fbpx

Deze lange man van 1m94, blauw/grijze ogen en een bril is fit en heeft een slank postuur. Zijn blond/grijzende haar is kort en wijkt wat terug. Hij ziet er verzorgd uit, rookt niet en drinkt soms een wijntje. Het is een actieve, vriendelijke man met twee zonen en een hond. Deze administratief onderlegde man houdt van thrillers en sport, is behulpzaam en maatschappelijk betrokken. Hij zoekt een zelfstandige, lieve vrouw, sociaal en een hondenliefhebber. Een relatie met geborgenheid.

Wil jij met hem op avontuur naar India?

Aanvullende informatie

Deze man heeft blauw/grijze ogen en een warme, vriendelijke blik. Hij is 1.86 m lang en is vrij breed. Slank tot volslank postuur, kleedt zich casual in spijkerbroek en shirt. Hij is (bewust) kaal en heeft een stoppelbaardje. Blauw/grijze ogen en een warme, vriendelijke blik. Door een ongeluk in zijn jeugd een aantal brandwonden opgelopen. Drinkt gezellig een biertje en rookt niet. Katten gehad, heeft geen kinderen. Weduwnaar sinds december 2016. Woont in een eengezinswoning in de binnenstad. Werkt als automonteur. Hij is: rustig, sociaal en geduldig. Een lieve man die toe is aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Hij is open en eerlijk. Hecht veel aan normen en waarden, net als aan familie en vrienden. Behulpzaam en is graag bezig. Hij geeft en ontvangt graag warmte en vrolijkheid. Lacht graag, is attent en betrokken. Hij heeft een eigen mening en is tegelijkertijd makkelijk in de omgang.

Hij houdt van: gezelligheid, zowel thuis als daarbuiten. Een drankje en praatje aan de bar of een concertbezoek, uit eten of op pad met een camper. Een strand- of boswandeling. Oude Amerikaanse auto’s, motorrijden. Boten en auto’s opknappen. Varen in de omgeving. Op vakantie naar Amerika of andere mooie bestemming. Op de bonnefooi rondtrekken, per auto of motor.

Hij zoekt: een vrolijke, positieve vrouw die hem aan het lachen maakt en zijn maatje wordt. Iemand die geniet van het leven en mensen in hun waarde laat. Niet rokend, houdt van pop-rock muziek (ZZ-Top, Dire Straits, etc.) en is overal zichzelf. Ze maakt tijd vrij voor (spontane) activiteiten en vindt het leuk om mee te gaan naar (muziek)evenementen. Ze is betrokken, lief en houdt van intimiteit. Een vrouw om op avontuur mee te gaan, nieuwe herinneringen mee te maken en lekker mee te kletsen.

Aanvullende informatie

Een open, eerlijke familieman met een vriendelijke uitstraling, 1m83 lang, blond/grijzend haar, normaal postuur. Is gescheiden en heeft 2 tieners, die voor helft bij hem wonen. Hij woont in een middenwoning in een gezellige buurt, die sfeervol is ingericht. Verder werkt hij als projectmanager in de interieurbouw.

Hij houdt van: lekker eten, wijntje erbij, voorkeur voor lekkere curries, die hij zelf maakt. Vindt winkelen, door steden slenteren en terrasje pakken leuk, en sportief gezien houdt hij van zeilen, wandelen, tennissen, golfen, houdt de actualiteiten in de gaten en geniet van de kleine dingen in het leven.

Hij zoekt: een vrouw met een fijne uitstraling die vrolijk en open minded in het leven staat. Leeftijd en postuur zijn niet het belangrijkste, het gaat hem echt om het voorkomen van de vrouw en hoe ze in het leven staat.

Aanvullende informatie

Hij is: een vriendelijke, positieve, enthousiaste man met een slank postuur, zwart/grijzend haar, donkerbruine ogen, brildragend en heeft een sportieve uitstraling. Hij kleedt zich zeer verzorgd casual en verder naar gelegenheid. Hbo/mbo. Rookt niet, drinkt wel bij gelegenheid een lekker rood wijntje. Hij is: zorgzaam, gezellig, easy going maar ook een gevoelsmens, heeft een groot hart en staat voor iedereen klaar. Verder is hij zachtaardig, geduldig en zelfstandig, is sociaal, een goede prater en kan ook goed luisteren. Doorgaans is hij vrolijk en een harde werker maar zeker ook een levensgenieter, graag doet hij dit samen met de juiste partner!

HIj houdt van: sporten, computeren, lekker filmpje kijken. Verder houdt hij er van om een goede wandeling te maken in het bos of op het strand, ook van uit eten gaan of een terrasje pakken. Fietsen doet hij graag maar vindt het ook fijn om lekker thuis te zijn en het samen gezellig te maken. Hij is gek op muziek uit de jaren 80 en bezoekt soms een concert. Het liefst maakt hij een combi-vakantie van zon- zee- strand maar ook dingen zien en ondernemen, weekendjes weg in eigen land of korte stedenreizen.

Hij zoekt: een niet rokende, warme, zelfstandige en verzorgde vrouw (40-55 jaar). Een vrouw die vrouw is! Zij is ondernemend maar ook huiselijk. Ze is zeker niet dominant en heeft een zacht karakter. Hij hoopt samen met haar te kunnen lachen, praten en leuke dingen te kunnen doen. Er zijn voor elkaar op de goede en slechte momenten. Het gevoel hebben dat je weer belangrijk bent voor iemand en energie in elkaar steken op de juiste manier. Hij wil in eerste instantie een stabiele lat relatie opbouwen die gebaseerd is op vertrouwen en respect.

Aanvullende informatie

Goedlachs, vrolijke blik. 1,85 m lang, blauw/grijze ogen en een bril. Bruin, kort haar met lichte krul erin. Casual sportief gekleed. In zijn werk nette broek met colbert. Financieel adviseur. Gescheiden, 3 kinderen en een hondje. Rookt niet, drinkt af en toe een wijntje. Eigen woning, strak en modern ingericht. Hij is: energiek, vrolijk en spontaan. Makkelijk in de omgang, zoekt graag gezelligheid op. Eerlijk, verstandig en verantwoordelijk. Ook verrassend en positief ingesteld. Een actieve man, emotioneel en lief.

Hij houdt van: wandelen, fietsen en golfen. Vissen met vrienden. Auto’s, zowel modelauto’s als de echte exemplaren. Wintersport en andere actieve vakanties. Theater, uit eten, strand. Gezelligheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Mensen die zich bekommeren om anderen.

Hij zoekt: een zorgzame vrouw met humor en gezond verstand. Ze rookt niet, staat positief in het leven en ziet partners in een relatie als gelijkwaardig. Ze houdt van een goed gesprek, samen tafelen en een wandeling of fietstochtje. Samen op vakantie, leuke dingen doen en het leven interessanter maken.

Aanvullende informatie

Wat onze klanten zeggen!

Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,
Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden
Hoi Josje, … heeft je een tijdje geleden al een berichtje gestuurd dat het wel klikt tussen ons. Ik wil je zelf ook nog even bedanken dat je nog iemand voor me hebt gezocht toen ik het eigenlijk wel voor gezien wilde houden. Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden. We hebben het leuk samen. Succes met je werk en dank je wel! 😘🤗👋
Het wel goed zit tussen ons
Hoi Ingrid, Je hebt inmiddels van Y. ook al begrepen dat het wel goed zit tussen ons. Na meer dan een jaar daten heb ik eindelijk iemand gevonden waarbij de ‘klik’ er nu wel is, en we kunnen nu, na 2 weken, al spreken van verliefdheid. We bellen of appen dagelijks, en proberen zo vaak mogelijk af te spreken. Het voelt echt goed
Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk !
Hai Ingrid, Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk ! Een toevalstreffer met veel gezamenlijke inhoud, interesses en niveau. Op dit moment ben ik tevreden met mijn nieuwe appartement, maar dat zal niet lang (meer) duren, aangezien wij al uitgebreide plannen hebben voor samenwoning in haar huis. Hartelijk dank voor jouw inspanningen en ik wens je alle goeds toe !
We genieten volop
Hoi Josje, Gezellig dat jij ff voorbij komt. Wij zijn nog steeds aan het daten en hebben het samen heel gezellig. We genieten volop. Ben ook al voorgesteld aan zijn familie. Ga straks naar hem toe voor een paar dagen. Dus is het een goeie match.

Gratis adviesgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch gesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Gratis gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?