider (Hbo).  Hij woont modern met een luxe inrichting. Hij is ondernemend, sportief, een natuurlijk leider, rustig, ordelijk en netjes, verder sociaal met een leuke vriendenclub.

Hij houdt van: wintersport, koken, socializen, huisinrichting, skiën, veel diverse sporten en reizen.

Hij zoekt: een spontane aantrekkelijke vrouw, sociaal, gezellig, initiatief nemend. Is ze ambitieus? Hij steunt haar daarin van harte. Ze is ondernemend, zelfstandig, heeft een goede familieband, samen dingen doen met elkaar, b.v. een stedentrip. Slank tot normaal postuur. Geen kleine kinderen en niet rokend.

Aanvullende informatie

Hij is: een charmante, vriendelijke en verzorgde man om te zien met een sportief postuur en kleedt zich casual en naar gelegenheid. Hij heeft zwart kort haar en mooie bruine ogen. Hij is een rustige, moderne en beschaafde man, probeert altijd de goede dingen te zien, heeft brede interesses, denkt in oplossingen en heeft een goede overredingskracht. Verder is hij goed georganiseerd en zeer ontwikkeld en echt een man van de praktijk. Hij houdt van goede normen en waarden, is open minded en afspraak is afspraak bij hem. Hij rookt en drinkt niet. Hbo+niveau.

Hij houdt van: zijn kinderen, zijn werk (ondernemer). Hij sport en zwemt wekelijks. Hij luistert naar allerlei soorten muziek. Zijn muzieksmaak is breed. Hij luistert graag naar Phil Collins en houdt ook van klassieke muziek. Hij houdt van samen wandelen in het bos of op het strand. Kijkt naar de actualiteiten op tv en houdt van een goede serie op Netflix. Hij vindt het fijn om wat leuks met zijn kinderen te ondernemen, of om te schaatsen of parachute te springen op Texel. Verder vindt hij het leuk om te duiken of te sky diven. Hij gaat graag uit eten of een keertje naar de bioscoop. Wat vakanties betreft bezoekt hij graag het strand of de bergen. Hij houdt van all-inn vakanties maar vindt het wel fijn om de natuur in te gaan of de cultuur van het land te ontdekken. Hij staat voor veel open.

Hij zoekt: een moderne, vrolijke en ondernemende vrouw met een normaal postuur. Ze is sportief, lief en sociaal. Verder weet ze wat ze wil en is een blij en positief persoon. Zij zal zeker begrijpen dat hij ook ondernemer is. Samen met haar zou hij willen gaan genieten van de mooie dingen van het leven en kijken waar dit toe kan leiden. Leeftijd 40-50 jaar.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3

Wat onze klanten zeggen!

Weet dat u er een tevreden klant bij heeft
Geachte mevrouw Van Veen, Ik wil u graag bedanken voor de wijze waarop u mij gisteren te woord heeft gestaan. Ik was nogal teleurgesteld en u heeft dat zonder opmerkingen geaccepteerd en aangehoord. Ook bewonder ik het feit dat u op eigen initiatief een uur lang naar mij heeft willen luisteren zonder daar direct kosten aan te verbinden. Weet dat u er een tevreden klant bij heeft. Ik heb goed geslapen en deze ochtend heb ik mij er gewoon bij neergelegd. Zeker ook dankzij u.
Samen genieten we van mooie momenten, wandelen, eten, wijntje en elkaars gezelschap
Dag Armanda, Leuk om even van je te horen. We zijn zéker nog heel blij met elkaar. Samen genieten we van mooie momenten, wandelen, eten, wijntje en elkaars gezelschap. We hebben allebei nog onze eigen afspraken en activiteiten en dat houden we ook zo. Des te leuker om elkaar daarna weer te spreken en te zien. Het leven was hiervoor ook al goed, met kinderen, familie, vrienden, werk enz. We waren geen van beide "desperate", maar het leven heeft nu toch echt een toegevoegde waarde waar we erg van genieten. Onze paden hadden zich nooit gekruist zonder jouw bemiddeling. Heel bijzonder dat we elkaar op deze manier toch gevonden hebben. Daar zijn we echt heel blij mee!
Els voor de tweede keer ontmoet
Hoi Ingrid. Afgelopen vrijdag heb ik Els voor de tweede keer ontmoet. Aanstaande zondag gaan we in Alphen aan den Rijn uit eten. Ik denk dat het wel iets kan worden. Dankjewel dat je mij als haar eerste match in aanmerking liet komen! Ik houd je verder op de hoogte. Groetjes, Jan uit Leiden
Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,
Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden
Hoi Josje, … heeft je een tijdje geleden al een berichtje gestuurd dat het wel klikt tussen ons. Ik wil je zelf ook nog even bedanken dat je nog iemand voor me hebt gezocht toen ik het eigenlijk wel voor gezien wilde houden. Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden. We hebben het leuk samen. Succes met je werk en dank je wel! 😘🤗👋

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?