fbpx

Hij is een lange (1m88) met een sportief postuur. Kleedt zich casual/chique en heeft een representatief uiterlijk, bruine ogen en een kalend kapsel. Qua karakter is hij: energiek, spontaan, gezellig, attent, behulpzaam (handig met klussen), eerlijk en sociaal. Daarbij ook een gezonde dosis humor. Hij heeft een fulltime baan in dagdiensten (Mbo)/

Wil jij met deze man die alles op orde heeft kennismaken?

Aanvullende informatie

Hij is niet te vatten in woorden. Is zichzelf en vindt dat ook belangrijk. Hij heeft diepgang, houdt van een goed gesprek en is vooral heel graag SAMEN. Naast een drukke onderneming, vindt hij tijd voor zeilen met zijn eigen boot. Hij kijkt uit naar zijn pensioen en wil graag gaan genieten. Hij heeft een normaal postuur, is 1.74 lang, is brildragend, heeft halflang haar en een vriendelijke uitstraling. 

Ga jij mee “de boot in” om samen de zeilen aan te spannen?

Aanvullende informatie

Zachte man, zorgzaam, sociaal en empathisch, een denker, hij vraagt zich dingen af en hij denkt na over het leven. Hij was een binnenvetter, maar is meer extravert geworden.  Werkt als binnenlandchauffeur en is de avonden en weekend thuis. Hij houdt van wandelen, winkelen en is een goede klusser.

Wil jij graag met zo’n “handy-man” jouw leven delen?

Aanvullende informatie

Verzorgde man met kort, blond haar, blauw/grijze ogen en een normaal postuur. Hij maakt altijd een verzorgde indruk en kleedt zich naar gelegenheid. Hij staat voor anderen klaar, is attent, eerlijk, zorgzaam, lief en betrouwbaar. Hij kan ook zakelijk zijn, dit brengt zijn werk met zich mee. Hij heeft een Hbo denknivo en werkt ook als zodanig 4 dagen per week in dagdiensten.

Wil jij een stabiele relatie met deze leuke man?

Aanvullende informatie

Man met gemillimeterd zwart haar, bruine ogen, is licht getint, heeft een normaal postuur en kleedt zich casual en verzorgd. Wat zijn karakter betreft: hij is attent, zorgzaam, eerlijk, lief, bescheiden en heeft humor. Verder is hij een harde werker en recht door zee. Heeft de koksopleiding gedaan (Mbo) en werkt fulltime in dagdiensten.

Wil jij een leuke relatie/ toekomst opbouwen met deze man?

Aanvullende informatie

Man met kort peper/zout kleurig haar, bruine ogen, heeft een volslank postuur en kleedt zich verzorgd en casual. Zijn karakter is: loyaal, eerlijk, conflict vermijdend, zorgzaam, attent, bescheiden, gemoedelijk en meegaand. Hij is zelfstandig en (financieel) onafhankelijk. Heeft een vaste baan in ploegendiensten (Mbo).

Wil jij samen met deze man er iets moois van maken?

Aanvullende informatie

Man met kort zwart haar, bruine ogen, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd/casual en naar gelegenheid. Is afkomstig uit Seoul en licht getint. Qua karakter is hij: ondernemend, sociaal, attent, eerlijk, betrouwbaar, serieus, behulpzaam en zorgzaam. Is een prettige gesprekspartner en heeft  humor. Hij heeft een eigen bedrijf  (Mbo/Hbo).

Wil jij een fijne relatie met deze man opbouwen?

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Wat onze klanten zeggen!

Beide hebben veel gevoelens voor elkaar.
Goedemorgen Amanda, fijn je te vertellen dat het goed gaat tussen ons. Wie zien elkaar vrijdag weer waar we naar uitkijken. Ik ga stampot andijvie maken met een bal gehakt uit eigen keuken. Daar is ze gek op. We eten bij haar thuis, een fijn huis. We bellen elkaar alle dagen en dat voelt goed, we hebben elkaar veel te vertellen. Beide hebben veel gevoelens voor elkaar. Als we samen gaan ga ik naar haar, daar zijn we samen al uit. Ze heeft een kamer voor me heel leuk en gezellig ingericht waar ik mn dingetjes kwijt kan super lief. We gaan er voor daar een mooie toekomst en gelukkig te zijn. We nemen de tijd… Groeten!
Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm
Goedemorgen Amanda, Ook ik had een goed gevoel over ons gesprek, heel ontspannen! Wat mij betreft kun je je gang gaan. Het zou toch prachtig zijn als er een leukerd langs komt en het klikt enorm..! Amanda ik wil je vragen doe je best voor me. Nog een fijne dag en groetjes van Gerda
We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken
Armanda, ik wilde even persoonlijk vertellen dat we gevoelens voor elkaar hebben en dat we er dus mee doorgaan! We hebben het heel leuk en gaan deze week voor de derde keer afspreken. Ondertussen bellen we elkaar en we voelen ons er goed bij. Bedankt voor deze passende match!
Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!