fbpx

Vriendelijke uitstraling, 1m77 lang, normaal postuur, casual gekleed. Actief en een tikkeltje verlegen, maar staat altijd open voor nieuwe ervaringen. Algemeen ontwikkeld met oprechte interesse in anderen. Meer een één op één mens. Als ZZP'er is hij zelfstandig en gedreven. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met het samenstellen van een radioprogramma, klussen, de natuur, fietsen bij mooi weer, fotograferen, lange afstandswandelingen en reizen in Europa. Grote wens is de natuurparken in West Amerika bezoeken.

Ben jij een spontane ondernemende vrouw, die houdt van een man met brede interesses?

Aanvullende informatie

Stel je een lange, verzorgde man voor met een jeugdige uitstraling en een slank postuur. Zijn donkerblonde haar geeft hem een charmante en tijdloze look. In zijn vrije tijd heeft hij een breed scala aan interesses; hij is een liefhebber van uitgaan, werkt graag in zijn tuin en ontspant terwijl hij uitwaait op het strand. Daarnaast vindt hij het heerlijk om de natuur op te zoeken, een wandeling in het bos te maken of te genieten van culinaire ervaringen, zoals uit eten gaan of samen een terrasje pakken. Thuis is hij evenveel in zijn element, met een voorliefde voor barbecue-avonden en gezellig samen koken, vergezeld van een goed glas wijn. Wat hem nog aantrekkelijker maakt, is zijn sterke band met zijn familie en een solide vriendenkring die hij koestert. Zijn sociale cirkel getuigt van zijn warme en attente persoonlijkheid.

Ben jij die moderne, verzorgde vrouw die zijn leven compleet maakt?

Aanvullende informatie

Hij is op zoek naar een bijzondere connectie. Met zijn slanke, sportieve gestalte, blauwe ogen en bruin haar is hij een opvallende verschijning. Als ondernemer kiest hij zorgvuldig zijn opdrachten, waarbij hij gelooft dat het leven belangrijker is dan werken. Deze intelligente man is een echte buitenmens en houdt van actieve bezigheden zoals wielrennen, golf, hardlopen en skiën. In zijn vrije tijd leest en fotografeert hij ook graag. Wat zijn karakter betreft, streeft hij bewust naar quality time in het leven. Hij is een zeer betrokken vader en geniet van de tijd met zijn kinderen (tieners). Ondanks zijn drukke leven, is hij aanwezig in het moment.

Ben jij de jeugdige vrouw met joie de vivre, sportief en net als hij altijd in voor een ontdekking?

Aanvullende informatie

Deze man is op zoek naar iemand om de geneugten van het leven mee te delen. Met zijn gezette gestalte en eigen kledingstijl valt hij op in de menigte. Hij meet 1.80 meter en straalt zelfvertrouwen uit. Zijn werk draait om het organiseren van wijnproeverijen, wat zijn passie voor goede wijn weerspiegelt. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar sport, luistert naar muziek en geniet van het organiseren van de wijnproeverijen. Hij gaat ook graag op zoek naar nieuwe wijnen tijdens wijnvakanties en soms op een cruise. Deze man is een makkelijke prater wat leidt tot prettige conversaties. Hij waardeert onafhankelijkheid en laat zijn partner graag vrij. Het is belangrijk om te weten dat hij geen huisdieren heeft en niet bijzonder sportief is. 

Ben jij een vrouw die haar eigen leven heeft maar samen met hem wil genieten en ontdekken?

Aanvullende informatie

Een man met een grote drive en een vader van twee geweldige dochters (17 en 15 jaar). Zijn dagen zijn gevuld met hard werken maar hij weet tijd vrij te maken om samen dingen te ondernemen. Hij tennist en bokst graag. Het strand trekt hem aan, vooral tijdens stormachtige dagen. Hij houdt van de natuur, gezellig uit eten gaan en stedentrips maken. Hij heeft een huis in het buitenland waar hij graag tijd doorbrengt. Zijn karakter is rustig, nuchter, betrouwbaar, eerlijk en plichtsgetrouw. Hij is geen afwachter, maar pakt kansen wanneer ze zich voordoen. Hij hoopt kennis te maken met iemand die betrokkenheid toont voor zijn bedrijf en voor hem persoonlijk. Zij staat ook energiek en niet passief in het leven. Zij begrijpt dat hij ondernemer is en heeft zelf een goed arbeidsethos. Samen nieuwe avonturen beleven en een liefdevolle toekomst met wederzijds vertrouwen samen opbouwen, is iets wat hij graag wil.

Ben jij die actieve vrouw met een liefdevolle glimlach die hij hoopt te ontmoeten?

Aanvullende informatie

Deze aantrekkelijke man is sportief, rustig en bescheiden. Hij is 1.85m lang, heeft een normaal postuur en kleedt zich casual, heeft dik grijs kort haar en donkere ogen. Hij werkt als bakker in een broodfabriek. Vermaakt zich met fitness, lezen, de natuur intrekken, familiecontacten onderhouden,  tv kijken, fietsen, zijn gezin en huishouding runnen.

Ben jij die initiatief nemende vrouw die hem verrast met een leuk uitje?

Aanvullende informatie

Deze aantrekkelijke actieve man is communicatief, geduldig, lief en sociaal. Hij is 1,86m lang met een gespierd sportief postuur. Hij kleedt zich modern en besteedt aandacht aan zijn uiterlijk, heeft blauwe ogen, donkerblond kort haar en een innemende lach. Hij is een selfmade ondernemer, eerst met een uitzendbureau en nu als ZZP’er. Hij vermaakt zich met tuinieren, klussen, bioscoop, theater of weekendje weg.

Ben jij die lieve, zorgzame vrouw die het samen met hem gezellig maakt?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 😂🤩! Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg 😻 fijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!