fbpx

Een vlotte, lange man 1.85m met een twinkeling in zijn groengrijze ogen en een vriendelijke, verzorgde uitstraling. Hij is werkzaam in de sales in de autobranche. Buiten zijn werk deelt hij de zorg voor zijn twee zoons, geniet van wandelingen en kickboksen en koestert rustige momenten met een film of tijdschrift. Zijn passies omvatten het kijken naar Formule 1-races, koken en geniet van gezellige familiemaaltijden of op vrijdag van een biertje in de kroeg. Vakanties zijn divers met zijn zonen naar de zon of een stedentrip met zijn broer. Hij is een liefdevolle vader en een oprechte, vriendelijke en eerlijke persoonlijkheid die een voorliefde heeft voor het goede leven en het delen van deze vreugde met anderen.

Ben jij een sportieve vrouw, die met hem het leven samen wil ontdekken?

Aanvullende informatie

Met deze (bijna) ideale schoonzoon (Mbo) kom je overal prima voor de dag! Hij is sociaal, behulpzaam en kan met iedereen prima overweg. Hij loopt en fietst graag en thuis...kruip je gewoon lekker tegen hem aan!

Hou je van gezelligheid? Ben je spontaan? Dan zou dit bést wel eens jouw droomman kunnen zijn...

Aanvullende informatie

Val je op bad boys? Pech gehad. Want deze man (Mbo) is de goedheid zelve. Een zachtaardige, vriendelijke persoonlijkheid van 1,91 m waar je lekker tegenaan kunt kruipen en altijd op kunt bouwen. 

Zoek je een maatje voor het leven? Dan is dit een lot uit de loterij!

Aanvullende informatie

Wat onze klanten zeggen!

We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig
Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 😂🤩! Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!