fbpx

Man met kort zwart haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd/casual en naar gelegenheid. Is afkomstig uit Seoul en licht getint. Qua karakter is hij: ondernemend, sociaal, attent, eerlijk, betrouwbaar, serieus, behulpzaam en zorgzaam. Is een prettige gesprekspartner en heeft  humor. Hij heeft een eigen bedrijf  (Mbo/Hbo).

Wil jij een fijne relatie met deze man opbouwen?

Aanvullende informatie

Deze ondernemende man heeft een representatief uiterlijk. Hij is 1m87 lang, heeft kort peper-zout kleurig haar en blauwe ogen. Verder is hij eerlijk, integer, actief, zorgzaam, is serieus en heeft humor. Hij heeft diverse mooie functies gehad (Hbo). Nu beschikt hij over voldoende tijd om een leuke relatie op te bouwen.

Ben jij die leuke vrouw die dit avontuur aangaat?

Aanvullende informatie

Hij is: een goed uitziende man met een mooie, frisse, uitstraling. Hij kleedt zich netjes en hij vindt persoonlijke verzorging belangrijk. Hij is al een tijdje gescheiden en hij zou graag weer een leuke spontane vrouw ontmoeten met wie hij een vaste relatie wil opbouwen. Hij heeft 2 volwassen zoons die getrouwd zijn en hij geniet van zijn kleinkinderen. Hij heeft een leuke baan in het OV en werkt in wisselende diensten. Zijn karakter: open, kijkt eerst de kat uit de boom en hij kan direct zijn. Hij is graag actief, hij denkt na over dingen en houdt van humor. Een beetje romantiek geeft het leven kleur!

Hij houdt van: sauna, zwemmen, fietsen, af en toe t.v. kijken en dan het liefst Discovery Channel. Ook klust hij graag, zoals het repareren van auto’s en wasmachines. Een weekendje weg samen met jou binnen of buiten Europa lijkt hem gezellig.

Hij zoekt: een maatje die zich herkent in de volgende eigenschappen: besef van normen en waarden, open, transparant, pittig. Fijn als ze niet rookt, maar het is geen struikelblok. Qua leeftijd denkt hij: tussen de 45 en 53 jaar, postuur: van normaal tot volslank, fijn als jouw kinderen al volwassen zijn en dat jij ook blij bent met jezelf en jouw leven. Dan gaan we samen nieuwe herinneringen maken.

Aanvullende informatie

Hij heeft kort blond haar, blauwe ogen, een normaal postuur (1m89 lang) en kleedt zich verzorgd/casual. Qua karakter is hij: sociaal, eerlijk, behulpzaam, ondernemend en sportief. Hij is een harde werker, houdt van structuur en regelmaat. Gezegd mag worden dat je van hem op aan kunt. Hij heeft een lange relatie gehad en geen kinderen. Verder heeft 1 broer en 2 zussen. Hij woont in een leuke eengezinswoning, die hij sfeervol heeft ingericht. De nodige klusjes doet hij zelf, ook doet hij de complete huishouding. Verder heeft hij een fulltime baan met onregelmatige diensten. Hij heeft een auto, rookt niet, drinkt met mate en houdt van huisdieren.

Hij houdt van: muziek (speelt basgitaar), met vrienden terrasje, festivals, mountainbiken, joggen, bergbeklimmen en trektochten.

Hij zoekt: een vrouw met een leuke, spontane uitstraling, zij heeft haar zaken op orde, waarden-, en normenbesef en is eerlijk.

Aanvullende informatie

Een sportieve, actieve, midden in het leven staande man. Hij is een vlotte man om te zien, kleedt zich verzorgd en heeft een prettige uitstraling. Hij is positief ingesteld.

Hij houdt van: zijn zoon van 19 en dochter van 16 jaar, klussen in huis en tuin, 80/90 jaren muziek, wandelen, badminton en fietsen. Zijn werk als productieleider bij een bedrijf in de foodsector, hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Landen als Italië, Zweden en Noorwegen spreken hem aan, maar zeker ook Oostenrijk (ook) vanwege de wintersport.

Hij zoekt: een jeugdige, speelse avontuurlijke vrouw, die zich verzorgd kleedt, iemand die het leuk vindt om samen wat te ondernemen. Rustig, bescheiden en een brede belangstelling kan hij erg waarderen. Zij denkt in oplossingen, heeft ook tijd voor haar eigen dingen, kan het thuis ook gezellig hebben. Ze rookt niet, in de leeftijd vanaf begin 40 tot 50 jaar, Mbo/Hbo niveau.

Aanvullende informatie

Hij is: een man met een open uitstraling, kleedt zich sportief, netjes, heeft blauwe ogen en is wat kalend. Hij is 1,63 lang en heeft een normaal postuur. Is ongehuwd en heeft geen kinderen. Vanwege een zuurstofgebrek bij zijn geboorte, waar hij verlammingsverschijnselen aan overgehouden heeft, zit hij in een rolstoel, maar hij is veel meer dan zijn rolstoel. Hij is een positieve man met een opgewekt karakter, iemand die veel onderneemt en de wereld optimistisch tegemoet treedt. Zijn karakter kun je het best omschrijven met de volgende woorden: ondernemend, humor, respectvol, opgewekt, maakt er altijd wat van, als dingen niet lopen zoals hij graag wil dan kan hij daar wel wat last van hebben. Hij is intelligent en hij heeft zijn leven op de rit.

Hij houdt van: darten, hockey paard rijden, tafeltennis, fitness, muziek luisteren, t.v. kijken, videobellen met familie, varen. Hij is een echt buitenmens en op vakantie gaat hij graag met de Zonnebloem varen over de Rijn naar Duitsland. Huisdieren heeft Martijn niet, maar hij houdt van honden.

Hij zoekt: een maatje die zich herkent in de volgende woorden: verzorgd, interesse in elkaar, sportief, initiatief, buitenmens, stevig in schoenen staan. Hij wil graag “samen delen, samen leven, samen blij zijn”.

Aanvullende informatie

Hij heeft kort blond haar, blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich naar gelegenheid en is altijd verzorgd. Qua karakter is hij: sociaal, rustig, behulpzaam en serieus. Daarnaast heeft hij ook humor en is makkelijk in de omgang. Met zijn kinderen en zussen heeft hij redelijk tot goede contacten. Hij runt zijn eigen restaurant/eetgelegenheid. Op hetzelfde terrein bevindt zich zijn landelijk gelegen woonhuis met veel grond. Hij is maatschappelijk betrokken en volgt het nieuws en de actualiteiten. Hij heeft een auto, rookt niet en drinkt met mate.

Hij houdt van: met vrienden voetballen kijken, ergens iets eten/drinken en zo nu en dan naar een muziekevenement. Met mooi weer gaat hij graag met zijn boot varen. Vakanties heeft hij doorgebracht in Thailand, Zuid Amerika, Venezuela en meerdere Europese landen. Met een leuke vrouw staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt een: zachtaardige, rustige, ondernemende, kind-, en diervriendelijke, spontane en sociale vrouw. Een pré is het als zij van humor houdt en niet jaloers is.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3

Wat onze klanten zeggen!

Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,
Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden
Hoi Josje, … heeft je een tijdje geleden al een berichtje gestuurd dat het wel klikt tussen ons. Ik wil je zelf ook nog even bedanken dat je nog iemand voor me hebt gezocht toen ik het eigenlijk wel voor gezien wilde houden. Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden. We hebben het leuk samen. Succes met je werk en dank je wel! 😘🤗👋
Het wel goed zit tussen ons
Hoi Ingrid, Je hebt inmiddels van Y. ook al begrepen dat het wel goed zit tussen ons. Na meer dan een jaar daten heb ik eindelijk iemand gevonden waarbij de ‘klik’ er nu wel is, en we kunnen nu, na 2 weken, al spreken van verliefdheid. We bellen of appen dagelijks, en proberen zo vaak mogelijk af te spreken. Het voelt echt goed
Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk !
Hai Ingrid, Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk ! Een toevalstreffer met veel gezamenlijke inhoud, interesses en niveau. Op dit moment ben ik tevreden met mijn nieuwe appartement, maar dat zal niet lang (meer) duren, aangezien wij al uitgebreide plannen hebben voor samenwoning in haar huis. Hartelijk dank voor jouw inspanningen en ik wens je alle goeds toe !
We genieten volop
Hoi Josje, Gezellig dat jij ff voorbij komt. Wij zijn nog steeds aan het daten en hebben het samen heel gezellig. We genieten volop. Ben ook al voorgesteld aan zijn familie. Ga straks naar hem toe voor een paar dagen. Dus is het een goeie match.

Gratis adviesgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch gesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Gratis gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?