fbpx

In de kop van Noord-Holland woont deze leuke, slanke man met blond haar en blauwe ogen. Hij is gescheiden en heeft twee zoons (10/15) die gedeeltelijk bij hem wonen. Hij is handig en klust graag. Deze muziekliefhebber is verder empathisch, heeft respect en humor en is lief, zorgzaam en betrokken. Hij bezoekt graag een leuk evenement, houdt van tuinieren, uit eten, koken, wandelen en reist graag met de auto, ook op vakantie. Dit geeft hem een gevoel van vrijheid en hij zou dit graag met een partner vaker willen doen.

Wil jij samen met hem de vrijheid proeven?

Aanvullende informatie

Deze vriendelijke man heeft een slank postuur en is 1,87 m lang. Hij draagt zijn zwarte haar kort en heeft groen/bruine ogen achter een moderne bril. Hij gaat casual gekleed, rookt niet en drinkt weinig alcohol. Deze gescheiden man heeft twee zoons waarvan één vier dagen per week bij hem woont, de ander woont op zichzelf. Als elektrotechnicus is hij handig en doet hij veel klussen zelf. Hij heeft een passie voor sleutelen aan (oude) auto’s en motoren en is verder graag samen op pad naar een rommelmarkt, terrasje, museum of leuk concert. Hij houdt ook van de gezelligheid thuis en vindt lachen en elkaars hoogte- en dieptepunten kunnen delen heel belangrijk.

Wil jij samen met hem nieuwe hoogtepunten beleven?

Aanvullende informatie

Spontane en oprechte vrouw met een natuurlijke uitstraling. Slank postuur en lang rossig lang haar. Een sportieve vrouw die vol in het leven staat. Verder is ze zorgzaam, empathisch, vrolijk en eerlijk. Ze is moeder van 2 dochters en werkt 32 uur per week. In haar vrije tijd rijdt ze paard, zwemt ze, gaat naar de sportschool en heeft leuke sociale contacten. Ze zou graag met een man leuke uitjes ondernemen van bioscoop tot leuke vakanties met als basis beider gezinnen.

Ben jij die man die met haar samen weer een nieuw leven wil opbouwen?

Aanvullende informatie

Deze lange man van 1m94, blauw/grijze ogen en een bril is fit en heeft een slank postuur. Zijn blond/grijzende haar is kort en wijkt wat terug. Hij ziet er verzorgd uit, rookt niet en drinkt soms een wijntje. Het is een actieve, vriendelijke man met twee zonen en een hond. Deze administratief onderlegde man houdt van thrillers en sport, is behulpzaam en maatschappelijk betrokken. Hij zoekt een zelfstandige, lieve vrouw, sociaal en een hondenliefhebber. Een relatie met geborgenheid.

Wil jij met hem op avontuur naar India?

Aanvullende informatie

Hij is: een vriendelijke, positieve, enthousiaste man met een slank postuur, zwart/grijzend haar, donkerbruine ogen, brildragend en heeft een sportieve uitstraling. Hij kleedt zich zeer verzorgd casual en verder naar gelegenheid. Hbo/mbo. Rookt niet, drinkt wel bij gelegenheid een lekker rood wijntje. Hij is: zorgzaam, gezellig, easy going maar ook een gevoelsmens, heeft een groot hart en staat voor iedereen klaar. Verder is hij zachtaardig, geduldig en zelfstandig, is sociaal, een goede prater en kan ook goed luisteren. Doorgaans is hij vrolijk en een harde werker maar zeker ook een levensgenieter, graag doet hij dit samen met de juiste partner!

HIj houdt van: sporten, computeren, lekker filmpje kijken. Verder houdt hij er van om een goede wandeling te maken in het bos of op het strand, ook van uit eten gaan of een terrasje pakken. Fietsen doet hij graag maar vindt het ook fijn om lekker thuis te zijn en het samen gezellig te maken. Hij is gek op muziek uit de jaren 80 en bezoekt soms een concert. Het liefst maakt hij een combi-vakantie van zon- zee- strand maar ook dingen zien en ondernemen, weekendjes weg in eigen land of korte stedenreizen.

Hij zoekt: een niet rokende, warme, zelfstandige en verzorgde vrouw (40-55 jaar). Een vrouw die vrouw is! Zij is ondernemend maar ook huiselijk. Ze is zeker niet dominant en heeft een zacht karakter. Hij hoopt samen met haar te kunnen lachen, praten en leuke dingen te kunnen doen. Er zijn voor elkaar op de goede en slechte momenten. Het gevoel hebben dat je weer belangrijk bent voor iemand en energie in elkaar steken op de juiste manier. Hij wil in eerste instantie een stabiele lat relatie opbouwen die gebaseerd is op vertrouwen en respect.

Aanvullende informatie

Goedlachs, vrolijke blik. 1,85 m lang, blauw/grijze ogen en een bril. Bruin, kort haar met lichte krul erin. Casual sportief gekleed. In zijn werk nette broek met colbert. Financieel adviseur. Gescheiden, 3 kinderen en een hondje. Rookt niet, drinkt af en toe een wijntje. Eigen woning, strak en modern ingericht. Hij is: energiek, vrolijk en spontaan. Makkelijk in de omgang, zoekt graag gezelligheid op. Eerlijk, verstandig en verantwoordelijk. Ook verrassend en positief ingesteld. Een actieve man, emotioneel en lief.

Hij houdt van: wandelen, fietsen en golfen. Vissen met vrienden. Auto’s, zowel modelauto’s als de echte exemplaren. Wintersport en andere actieve vakanties. Theater, uit eten, strand. Gezelligheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Mensen die zich bekommeren om anderen.

Hij zoekt: een zorgzame vrouw met humor en gezond verstand. Ze rookt niet, staat positief in het leven en ziet partners in een relatie als gelijkwaardig. Ze houdt van een goed gesprek, samen tafelen en een wandeling of fietstochtje. Samen op vakantie, leuke dingen doen en het leven interessanter maken.

Aanvullende informatie

Wat onze klanten zeggen!

Weet dat u er een tevreden klant bij heeft
Geachte mevrouw Van Veen, Ik wil u graag bedanken voor de wijze waarop u mij gisteren te woord heeft gestaan. Ik was nogal teleurgesteld en u heeft dat zonder opmerkingen geaccepteerd en aangehoord. Ook bewonder ik het feit dat u op eigen initiatief een uur lang naar mij heeft willen luisteren zonder daar direct kosten aan te verbinden. Weet dat u er een tevreden klant bij heeft. Ik heb goed geslapen en deze ochtend heb ik mij er gewoon bij neergelegd. Zeker ook dankzij u.
Samen genieten we van mooie momenten, wandelen, eten, wijntje en elkaars gezelschap
Dag Armanda, Leuk om even van je te horen. We zijn zéker nog heel blij met elkaar. Samen genieten we van mooie momenten, wandelen, eten, wijntje en elkaars gezelschap. We hebben allebei nog onze eigen afspraken en activiteiten en dat houden we ook zo. Des te leuker om elkaar daarna weer te spreken en te zien. Het leven was hiervoor ook al goed, met kinderen, familie, vrienden, werk enz. We waren geen van beide "desperate", maar het leven heeft nu toch echt een toegevoegde waarde waar we erg van genieten. Onze paden hadden zich nooit gekruist zonder jouw bemiddeling. Heel bijzonder dat we elkaar op deze manier toch gevonden hebben. Daar zijn we echt heel blij mee!
Els voor de tweede keer ontmoet
Hoi Ingrid. Afgelopen vrijdag heb ik Els voor de tweede keer ontmoet. Aanstaande zondag gaan we in Alphen aan den Rijn uit eten. Ik denk dat het wel iets kan worden. Dankjewel dat je mij als haar eerste match in aanmerking liet komen! Ik houd je verder op de hoogte. Groetjes, Jan uit Leiden
Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,
Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden
Hoi Josje, … heeft je een tijdje geleden al een berichtje gestuurd dat het wel klikt tussen ons. Ik wil je zelf ook nog even bedanken dat je nog iemand voor me hebt gezocht toen ik het eigenlijk wel voor gezien wilde houden. Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden. We hebben het leuk samen. Succes met je werk en dank je wel! 😘🤗👋

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?