40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Zeer sportieve, sensitieve, autonome en veerkrachtige man met relativeringsvermogen. Hij heeft een slank postuur en kort blond haar met lichte slag. Zijn ogen zijn blauwgrijs. Hij kleedt zich overwegend sportief en casual; bij gelegenheid (zakelijk) passend. Universitair geschoold; docent & is innovatief ondernemer, geen kinderen.

Hij houdt van: racefietsen, mountainbiken, hardlopen en schaken. Sociale contacten; goede gesprekken & uitgebreid tafelen met vrienden, (stads)wandelingen en gaat graag naar het filmhuis. Een goed boek of een Netflix-serie/documentaire. Brede muzieksmaak; pop, rock en klassiek. Vakantie; korte reis naar natuurrijke (bergachtige) gebieden, cultuurhistorische stedentrips, retraites en bijvoorbeeld landen in Zuid-Amerika.

Hij zoekt: een communicatieve, ontwikkelde en evenwichtige (power)vrouw met sportieve mindset. Vanuit een respectvolle basis rustig opbouwen naar een relatie vol liefde, intimiteit, rust en harmonie. Oftewel: samen gelukkig zijn en genieten van alles wat er is. Leeftijd:40-50 jr. Niet-rokend en drankje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Muziek liefhebbende, onstuimig spontane, hulpvaardige en gastvrije man van 1.96m met normaal postuur. Kort witgrijs haar, groenblauwe ogen met levendige blik, zeer verzorgd & casual modern gekleed. Theoretisch geschoold, o.a. werkzaam als koerier. Gescheiden; twee uitwonende kinderen.

Hij houdt van: sfeer maken, koken, zwemmen, racefietsen, tuinieren & planten stekken, muziek (pop, klassiek, dance, soul); actief als geluidsman bij zijn kerkgemeenschap en gaat soms naar een dansfeest. Af en toe knapt hij tuinen op bij minder bedeelden, als vrijwilliger. Vakantie; bijv. Portugal of een weekendje weg in eigen land, zoals waterrijk Friesland.

Hij zoekt: een vrouwelijke, vrijdenkende vrouw met liefde voor het leven. Iemand die tevens rust uitstraalt en met emotionele intelligentie. Haar kinderen zijn bij hem van harte welkom. Toekomst; ongecompliceerd samen van de kleine dingen kunnen genieten. Echt alles kunnen delen en tevens elkaar ruimte geven. Leeftijd; 45-60jr. Roken geen bezwaar, maar zelf rookt hij niet. Wijntje of biertje in gezelschap.

Aanvullende informatie

Vrolijke, jongensachtige en humorvolle man met een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Slank postuur;1,79m. Hij heeft kort donkerblond stekelig haar en donkere blauwe ogen. Hij kleedt zich overwegend casual in spijkerbroek en net overhemd, bij gelegenheid passend. Werkzaam als bode in een stadhuis (theoretisch geschoold). Zelf geen kinder(wens).

Hij houdt van: fietstochtjes of erop uit met de auto, met als leuke onderbreking of einddoel een terrasje. Uit eten gaan samen. Een dagje erop uit; stad (Maastricht bijv.) bezoeken en de bezienswaardigheden bekijken. Actief als scheidsrechter bij een zaalvoetbal competitie. Volgt af en toe diverse eredivisie wedstrijden in het stadion. Vakantie; een relaxte tijd doorbrengen op zonnige bestemmingen, zoals Kreta.

Hij zoekt: een oprechte, moderne en gelijkwaardige vrouw met veel gevoel voor humor. Iemand die lekker in haar vel zit, met vooral eigenwaarde, en haar eigen leven leidt. Toekomst; samen een hecht team vormen en wie weet op termijn wellicht huisje-boompje-beestje. Roken geen bezwaar, zelf rookt hij sigaretten (buiten). Biertje of wijntje bij gelegenheid. Leeftijd: 40-50jr.

Aanvullende informatie

Sportieve, verantwoordelijke, reislustige en jong ogende man met een normaal tot volslank postuur, 1,73m. Hij heeft kort donkergrijs kalend haar, helblauwe ogen en een kalme uitstraling. Hij kleedt zich verzorgd en overwegend sportief. Oud-marinier. Weduwnaar; twee kinderen en vier kleinkinderen.

Hij houdt van: sport zoals badminton, dynamic tennis, (race)fietsen en vissen. Lezen (bijv.McNab), brede muzieksmaak, theater & musicalvoorstellingen, etentjes en is een wijnkenner. Vakantie; met zijn camper naar o.a. Noorwegen of Elzas; graag natuurrijke gebieden. Ook wintersport, of een stedentrip.

Hij zoekt: hij ontmoet graag een verzorgde en reislustige vrouw met sportieve interesses. Iemand die vooral zichzelf is. Toekomst; een echt maatje zijn voor elkaar. Hopelijk samen op reis en het glas heffen op een mooie en evenwichtige relatie; santé! Leeftijd: 64-74jr. Matig of tevens niet-rokend.

Aanvullende informatie

Optimistische, sympathieke, lieve en bescheiden man met een slank postuur. Hij is kaal en zijn ogen zijn blauw, met een vriendelijke blik. Hij kleedt zich vlot en modern; nette spijkerbroek en overhemd. Overheidsmedewerker (groenvoorziening) Gescheiden; drie kinderen en (bijna) vier kleinkinderen.

Hij houdt van: allerlei uitstapjes, shoppen, in gezelschap naar een café of terras, voetbal (kijken), fietstochtjes en het buitenleven. Vakantie; Nederland is al heel mooi en hij staat open voor andere suggesties.

Hij zoekt: hij ontmoet graag een actieve, vlotte en gezellige vrouw. Helemaal leuk als ze interesse heeft of krijgt in voetbal ;) Toekomst; genieten van de kleine dingen, het is geven en nemen en tijd nemen om elkaar te leren kennen. Op termijn mogelijkheid tot samenwonen. Haar (klein)kinderen zijn van harte welkom. Leeftijd: 50-65jr. Roken (buiten) graag beperkt, zelf rook hij niet. Biertje of wijntje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Intelligente, communicatieve, verantwoordelijke en betrokken man. Een normaal postuur, kort donkerblond kalend haar, groengrijze ogen en is brildragend. Hij kleedt zich overwegend modern en casual. (muziek)agogisch begeleider. Vader van twee tieners.

Hij houdt van: erop uit gaan met de kinderen, zelf muziek arrangeren, componeren & uitvoeren. Actief lid van een toneelclub. Bezoekt graag het filmhuis, musea en onderneemt diverse culturele uitstapjes. Vakantie; stedentrips, veelal in Europa, tevens interesse daar buiten.

Hij zoekt: een levendige, invoelende, warmhartige en ontwikkelde vrouw, met brede maatschappelijke interesses. Zij (be)leeft in het hier en nu. Haar kinderen zijn bij hem welkom. Toekomst; de liefde samen ontdekken en ontwikkelen, met respect voor elkaar. Leeftijd:42-52 jaar; niet-rokend. Drankje met mate.

Aanvullende informatie

Belangstellende, deugdzame en zeer vitale man met een slank postuur, 1,82m. Hij heeft kort grijzend haar, blauwe ogen en draagt een bril. Hij kleedt zich verzorgd en overwegend sportief; in nette spijkerbroek met bijpassend overhemd. Gepensioneerd directeur van een basisschool. Weduwnaar; twee kinderen en zeven kleinkinderen.

Hij houdt van: sport zoals golfen, zijn familie, vrienden & sociale activiteiten. Luistert naar popmuziek en klassiek. Heeft brede (maatschappelijke) interesses. Gaat in gezelschap graag naar theater, musea, de bioscoop en uit eten. Vakantie; hij is reislustig en wil nog veel van de wereld samen zien en beleven. Heeft een passie voor “La Bella Italia” en verblijft regelmatig in de regio vlakbij Rome.

Hij zoekt: een actieve, cultuur minnende, verzorgde en reislustige vrouw met brede maatschappelijke interesses. Hij heeft een gelijkwaardige relatie voor ogen, waarin ruimte is voor eigen ideeën en opvattingen. Wie weet wat de toekomst zal brengen; als het maar samen beleefd kan worden. Heerlijk kunnen genieten van "La Dolce Vita." Leeftijd: 68-78jr. Niet-rokend, want zelf rookt hij ook niet. Wijntje erbij is gezellig.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 5

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!