40PlusRelatie 1200

Hij heeft blauwe ogen, een kaalgeschoren hoofd met zichtbaar gemillimeterd haar, een normaal postuur (189cm) en kleedt zich verzorgd. Qua karakter is hij: hulp biedend, attent, serieus eerlijk en een doorzetter. Daarnaast heeft hij ook humor. Hij is lang getrouwd geweest en heeft daarna nog een korte lat relatie gehad. Heeft 2 kinderen die beiden volwassen en uitwonend zijn. Hij woont in een ruime moderne 2 onder 1 kap woning. Hij doet zelf de huishouding waaronder ook eten koken. Hij heeft zijn zaken goed op orde, een vaste baan in dagdiensten en een auto.

Hij houdt van: met vrienden ergens iets gaan eten/drinken, motorrijden, naar een concert of festival gaan. Verder op t.v. een goede actiefilm en Formule 1. Wat betreft vakanties is hij o.a. naar Curaçao en Spanje geweest. Hij staat wat dit betreft open voor ideeën.

Hij zoekt: een vrouwelijke, optimistische en eerlijke vrouw die zowel ondernemend als huiselijk is. Een vrouw met pit en een eigen mening. Heeft een voorkeur voor (half) lang haar.

Aanvullende informatie

Hij heeft kort donkerblond/grijs haar, groene ogen, een normaal postuur, kleedt zich casual en verzorgd.  Zijn karakter is: serieus, creatief en spraakzaam. Daarnaast heeft hij ook humor en je kunt van hem op aan. Hij heeft zijn leven op orde. Na een huwelijk van 18 jaar is hij inmiddels 6 jaar single. Hij heeft 2 kinderen, beiden zijn volwassen en hij heeft een goede band met hen. Zijn half vrijstaande woning heeft hij bijzonder sfeervol ingericht. Binnenshuis doet hij zelf de huishouding. Verder heeft hij een vaste fulltime baan.

Hij houdt van: luisteren naar populaire muziek. Op t.v. kijkt hij naar: formule 1 en autocross. Ook zorgt hij dat hij op de hoogte blijft van het nieuws en de actualiteiten. Verder zijn tuin bijhouden en wandelen met zijn hond. Vakanties bracht hij in diverse Europese landen door. Met een leuke vrouw staat hij open voor ideeën. Ook weekendjes weg en stedentrips maken lijken hem leuk om samen te ondernemen.

Hij zoekt: een optimistische, spontane en betrouwbare vrouw. Zij heeft een normaal postuur en een leuke lach.

Aanvullende informatie

Hij heeft groene ogen, kort grijs haar, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd. Qua karakter is hij: eerlijk, serieus, lief, spraakzaam en attent. Daarnaast heeft hij zeker ook humor en biedt een luisterend oor. Hij is lang getrouwd geweest en heeft geen kinderen, (wat oudere) kinderen van een toekomstige partner zijn absoluut welkom! Met zijn 2 zussen en ouders onderhoudt hij goede contacten. Hij heeft een leuke ingerichte eengezinswoning. o.a. het eten koken doet hij zelf. Verder heeft hij een vaste baan in dagdiensten.

Hij houdt van: lezen (sportbladen en krant), documentaires, sport, nieuws en actualiteiten. Zijn tuin bijhouden, fietsen en wandelen in de natuur, Familie bezoeken en met vrienden ergens iets drinken. Vakanties: is al geweest naar: Afrika, Italië, Oostenrijk, Turkije etc. Hij staat open voor ideeën, ook weekendjes weg gaan, een strandwandeling maken, ergens iets eten lijkt hem leuk om samen te ondernemen.

Hij zoekt: een spontane, gezellige, behulpzame, lieve, eerlijke en zowel huiselijke als ondernemende vrouw. Samen alles bespreken en er iets moois van maken is wat hij voor ogen heeft.
Hij heeft een auto, rookt niet, drinkt af en toe een glaasje en heeft geen huisdieren.

Aanvullende informatie

Hij is: een verzorgde, sportieve man met blauwe ogen, kort grijs haar en kleedt zich het liefst sportief. Zijn kinderen noemen hem een ijdeltuit. Hij is gescheiden en heeft 3 dochters, van 33, 30 en 28 jaar die allemaal een partner hebben. Ook heeft hij kleinkinderen waar hij van geniet. Het contact met zijn kinderen is goed. Tot 2016 heeft hij gewerkt als internationaal chauffeur, maar door een tumor waardoor hij afgekeurd is, kan en mag hij nu zijn werk niet meer uitvoeren. Hij vermaakt zich goed en is positief over zijn toekomst. Zijn karakter omschrijft hij als volgt: betrouwbaar, rustig, een doorzetter, heeft een vlotte babbel, houdt van humor. Wat hem blij maakt is mooi weer, zijn kinderen en kleinkinderen. Hij zou nog meer genieten als hij met een fijne partner dit alles mag beleven.

Hij houdt van: klussen in en om zijn woning, tuinieren, restaureren van zijn vrachtwagen, wandelen/fietsen, kringloopwinkels, zwarte markten en braderieën bezoeken. Een terrasje pakken, een weekendje naar zee, hij vindt het allemaal leuk. Ook rijdt hij graag auto. Hij houdt van strandvakanties en trekt er dan graag op uit met de fiets. Van warme landen is hij geen fan. Hij drinkt af en toe een biertje en rookt nog wel, maar wil hier graag mee stoppen. Huisdieren heeft hij niet, maar houdt er wel van. Zijn muziekvoorkeuren zijn: Country, NL-talig, hij luistert meestal radio Continu.

Hij zoekt: een partner die zichzelf herkent in de volgende woorden: spontaan, humor, wederzijds respect. Fijn als ze van warmte houdt, hij heeft een pelletkachel en kan genieten van warmte. Starten met een LAT relatie geniet zijn voorkeur, maar wie weet als de klik er is, samen wonen! Als jij LBO/MBO niveau hebt en je bent tussen de 52-65 jaar, dan gaat hij graag de uitdaging aan met jou!

Aanvullende informatie

Hij heeft groen/blauwe ogen, gemillimeterd donkerblond, licht grijzend haar, een normaal postuur en kleedt zich casual en verzorgd. Qua karakter is hij: betrouwbaar, sociaal, vriendelijk, belangstellend, hulp biedend, zorgzaam en attent. Daarnaast heeft hij humor en is hij conflict vermijdend. Na een lange relatie is hij gescheiden. Hij heeft 2 bijna volwassen kinderen. Verder woont hij in een leuke stadswoning, die hij sfeervol heeft ingericht. Hij doet zelf de huishouding en kookt voor zichzelf en zijn kinderen. Verder heeft hij een full time baan (Mbo) en een auto. Overigens heeft hij een lucratieve uitvinding gedaan, welke in het voorjaar 2020 actief in de markt gezet gaat worden.

Hij houdt van: met vrienden/familie ergens iets eten of drinken. Anderen helpen met klussen, en op sportief vlak: mountainbiken. Vakanties: hij heeft meerdere Zuid-Europese landen bezocht en staat wat dit betreft open voor ideeën.

Hij zoekt: een lieve, gastvrije, open, extraverte, gezellige, levenslustige en initiatiefrijke vrouw. Een vrouwelijk type met een normaal postuur. Een beetje humor en diepgang mag ook.

Aanvullende informatie

Lange, slanke, man, open uitstraling, blauwe ogen, kort donkerblond haar, gaat graag casual gekleed, is gescheiden, heeft geen kinderen maar wel een lieve jackrussellterriër. Zijn karakter is als volgt te omschrijven: rustig, meegaand, praat makkelijk, als het om werkelijke gevoelens gaat is hij wat meer een binnenvetter, maar hij is zich hiervan bewust en het lukt hem steeds beter om zijn gevoelens te uiten.

Hij houdt van: zijn werk als agrarisch ZZP-er. In zijn vrije tijd kan hij genieten van: wandelen met zijn hond, koeienshows en paardenconcoursen bezoeken, journaal volgen en veilingprogramma’s op t.v. kijken. Hij heeft al veel van de wereld gezien zoals Kenia, Bali, Spanje, Portugal, Denemarken en Griekenland. Zijn wens is Canada nog eens te zien, maar Texel is ook leuk!

Hij zoekt: een partner die zich herkent zich in de volgende eigenschappen: spontaan, bescheiden, verzorgd, uit maar ook samen thuis kunnen zijn. Hij wil graag samen zijn, samen delen en uiteindelijk samenwonen. Ben jij tussen de 38-48 jaar, rook je niet, MBO-niveau sta je (nog) open voor een kinderwens, dan wil hij je graag ontmoeten. Als je geen kinderwens (meer) hebt, maar je bent die leuke vrouw die hij zoekt, dan kijkt hij ook naar je uit!

Aanvullende informatie

Lange, volslanke, man, blauw/grijze ogen, kort donker blond haar, wat kalend, naar gelegenheid gekleed, van sportief/netjes tot pak voor bijzondere gelegenheden. Hij is gescheiden, heeft 2 kinderen van 12 en 14 en het contact met hun is goed. Zijn karakter is als volgt te omschrijven: gevoelig, goed hart, sociaal, trouw, respectvol, romantisch, lief, houdt van gezelligheid.

Hij houdt van: zijn werk als transportondernemer (ZZP-er) en vervoert met eigen vrachtwagen witgoed voor opdrachtgever. Hij heeft veel plezier in zijn werk. In zijn vrije tijd kan hij genieten van: klussen in en om zijn woning, af en toe t.v. kijken (films), fitness, wandelen, skiën, schaatsen, zwemmen, bowlen en hapje eten met de kids. Sauna staat hij open voor. Vakanties viert hij graag in Oostenrijk, vanwege het fijne klimaat. Hij houdt van bergen beklimmen, wandelen en rodelen.

Hij zoekt: een partner die sociaal en trouw is, een eigen mening heeft, rekening houdt met de ander. Als het goed klikt wil hij uiteindelijk graag samenwonen met haar en gaan voor een fijne toekomst met die ene leuke vrouw! Ben jij tussen de 40-50 jaar, zorg je goed voor jezelf en heb je jouw zaken op orde? LBO/MBO/HBO ? is relatief, belangrijker dat je jezelf ontwikkeld hebt. Hij kijkt naar je uit!

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!