40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Flexibele, jongensachtige, goedlachse en liefhebbende man. Normaal postuur;1,89m. Kort kalend grijzend haar en blauwe ogen. Overwegend casual in spijkerbroek en shirt. Krantenbezorger. Gescheiden, een uitwonende zoon. Bonuskinderen zijn welkom.

Hij houdt van: sociale interactie, wandelen, geniet er enorm van om met zijn auto rond te toeren. Instappen en zien waar je uitkomt. In clubverband bowlen, uit eten, een terrasje en/of een dagje shoppen. Vakantie; cruisereizen naar bijv. Caribisch gebied en Canarische Eilanden & weekendjes weg.

Hij zoekt: een geduldige, respectvolle en actieve vrouw. Iemand die net als hij een knuffeldier is. Toekomst; wezenlijk contact opbouwen en emotionele verbondenheid ervaren. Wie weet op termijn samenwonend. Roken geen bezwaar. Zelf rookt hij, maar houdt altijd rekening met zijn omgeving. Biertje of wijntje bij gelegenheid is gezellig. Leeftijd: 45-52jr.

Aanvullende informatie

Sfeer makende, moderne, nette en sympathieke (familie)man met een normaal postuur en kort grijzend haar, groengrijze ogen en is zeer verzorgd. Hij kleedt zich overwegend modern; bij gelegenheid (zakelijk) passend. Plant manager. Gescheiden; vier uitwonende kinderen & een kleinkind.

Hij houdt van: heerlijk uitgebreid tafelen & gezelligheid, zijn kinderen, buiten vertoeven in de tuin, mijmeren voor de open haard, wandelen aan de kust of in het bos, shoppen!, musical, dagjes weg. Vakantie; in allerlei windstreken geweest zoals China en Afrika. Hij wil altijd nieuwe ervaringen opdoen en stelt zich open voor allerlei suggesties.

Hij zoekt: een actieve, moderne, positieve en lieve vrouw, met een maatje meer evt. Iemand met passie voor het leven. Bonuskinderen zeer welkom. Toekomst; leuke dingen ondernemen samen, intimiteit & liefde delen. Buitenhaard aan, dekentje en wijntje erbij; genieten maar! Bovenal; er simpelweg zijn voor elkaar. Roken niet bezwaarlijk, zelf rookt hij niet. Leeftijd:45-55 jaar

Aanvullende informatie

Kalme, humorvolle en vredelievende man met een stoere uitstraling. Normaal postuur, 1.78m, met enigszins buikomvang en is gespierd. Kort geschoren ringbaardje, kort grijzend haar en heldere blauwe ogen. Sportief casual gekleed & moderne sieraden. Kraanbestuurder. Gescheiden, een dochter en twee kleinkinderen.

Hij houdt van: zijn twee katten, rockmuziek, gezelligheid & intieme sfeer (maken), motorrijden, fietsen, wandelen (dagelijks), terrasjes/strandtent, shoppen en met de kleinkinderen op stap. Vakantie: zon, zee en strand in Griekenland en kamperen op de Wadden ook heerlijk.

Hij zoekt: een lieve, humorvolle, ondernemende en moderne vrouw. Iemand die lekker in haar vel zit en iedereen in zijn/haar waarde laat. Toekomst; samen genieten van die speciale, kleine dingen in het leven. Samen kunnen lachen én zo nodig (uit)huilen. Roken is geen bezwaar, maar zelf rookt hij niet. Leeftijd 50-58jr.

Aanvullende informatie

Hulpvaardige, optimistische en ondernemende man met een slank tot normaal postuur, blauwgrijze ogen en donkerbruin haar. Overwegend casual en verzorgd gekleed. Werkzaam als chauffeur & dierenverzorger bij een zorgboerderij. Gescheiden, geen kinderen.

Hij houdt van: flora & fauna, dansen zoals salsa & merengue, aquarobics, sauna/wellness, fietsen, wandelen, shoppen, uit eten & dagjes weg samen. Muziek! Speelt o.a. basgitaar en percussie, geeft regelmatig optredens. Vakantie; droomreis naar de Azoren. Andere opties zijn natuurlijk altijd bespreekbaar.

Hij zoekt: een sociale, positieve, sportieve en oprechte vrouw, liefst uit de Kop van Noord-Holland. Helemaal leuk als ze van dansen houdt, of ervoor open staat om het te leren. Iemand die duidelijk communiceert en met goed gevoel voor humor. Hij ziet uit naar een wederkerige LAT-relatie. Leeftijd 45-55jr. Niet-rokend, drankje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Muziek liefhebbende, onstuimig spontane, hulpvaardige en gastvrije man van 1.96m met normaal postuur. Kort witgrijs haar, groenblauwe ogen met levendige blik, zeer verzorgd & casual modern gekleed. Theoretisch geschoold, o.a. werkzaam als koerier. Gescheiden; twee uitwonende kinderen.

Hij houdt van: sfeer maken, koken, zwemmen, racefietsen, tuinieren & planten stekken, muziek (pop, klassiek, dance, soul); actief als geluidsman bij zijn kerkgemeenschap en gaat soms naar een dansfeest. Af en toe knapt hij tuinen op bij minder bedeelden, als vrijwilliger. Vakantie; bijv. Portugal of een weekendje weg in eigen land, zoals waterrijk Friesland.

Hij zoekt: een vrouwelijke, vrijdenkende vrouw met liefde voor het leven. Iemand die tevens rust uitstraalt en met emotionele intelligentie. Haar kinderen zijn bij hem van harte welkom. Toekomst; ongecompliceerd samen van de kleine dingen kunnen genieten. Echt alles kunnen delen en tevens elkaar ruimte geven. Leeftijd; 45-60jr. Roken geen bezwaar, maar zelf rookt hij niet. Wijntje of biertje in gezelschap.

Aanvullende informatie

Sportieve, verantwoordelijke, reislustige en jong ogende man met een normaal tot volslank postuur, 1,73m. Hij heeft kort donkergrijs kalend haar, helblauwe ogen en een kalme uitstraling. Hij kleedt zich verzorgd en overwegend sportief. Oud-marinier. Weduwnaar; twee kinderen en vier kleinkinderen.

Hij houdt van: sport zoals badminton, dynamic tennis, (race)fietsen en vissen. Lezen (bijv.McNab), brede muzieksmaak, theater & musicalvoorstellingen, etentjes en is een wijnkenner. Vakantie; met zijn camper naar o.a. Noorwegen of Elzas; graag natuurrijke gebieden. Ook wintersport, of een stedentrip.

Hij zoekt: hij ontmoet graag een verzorgde en reislustige vrouw met sportieve interesses. Iemand die vooral zichzelf is. Toekomst; een echt maatje zijn voor elkaar. Hopelijk samen op reis en het glas heffen op een mooie en evenwichtige relatie; santé! Leeftijd: 64-74jr. Matig of tevens niet-rokend.

Aanvullende informatie

Optimistische, sympathieke, lieve en bescheiden man met een slank postuur. Hij is kaal en zijn ogen zijn blauw, met een vriendelijke blik. Hij kleedt zich vlot en modern; nette spijkerbroek en overhemd. Overheidsmedewerker (groenvoorziening) Gescheiden; drie kinderen en (bijna) vier kleinkinderen.

Hij houdt van: allerlei uitstapjes, shoppen, in gezelschap naar een café of terras, voetbal (kijken), fietstochtjes en het buitenleven. Vakantie; Nederland is al heel mooi en hij staat open voor andere suggesties.

Hij zoekt: hij ontmoet graag een actieve, vlotte en gezellige vrouw. Helemaal leuk als ze interesse heeft of krijgt in voetbal ;) Toekomst; genieten van de kleine dingen, het is geven en nemen en tijd nemen om elkaar te leren kennen. Op termijn mogelijkheid tot samenwonen. Haar (klein)kinderen zijn van harte welkom. Leeftijd: 50-65jr. Roken (buiten) graag beperkt, zelf rook hij niet. Biertje of wijntje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 4

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!