fbpx

Deze leuke vader (pubers) kleedt zich casual en verzorgd. Hij is attent, zorgzaam en een goede organisator. Houdt van spontane acties, neemt soms teveel hooi op zijn vork, kan wel makkelijk dingen loslaten. Hij is een echte bruggenbouwer en denkt oplossingsgericht. Is gek op zijn kinderen en onderneemt regelmatig gezellige dingen met hen. Hij is een harde werker maar zeker ook een levensgenieter. Hbo-niveau. Lekker uitwaaien, zon, zee, strand, terrasje, kinderen, vakanties, hapje eten, hardlopen, theater, zijn dingen die bij hem horen.

Als je voor elkaar kiest, ga je er voor!!

Aanvullende informatie

Lange, verzorgde en muzikale man met een open en vriendelijke blik. Hij is gastvrij, vrolijk en bescheiden. Verder is hij  belangstellend, eerlijk en kijkt eerst de kat uit de boom. Hij houdt van samen wandelen/fietsen. Hij vindt het heerlijk om even de stad in te gaan, iets te eten of lekker een terrasje te pakken. Houdt van lekker koken. Vakanties het liefst met de auto.

Ben jij die gezellige, verzorgde en positieve vrouw?

Aanvullende informatie

Deze man is goed georganiseerd, heeft humor en is prima in balans. Hij vindt het tijd voor een mooie verandering in zijn leven. Heeft een normaal tot stevig postuur, blauwgrijze ogen en draagt een bril. Hbo-niveau. Houdt van een feestje, staat open voor andermans passie, is bourgondisch ingesteld en geïnteresseerd in cultuur en geschiedenis. Hij heeft een goede baan bij een internationaal bedrijf en  fijne familie en vrienden om zich heen maar toch mist hij wat. Hij wil graag verbinding met iemand.

Aanvullende informatie

Zeer verzorgd uitziende ontwikkelde man, heeft een normaal postuur, 1.80m lang, naar gelegenheid gekleed, blond grijzend kort haar. Hij heeft 2 kinderen, is bedrijfsleider (Hbo).  Hij woont modern met een luxe inrichting. Hij is ondernemend, sportief, een natuurlijk leider, rustig, ordelijk en netjes, verder sociaal met een leuke vriendenclub.

Hij houdt van: wintersport, koken, socializen, huisinrichting, skiën, veel diverse sporten en reizen.

Hij zoekt: een spontane aantrekkelijke vrouw, sociaal, gezellig, initiatief nemend. Is ze ambitieus? Hij steunt haar daarin van harte. Ze is ondernemend, zelfstandig, heeft een goede familieband, samen dingen doen met elkaar, b.v. een stedentrip. Slank tot normaal postuur. Geen kleine kinderen en niet rokend.

Aanvullende informatie

Hij is: een charmante, vriendelijke en verzorgde man om te zien met een sportief postuur en kleedt zich casual en naar gelegenheid. Hij heeft zwart kort haar en mooie bruine ogen. Hij is een rustige, moderne en beschaafde man, probeert altijd de goede dingen te zien, heeft brede interesses, denkt in oplossingen en heeft een goede overredingskracht. Verder is hij goed georganiseerd en zeer ontwikkeld en echt een man van de praktijk. Hij houdt van goede normen en waarden, is open minded en afspraak is afspraak bij hem. Hij rookt en drinkt niet. Hbo+niveau.

Hij houdt van: zijn kinderen, zijn werk (ondernemer). Hij sport en zwemt wekelijks. Hij luistert naar allerlei soorten muziek. Zijn muzieksmaak is breed. Hij luistert graag naar Phil Collins en houdt ook van klassieke muziek. Hij houdt van samen wandelen in het bos of op het strand. Kijkt naar de actualiteiten op tv en houdt van een goede serie op Netflix. Hij vindt het fijn om wat leuks met zijn kinderen te ondernemen, of om te schaatsen of parachute te springen op Texel. Verder vindt hij het leuk om te duiken of te sky diven. Hij gaat graag uit eten of een keertje naar de bioscoop. Wat vakanties betreft bezoekt hij graag het strand of de bergen. Hij houdt van all-inn vakanties maar vindt het wel fijn om de natuur in te gaan of de cultuur van het land te ontdekken. Hij staat voor veel open.

Hij zoekt: een moderne, vrolijke en ondernemende vrouw met een normaal postuur. Ze is sportief, lief en sociaal. Verder weet ze wat ze wil en is een blij en positief persoon. Zij zal zeker begrijpen dat hij ook ondernemer is. Samen met haar zou hij willen gaan genieten van de mooie dingen van het leven en kijken waar dit toe kan leiden. Leeftijd 40-50 jaar.

Aanvullende informatie

Hij is een spontane, avontuurlijke man met grijsblauwe ogen, draagt een bril en heeft een verzorgd baardje en snor. Gaat casual gekleed en verder naar gelegenheid. Hij is logistiek medewerker (Mbo). Hij is: makkelijk in de omgang, zeer trouw, avontuurlijk en ondernemend. Is sociaal en houdt van een goed gesprek.

Hij houdt van: lezen, fietsen, wandelen, muziek luisteren (country en blues) of een mooie (filmhuis) film kijken. Hij gaat graag naar het theater voor een cabaret voorstelling of naar een concert. Is breed geïnteresseerd en is graag op de hoogte van het nieuws en actualiteiten. Hij wordt blij van goed gezelschap, lekker lang tafelen en leert graag andere culturen kennen. Hij houdt van verre reizen en heeft al veel van de wereld gezien, is geen strandliefhebber maar houdt van culturele reizen.

Hij zoekt: een zelfstandige, spontane vrouw met humor. Zij is tussen de 40 en 50 jaar oud, heeft een stabiele persoonlijkheid, kan tegengas geven en houdt net als hij van leuke discussies. Hij hoopt samen leuke dingen te kunnen doen zoals wandelen, fietsen, uitstapjes maken en reizen. Hij houdt van spontane acties. Het is fijn als ze goed kan koken. Hij wil een latrelatie opbouwen en wie weet samenwonen in de toekomst.

Aanvullende informatie

Hij is: vader van een zoon (16) en dochter (14). Een lange, nuchtere, spontane en lieve man met een normaal postuur en mooie blauwe ogen. Hij is kalend, donkerblond, heeft een hele kort geschoren baard, kleedt zich casual en verder naar gelegenheid. Hij is zorgzaam, gezellig en een gevoelsmens. Verder is hij een sociale en eerlijke man, een gezellige prater met humor en kan ook goed luisteren. Hij kan goed over zijn gevoel praten en kan niet tegen onrecht. Doorgaans is hij vrolijk, heeft geen last van een ochtendhumeur, is een harde werker maar zeker ook een levensgenieter. Mbo-Hbo niveau. Rookt niet en drinkt bij gelegenheid of in het weekend een drankje.

Hij houdt van: rommelen in en om het huis. Wandelt veel met zijn hond (2 uur per dag). Hij houdt erg van muziek (Pink Floyd, Reggae, Latijnse muziek of Nl-talig) en is daar ook vaak mee bezig. Hij vindt het heerlijk om te fietsen, naar het bos of strand vindt hij ook leuk. Ook prettig om een serie te kijken op Netflix of iets gezelligs te doen met de kinderen. Verder houdt hij er van om eens uit eten te gaan of een terrasje te pakken. Is ook gek op shoppen zowel voor zichzelf als een ander. Het lijkt hem leuk om samen naar een concert te gaan. Hij vindt het ook fijn om lekker thuis te zijn en het gezellig te maken. Qua vakanties kan je alle kanten op met hem. Hij houdt van zon, zee en strand. Stedenreizen vindt hij leuk maar ook een weekje een weekendje weg vindt hij prima. Wintersporten doet hij niet meer. Hij gaat graag met het vliegtuig op vakantie.

Hij zoekt: een passievolle, eerlijke en spontane vrouw. Zij is onafhankelijk, ondernemend en romantisch, heeft humor en kan een beetje tegengas geven. Zij zal zeker ook gek zijn op kinderen en honden. Hij hoopt samen met haar gezellige dingen te ondernemen en een duurzame relatie op te bouwen, waarbij het doel uiteindelijk weer “echt” samen is. Ben jij de vrouw die hij hoopt te ontmoeten?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3

Wat onze klanten zeggen!

Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,
Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden
Hoi Josje, … heeft je een tijdje geleden al een berichtje gestuurd dat het wel klikt tussen ons. Ik wil je zelf ook nog even bedanken dat je nog iemand voor me hebt gezocht toen ik het eigenlijk wel voor gezien wilde houden. Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden. We hebben het leuk samen. Succes met je werk en dank je wel! 😘🤗👋
Het wel goed zit tussen ons
Hoi Ingrid, Je hebt inmiddels van Y. ook al begrepen dat het wel goed zit tussen ons. Na meer dan een jaar daten heb ik eindelijk iemand gevonden waarbij de ‘klik’ er nu wel is, en we kunnen nu, na 2 weken, al spreken van verliefdheid. We bellen of appen dagelijks, en proberen zo vaak mogelijk af te spreken. Het voelt echt goed
Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk !
Hai Ingrid, Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk ! Een toevalstreffer met veel gezamenlijke inhoud, interesses en niveau. Op dit moment ben ik tevreden met mijn nieuwe appartement, maar dat zal niet lang (meer) duren, aangezien wij al uitgebreide plannen hebben voor samenwoning in haar huis. Hartelijk dank voor jouw inspanningen en ik wens je alle goeds toe !
We genieten volop
Hoi Josje, Gezellig dat jij ff voorbij komt. Wij zijn nog steeds aan het daten en hebben het samen heel gezellig. We genieten volop. Ben ook al voorgesteld aan zijn familie. Ga straks naar hem toe voor een paar dagen. Dus is het een goeie match.

Gratis adviesgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch gesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Gratis gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?