40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Hij heeft een normaal postuur, lichtbruine ogen, een kaalgeschoren hoofd en kleedt zich casual/verzorgd. Hij maakt een representatieve indruk. Qua karakter is hij: eerlijk, serieus, spraakzaam en ondernemend. Je kunt van hem op aan, hij toont initiatief, heeft ook humor en houdt van sfeer en gezelligheid. Hij heeft wel een relatie gehad maar geen kinderen. Met zijn broer, zus en moeder onderhoudt hij goede contacten. Hij woont in een leuk ingerichte ruime eengezinswoning. Regelmatig kijkt hij naar een goede film en volgt het nieuws en de actualiteiten. Buitenshuis heeft hij zijn fulltime baan.

Hij houdt van: een terrasje pakken, uit eten gaan, bioscoopbezoek, de stad in gaan. Wat betreft vakanties: 1 à 2x per jaar skiën maar staat open voor leuke ideeën waaronder ook stedentrips.

Hij zoekt: een betrouwbare, begripvolle vrouw met wie hij lief en leed kan delen. Een vrouw die makkelijk in de omgang is, mensen accepteert zoals ze zijn, initiatief neemt en samen met hem leuke dingen wil plannen om samen te doen. Belangrijk vindt hij het dat je op elkaar kunt bouwen.

Hij rookt niet, heeft een auto, heeft geen kinderen en zoekt een vrouw die eveneens niet rookt, een auto heeft en geen kinderen heeft.

Aanvullende informatie

Vriendelijke man met kort krullend bruin haar en grijze ogen. Hij heeft een normaal postuur, kleedt zich casual en maakt een voorkomende indruk. Hij is tevreden met zijn leven, is attent, zorgzaam, recht door zee, eerlijk, serieus en zowel ondernemend als huiselijk. Verder heeft hij absoluut ook humor en je kunt van hem op aan. Hij heeft 2 (bijna) volwassen kinderen. De jongste van 16 jaar is regelmatig bij hem. Zijn woning heeft hij modern en gezellig ingericht. Hij doet zelf de huishouding, is maatschappelijk betrokken, volgt op t.v. wat er in de wereld gebeurt maar kijkt ook graag een spannende film. Met vrienden gaat hij af en toe iets eten/drinken, met zijn dochter gaat hij nu en dan winkelen en samen een hapje eten.

Hij houdt van: dagtochtjes, weekendjes weggaan en op vakantie gaat hij het liefst naar de zon. Met een leuke vriendin staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt: een eerlijke, representatieve, lieve, zorgzame, vrouw die haar verleden verwerkt heeft, positief is ingesteld, zelfstandig is en er vrouwelijk/ verzorgd uit ziet.

Aanvullende informatie

Spontane, gevoelige, geduldige, optimistische, enthousiaste, indirecte man, die meer interesse in de ander heeft dan in zichzelf, heeft diepgang. Hij heeft blauw/groene ogen, mooi golvend grijs haar, draagt een snor en ziet er zeer verzorgd uit. Hij kleedt zich casual en rookt niet. Huisdieren heeft hij niet, maar hij houdt van honden en katten.

Hij houdt van: vreemde talen, schrijven van gedichten, lezen, andere culturen en hij houdt van films en dansen. “Het is alsof je het leven door danst”. Ook reist hij graag.

Hij zoekt: een partner die zich herkent in het volgende: empathie, gevoeligheid, liefde voor het leven, diepgang, normaal/slank postuur, zodat je haar van puur geluk zou kunnen optillen! Hij gaat voor een langdurige relatie en wil graag samen wonen. Rook je niet, drink je wel gezellig een wijntje, ben je tussen de 48 en 60 jaar en heb je HBO/Universitair niveau? Dan ontmoet hij jou graag!

Aanvullende informatie

Hij is: een slanke man, met blauwe ogen, brildragend, kort donkerblond haar, ziet er verzorg uit en kleedt zich sportief, spijkerbroek met nette trui. Zijn karakter: lief, staat open voor alles, eerlijk, spontaan, meegaand tot op zekere hoogte. Hij klapt dicht als je zijn grenzen overschrijdt.

Hij houdt van: schoon en opgeruimd huis, kijkt graag op t.v. naar Hart van Nederland, Shownieuws, Flikken Maastricht/Rotterdam/Smeris. Ook kan hij genieten van uitgaan, festivals bezoeken, zwemmen en weekendje weg. In Griekenland en Spanje heeft hij genoten van zon en strand. Hij staat voor veel dingen open, zoals ook saunabezoek.

Hij zoekt: een maatje die vertrouwen uitstraalt, eerlijk is, die samen met hem op de bank van thuis kan genieten, maar ook graag op stap gaat voor drankje/hapje en leuke dingen doen. Fijn als ze ook voor nieuwe dingen open staat. Innerlijk vindt hij belangrijker dan uiterlijk. Ze mag roken, dat doet hij ook nog. Ben jij tussen de 38 en 50, heb je LBO/MBO-niveau en wil je ook graag samen wonen? Het zou helemaal mooi zijn als jij ook nog een gezinnetje wilt stichten.

Aanvullende informatie

Vrolijke, humorvolle man, groen/bruine ogen, draagt een snor, maar die mag eraf, kalend, grijs haar, mooi verzorgd gebit. Zijn karakter: lief, rustig, behulpzaam, levensgenieter, meegaand, staat open voor veel dingen, kan soms wat eigenwijs of overenthousiast zijn. Hij werkt als loodgieter/cv monteur. Hij kleedt zich meestal casual. Hij is weduwnaar en heeft geen kinderen. Hij geniet van zijn trouwe viervoeter, een Labrador.

Hij houdt van: klussen in huis, zelf meubels maken, eten koken, af en toe t.v./films kijken (horror, actie, SF) technisch tekenen, huizen ontwerpen, sauna, is actief bij carnaval. Vakanties: mag met vliegtuig naar Europese landen of naar chalet/stacaravan die hij in Nederland heeft staan. 

De partner die hij graag wil ontmoeten is: lief, behulpzaam, sociaal, eigen mening, mag weerwoord hebben. MBO-niveau, ze mag roken, ook al doet hij dat niet. Hij wil graag samen leuke dingen doen en nog lang genieten van elkaar! Hij is op zoek naar een ECHT maatje, waar hij lief en leed mee kan delen. Als ze veel jonger is dan hij, zou hij nog best graag kinderen willen, maar hij begrijpt ook dat deze kans klein is. Niveau: MBO, leeftijd: 45-59.

Aanvullende informatie

Zijn uiterlijk: groen/grijze pretogen, olijk gezicht, kort grijzend haar, belangrijk om er verzorgd uit te zien, casual/netjes gekleed, soms tweedaags-baardje, normaal postuur. Zijn innerlijk: open, spontaan, mensen-mens, diepgang, deelt graag, positief, ondernemend, avontuurlijk, romantisch, ruimdenkend, impulsief, diepgang, knuffelt graag. Gescheiden, zoon van 19 en dochters van 17 en 15 jaar, waar hij goed contact mee heeft. Hij werkt als autoschadehersteller en sleutelt ook graag aan klassiekers.

Hobby's: lezen van (vak) bladen over klassieke auto's, Happinez, gesprekken voeren aan de keukentafel met kinderen/vrienden met kaarsje aan, heeft interesse in spiritualiteit. Hij geniet ook van uitgaan naar festivals, concerten van Armin van Buren bezoeken, terrasje pakken, sauna, strand- of boswandeling. Vakanties viert hij graag met zijn kinderen via Cirkelreizen, kamperen, stedentrips, weekeindje weg, caravan of hotel, allemaal goed.

Hij zoekt: een lieve, betrouwbare, zelfstandige, eerlijke, spontane vrouw. Ze houdt van verbinding, gezelligheid, heeft humor en ze deelt graag, ze is open, zegt wat er in haar omgaat. Ze mag een avontuurlijke inslag hebben, temperamentvol zijn, hip en vlot en ze vindt het leuk om jouw wijntje in te schenken, maar dat doe jij ook graag voor haar. Een vrouw die volledig voor jou gaat en jij voor haar. Samen op weg naar de eindbestemming in het leven, waar en wat dat ook mag zijn.

Heb jij MBO of HBO en ben je tussen 42-53, dan ontmoet ik je graag!

Aanvullende informatie

Aardige man, slank/normaal postuur, bruine ogen, kort donker bruin haar, mooi gebit, vrolijk/vriendelijk gezicht. Hij kleedt zich het liefst sportief. Vader van 3 kinderen in de leeftijd van 14, 16 en 23 jaar. Zijn kinderen wonen bij hem. Hij werkt als heftruckchauffeur, maar door hartproblemen moet hij het op dit moment rustig aan doen. Hij klust graag aan auto's en misschien wil hij hier zijn werk van gaan maken.

Zijn karakter omschrijft hij als volgt: lief, zacht, recht door zee, eerlijk, wordt niet snel boos, maar heeft wel grenzen.

Hij houdt van: zijn honden, klussen in huis en aan auto's, wandelen, fietsen, af en toe sauna. Vakanties viert hij het liefst door op pad te gaan met de caravan.

Hij zoekt: een lieve vrouw, zorgzaam (ook voor de kinderen), eerlijk, open, trouw en zij kan goed communiceren. Fijn om samen gezond en gelukkig te zijn. Ze mag roken, dat doet hij ook nog, maar hij is bezig om te stoppen. Niveau: LBO/MBO Leeftijd: 42-55. Zelf is hij "wijs" geworden door het leven!

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!