40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Lange, volslanke, man, blauw/grijze ogen, kort donker blond haar, wat kalend, naar gelegenheid gekleed, van sportief/netjes tot pak voor bijzondere gelegenheden. Hij is gescheiden, heeft 2 kinderen van 12 en 14 en het contact met hun is goed. Zijn karakter is als volgt te omschrijven: gevoelig, goed hart, sociaal, trouw, respectvol, romantisch, lief, houdt van gezelligheid.

Hij houdt van: zijn werk als transportondernemer (ZZP-er) en vervoert met eigen vrachtwagen witgoed voor opdrachtgever. Hij heeft veel plezier in zijn werk. In zijn vrije tijd kan hij genieten van: klussen in en om zijn woning, af en toe t.v. kijken (films), fitness, wandelen, skiën, schaatsen, zwemmen, bowlen en hapje eten met de kids. Sauna staat hij open voor. Vakanties viert hij graag in Oostenrijk, vanwege het fijne klimaat. Hij houdt van bergen beklimmen, wandelen en rodelen.

Hij zoekt: een partner die sociaal en trouw is, een eigen mening heeft, rekening houdt met de ander. Als het goed klikt wil hij uiteindelijk graag samenwonen met haar en gaan voor een fijne toekomst met die ene leuke vrouw! Ben jij tussen de 40-50 jaar, zorg je goed voor jezelf en heb je jouw zaken op orde? LBO/MBO/HBO ? is relatief, belangrijker dat je jezelf ontwikkeld hebt. Hij kijkt naar je uit!

Aanvullende informatie

Lange man met groen/grijze ogen en kort blond grijzend haar. Hij heeft een slank tot normaal postuur en kleedt zich verzorgd. Qua karakter is hij: sociaal, eerlijk, serieus, actief, spraakzaam, gezellig en communicatief. Hij heeft humor en komt zijn afspraken na. Na een lange relatie met zijn ex-vrouw is hij nu single. Hij heeft 2 kinderen met wie hij een goede band heeft. Zij komen 1 dag per week bij hem. Hij woont in een ruim appartement en heeft een goede baan (Mbo/Hbo).

Hij houdt van: koken, foto’s bewerken, die hij zelf in de natuur gemaakt heeft, ergens iets eten maar ook iets drinken, bioscoop, zwemmen, fietsen en wandelen. Vakanties bracht hij door in diverse Zuid-Europese landen en Schotland. Zweden en Noorwegen staan op zijn verlanglijstje. Met een leuke vrouw wil hij van alles ondernemen, ook stedentrips gaan maken.

Hij zoekt een: positief ingestelde, spontane en flexibele vrouw. Hij hoopt dat zij er leuk, vlot en een tikkeltje stoer uitziet.

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, lichtbruine ogen, een kaalgeschoren hoofd en kleedt zich casual/verzorgd. Hij maakt een representatieve indruk. Qua karakter is hij: eerlijk, serieus, spraakzaam en ondernemend. Je kunt van hem op aan, hij toont initiatief, heeft ook humor en houdt van sfeer en gezelligheid. Hij heeft wel een relatie gehad maar geen kinderen. Met zijn broer, zus en moeder onderhoudt hij goede contacten. Hij woont in een leuk ingerichte ruime eengezinswoning. Regelmatig kijkt hij naar een goede film en volgt het nieuws en de actualiteiten. Buitenshuis heeft hij zijn fulltime baan.

Hij houdt van: een terrasje pakken, uit eten gaan, bioscoopbezoek, de stad in gaan. Wat betreft vakanties: 1 à 2x per jaar skiën maar staat open voor leuke ideeën waaronder ook stedentrips.

Hij zoekt: een betrouwbare, begripvolle vrouw met wie hij lief en leed kan delen. Een vrouw die makkelijk in de omgang is, mensen accepteert zoals ze zijn, initiatief neemt en samen met hem leuke dingen wil plannen om samen te doen. Belangrijk vindt hij het dat je op elkaar kunt bouwen.

Hij rookt niet, heeft een auto, heeft geen kinderen en zoekt een vrouw die eveneens niet rookt, een auto heeft en geen kinderen heeft.

Aanvullende informatie

Vriendelijke man met kort krullend bruin haar en grijze ogen. Hij heeft een normaal postuur, kleedt zich casual en maakt een voorkomende indruk. Hij is tevreden met zijn leven, is attent, zorgzaam, recht door zee, eerlijk, serieus en zowel ondernemend als huiselijk. Verder heeft hij absoluut ook humor en je kunt van hem op aan. Hij heeft 2 (bijna) volwassen kinderen. De jongste van 16 jaar is regelmatig bij hem. Zijn woning heeft hij modern en gezellig ingericht. Hij doet zelf de huishouding, is maatschappelijk betrokken, volgt op t.v. wat er in de wereld gebeurt maar kijkt ook graag een spannende film. Met vrienden gaat hij af en toe iets eten/drinken, met zijn dochter gaat hij nu en dan winkelen en samen een hapje eten.

Hij houdt van: dagtochtjes, weekendjes weggaan en op vakantie gaat hij het liefst naar de zon. Met een leuke vriendin staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt: een eerlijke, representatieve, lieve, zorgzame, vrouw die haar verleden verwerkt heeft, positief is ingesteld, zelfstandig is en er vrouwelijk/ verzorgd uit ziet.

Aanvullende informatie

Spontane, gevoelige, geduldige, optimistische, enthousiaste, indirecte man, die meer interesse in de ander heeft dan in zichzelf, heeft diepgang. Hij heeft blauw/groene ogen, mooi golvend grijs haar, draagt een snor en ziet er zeer verzorgd uit. Hij kleedt zich casual en rookt niet. Huisdieren heeft hij niet, maar hij houdt van honden en katten.

Hij houdt van: vreemde talen, schrijven van gedichten, lezen, andere culturen en hij houdt van films en dansen. “Het is alsof je het leven door danst”. Ook reist hij graag.

Hij zoekt: een partner die zich herkent in het volgende: empathie, gevoeligheid, liefde voor het leven, diepgang, normaal/slank postuur, zodat je haar van puur geluk zou kunnen optillen! Hij gaat voor een langdurige relatie en wil graag samen wonen. Rook je niet, drink je wel gezellig een wijntje, ben je tussen de 48 en 60 jaar en heb je HBO/Universitair niveau? Dan ontmoet hij jou graag!

Aanvullende informatie

Hij is: een slanke man, met blauwe ogen, brildragend, kort donkerblond haar, ziet er verzorg uit en kleedt zich sportief, spijkerbroek met nette trui. Zijn karakter: lief, staat open voor alles, eerlijk, spontaan, meegaand tot op zekere hoogte. Hij klapt dicht als je zijn grenzen overschrijdt.

Hij houdt van: schoon en opgeruimd huis, kijkt graag op t.v. naar Hart van Nederland, Shownieuws, Flikken Maastricht/Rotterdam/Smeris. Ook kan hij genieten van uitgaan, festivals bezoeken, zwemmen en weekendje weg. In Griekenland en Spanje heeft hij genoten van zon en strand. Hij staat voor veel dingen open, zoals ook saunabezoek.

Hij zoekt: een maatje die vertrouwen uitstraalt, eerlijk is, die samen met hem op de bank van thuis kan genieten, maar ook graag op stap gaat voor drankje/hapje en leuke dingen doen. Fijn als ze ook voor nieuwe dingen open staat. Innerlijk vindt hij belangrijker dan uiterlijk. Ze mag roken, dat doet hij ook nog. Ben jij tussen de 38 en 50, heb je LBO/MBO-niveau en wil je ook graag samen wonen? Het zou helemaal mooi zijn als jij ook nog een gezinnetje wilt stichten.

Aanvullende informatie

Zijn uiterlijk: groen/grijze pretogen, olijk gezicht, kort grijzend haar, belangrijk om er verzorgd uit te zien, casual/netjes gekleed, soms tweedaags-baardje, normaal postuur. Zijn innerlijk: open, spontaan, mensen-mens, diepgang, deelt graag, positief, ondernemend, avontuurlijk, romantisch, ruimdenkend, impulsief, diepgang, knuffelt graag. Gescheiden, zoon van 19 en dochters van 17 en 15 jaar, waar hij goed contact mee heeft. Hij werkt als autoschadehersteller en sleutelt ook graag aan klassiekers.

Hobby's: lezen van (vak) bladen over klassieke auto's, Happinez, gesprekken voeren aan de keukentafel met kinderen/vrienden met kaarsje aan, heeft interesse in spiritualiteit. Hij geniet ook van uitgaan naar festivals, concerten van Armin van Buren bezoeken, terrasje pakken, sauna, strand- of boswandeling. Vakanties viert hij graag met zijn kinderen via Cirkelreizen, kamperen, stedentrips, weekeindje weg, caravan of hotel, allemaal goed.

Hij zoekt: een lieve, betrouwbare, zelfstandige, eerlijke, spontane vrouw. Ze houdt van verbinding, gezelligheid, heeft humor en ze deelt graag, ze is open, zegt wat er in haar omgaat. Ze mag een avontuurlijke inslag hebben, temperamentvol zijn, hip en vlot en ze vindt het leuk om jouw wijntje in te schenken, maar dat doe jij ook graag voor haar. Een vrouw die volledig voor jou gaat en jij voor haar. Samen op weg naar de eindbestemming in het leven, waar en wat dat ook mag zijn.

Heb jij MBO of HBO en ben je tussen 42-53, dan ontmoet ik je graag!

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!