fbpx

Ontmoet deze leuke en lange man met maar liefst een lengte van 190 cm, hij heeft normaal tot een stevig postuur, korte bruine haren en blauwe ogen. Eerlijkheid, directheid en een attente aard kenmerken zijn karakter, samen met een flinke dosis humor. Gesprekken met hem zijn verrijkend en plezierig. Zijn interesses omvatten het bewerken van foto's en video's, culinair genieten, bioscoopavonden en het bezoeken van steden. Met bijna heel Europa als reisbestemming, staat hij open voor nieuwe avonturen en ideeën.

Ben jij die leuke vrouw die met hem op avontuur gaat?

Aanvullende informatie

Hij ziet er goed uit, mooie, frisse uitstraling, heeft kort bruin haar, grijze ogen, draagt een bril en heeft een slank/normaal postuur. Hij kleedt zich het liefst sportief en hij vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Hij is gescheiden, heeft een dochter van 28 en zoon van 31 en 2 katten als huisdieren. Woorden die zijn karakter weergeven: spontaan, behulpzaam, praat makkelijk, houdt van mensen om zich heen, werkt graag, maar leeft niet om te werken, leuke dingen doen samen met een maatje maakt hem blij. Hij werkt als technisch medewerker bij de gemeente. In zijn vrije tijd kan hij genieten van: hardlopen, fitness, wandelen, vlaggen/fluiten bij voetbal. Hij omschrijft zichzelf als een buitenmens. Roken doet hij niet, maar hij vindt het niet erg als jij dat (nog) wel doet. Griekenland is een favoriet vakantieland, hij houdt van een afwisseling van zon/actief: wandelen/dingen bekijken/ haven/drankje/hapje.

Ben jij die sportieve vrouw die met hem van het leven wil genieten?

Aanvullende informatie

Houd je van avontuur, rondreizen en het buitenleven? Dan is deze charmante verschijning een schot in de roos. Ontdek samen met hem de mooiste plekjes in binnen- en buitenland. Hoe? Zijn luxe camper staat voor je klaar!

Ben jij die gezellige, ondernemende vrouw, positief ingesteld, een beetje sportief en door-en-door betrouwbaar?

Aanvullende informatie

Deze actieve familieman heeft een lengte van 1,80m en een normaal postuur, gekenmerkt door pretogen en kort, donker(grijzend) haar. Zijn relaxte, casual stijl weerspiegelt zijn vriendelijke karakter. Hij is niet alleen sportief, maar ook rustig, zorgzaam en flexibel. Het vermogen om goed te relativeren maakt hem een uitstekende gesprekspartner. Met een achtergrond in financiële administratie, brengt hij stabiliteit en verantwoordelijkheid in het leven. Zijn passies zijn gevarieerd: van tennis tot motorrijden, muziek luisteren of spelletjes spelen. Hij geniet van sport op tv, zoals tennis, voetbal en Formule 1, zou graag samen fietsen, naar de film, theater of weekendjes weg ondernemen. Een actieve reiziger, met Schotland als zijn laatste bestemming, een liefhebber van ondernemende vakanties o.a. skiën. Samen weekendjes weg, ontspannen voor de tv of de wereld ontdekken?

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Waag de sprong en ontdek de toekomst samen!

Aanvullende informatie

Avontuurlijke levensgenieter (49) met een hart vol liefde zoekt zijn soulmate! Deze eerlijke en sociale man met korte bruine haren en betoverende groen/bruine ogen, heeft een stevig postuur en kleedt zich verzorgd casual. In de logistieke sector werkt hij met passie en toewijding. Als zorgzame en attente persoonlijkheid houdt hij ervan om gezelschapsspellen te spelen, samen te toeren met zijn cabrio, samen uit eten te gaan en festivals te ontdekken. Daarnaast juicht hij met enthousiasme bij sportwedstrijden van zijn kinderen. Maar ook ski-vakanties staan hoog op zijn lijstje! Humor is heel belangrijk en hij geniet van elk moment dat het leven te bieden heeft. Nu is het tijd om een speciaal iemand te vinden om dit avontuur mee te delen.

Ben jij die warme, gezellige en oprechte vrouw die zijn hart sneller laat kloppen?

Aanvullende informatie

Ontmoet deze leuke en rustige man, met zijn normale postuur, korte donkere haren en warme bruine ogen, is hij altijd casual en verzorgd gekleed. Deze eerlijke, attente en lieve man maakt geen geheim van zijn gevoelens en is serieus op zoek naar een langdurige relatie. Hij heeft altijd leuke ideeën om samen te ondernemen en avonturen te beleven. Met een vaste baan bij de overheid en een MBO-niveau, heeft hij zijn leven stabiel en georganiseerd. Hij is klaar om rustig een relatie op te bouwen en zoekt een leuke vrouw die hetzelfde verlangen deelt. 

Ben die leuke vrouw bent die samen met hem de relatie rustig wil opbouwen?

Aanvullende informatie

Een warme, sociaal ingestelde man met een Zuid-Europese uitstraling en een normaal tot volslank postuur. Hij woont in een idyllische omgeving met zijn dochter. Hij is ondernemer(transport) en in zijn vrije tijd verzorgt hij zijn paarden, varkens en kippen en vindt voldoening in het sleutelen aan zijn geliefde oude auto's tijdens de wintermaanden. Deze charmante man heeft een hechte groep vrienden en liefdevolle familie om zich heen. Hij geniet van hun gezelschap en maakt regelmatig uitstapjes om samen te genieten van etentjes, winkelen, films of een bezoek aan een museum. 

Ben jij die spontane vrouw die met hem graag het leven wil delen?

 

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Wat onze klanten zeggen!

Elk weekend zijn we bij elkaar
Goedemorgen Armanda. Hier gaat alles goed! Samen met Willem gaat het ook heel goed. Elk weekend zijn we bij elkaar. Hele paasweekend was ik bij hem. Super leuk! Gr. Patricia.
P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben.
Hallo Armanda. Hier nog even een heel leuk en geweldig bedankje aan jou en je team, ga zo door! P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben. We zijn nu bijna 2 maanden verder en ze heeft net kennis gemaakt met mijn kinderen, wat heel erg goed is verlopen. Armanda echt uit het diepst van ons hart, bedankt!
We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!