40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Een nuchtere, positieve, tevreden en betrouwbare man, met kort kalend lichtgrijs haar en blauwgrijze ogen. 1,96m, normaal tot volslank postuur. Hij kleedt zich overwegend casual, in nette spijkerbroek en pullover. In zijn linkeroor draagt hij een tweetal kleine oorbellen. Werkzaam in een distributiecentrum. Gescheiden, twee volwassen uitwonende kinderen.

Hij houdt van: vissen, scooter rijden, bij mooi weer een fietstocht in de natuur. Even een tussenstop op een terrasje is altijd leuk. Hij houdt tevens van familie –en vrienden bezoeken, feestjes in kleine kring, wandelen, uit eten gaan, de bioscoop en struinen op markten & winkels. Muziek zoals jaren '80, top 2000, rock, pop. Vakantie; in Nederland met een verblijf in een knus B&B geniet zijn voorkeur. Een vliegreis is bespreekbaar.

Hij zoekt: een eerlijke, respectvolle, zelfstandige en vlotte vrouw, die van haar hart geen moordkuil maakt. Toekomst; Fijn om weer iemand aan zijn zijde te hebben! Met volle aandacht, intimiteit & liefde zet hij zich in voor een oprechte verbondenheid. Leeftijd: 50-65jr. Roken geen bezwaar; zelf rookt hij altijd buiten. Een wijntje of radler bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Een positief ingesteld man met een vriendelijke uitstraling. Hij kleedt zich casual, heeft blauwe ogen en kort donkerblond haar. Rook niet, drinkt alleen sociaal. Werkt al 28 jaar als zelfstandig ondernemer in de vervoersbranche. Geen kinderen.

Hij houdt van: thrillers en actiefilms kijken op Netflix, koken voor vrienden, afspreken met familie, naar een musical, een popconcert of lekker uit eten. Gewoon een dagje weg met de auto doet hij ook graag.

Hij zoekt: een leuke ondernemende vrouw die niet alleen maar op de bank wil zitten. Iemand die zelf ook positief in het leven staat en verzorgd is. Een vrouw met een eigen wil, een beetje pit maar vooral ook heel lief.

Aanvullende informatie

Flexibele, jongensachtige, goedlachse en liefhebbende man. Normaal postuur;1,89m. Kort kalend grijzend haar en blauwe ogen. Overwegend casual in spijkerbroek en shirt. Krantenbezorger. Gescheiden, een uitwonende zoon. Bonuskinderen zijn welkom.

Hij houdt van: sociale interactie, wandelen, geniet er enorm van om met zijn auto rond te toeren. Instappen en zien waar je uitkomt. In clubverband bowlen, uit eten, een terrasje en/of een dagje shoppen. Vakantie; cruisereizen naar bijv. Caribisch gebied en Canarische Eilanden & weekendjes weg.

Hij zoekt: een geduldige, respectvolle en actieve vrouw. Iemand die net als hij een knuffeldier is. Toekomst; wezenlijk contact opbouwen en emotionele verbondenheid ervaren. Wie weet op termijn samenwonend. Roken geen bezwaar. Zelf rookt hij, maar houdt altijd rekening met zijn omgeving. Biertje of wijntje bij gelegenheid is gezellig. Leeftijd: 45-52jr.

Aanvullende informatie

Sfeer makende, moderne, nette en sympathieke (familie)man met een normaal postuur en kort grijzend haar, groengrijze ogen en is zeer verzorgd. Hij kleedt zich overwegend modern; bij gelegenheid (zakelijk) passend. Plant manager. Gescheiden; vier uitwonende kinderen & een kleinkind.

Hij houdt van: heerlijk uitgebreid tafelen & gezelligheid, zijn kinderen, buiten vertoeven in de tuin, mijmeren voor de open haard, wandelen aan de kust of in het bos, shoppen!, musical, dagjes weg. Vakantie; in allerlei windstreken geweest zoals China en Afrika. Hij wil altijd nieuwe ervaringen opdoen en stelt zich open voor allerlei suggesties.

Hij zoekt: een actieve, moderne, positieve en lieve vrouw, met een maatje meer evt. Iemand met passie voor het leven. Bonuskinderen zeer welkom. Toekomst; leuke dingen ondernemen samen, intimiteit & liefde delen. Buitenhaard aan, dekentje en wijntje erbij; genieten maar! Bovenal; er simpelweg zijn voor elkaar. Roken niet bezwaarlijk, zelf rookt hij niet. Leeftijd:45-55 jaar

Aanvullende informatie

Kalme, humorvolle en vredelievende man met een stoere uitstraling. Normaal postuur, 1.78m, met enigszins buikomvang en is gespierd. Kort geschoren ringbaardje, kort grijzend haar en heldere blauwe ogen. Sportief casual gekleed & moderne sieraden. Kraanbestuurder. Gescheiden, een dochter en twee kleinkinderen.

Hij houdt van: zijn twee katten, rockmuziek, gezelligheid & intieme sfeer (maken), motorrijden, fietsen, wandelen (dagelijks), terrasjes/strandtent, shoppen en met de kleinkinderen op stap. Vakantie: zon, zee en strand in Griekenland en kamperen op de Wadden ook heerlijk.

Hij zoekt: een lieve, humorvolle, ondernemende en moderne vrouw. Iemand die lekker in haar vel zit en iedereen in zijn/haar waarde laat. Toekomst; samen genieten van die speciale, kleine dingen in het leven. Samen kunnen lachen én zo nodig (uit)huilen. Roken is geen bezwaar, maar zelf rookt hij niet. Leeftijd 50-58jr.

Aanvullende informatie

Hulpvaardige, optimistische en ondernemende man met een slank tot normaal postuur, blauwgrijze ogen en donkerbruin haar. Overwegend casual en verzorgd gekleed. Werkzaam als chauffeur & dierenverzorger bij een zorgboerderij. Gescheiden, geen kinderen.

Hij houdt van: flora & fauna, dansen zoals salsa & merengue, aquarobics, sauna/wellness, fietsen, wandelen, shoppen, uit eten & dagjes weg samen. Muziek! Speelt o.a. basgitaar en percussie, geeft regelmatig optredens. Vakantie; droomreis naar de Azoren. Andere opties zijn natuurlijk altijd bespreekbaar.

Hij zoekt: een sociale, positieve, sportieve en oprechte vrouw, liefst uit de Kop van Noord-Holland. Helemaal leuk als ze van dansen houdt, of ervoor open staat om het te leren. Iemand die duidelijk communiceert en met goed gevoel voor humor. Hij ziet uit naar een wederkerige LAT-relatie. Leeftijd 45-55jr. Niet-rokend, drankje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Muziek liefhebbende, onstuimig spontane, hulpvaardige en gastvrije man van 1.96m met normaal postuur. Kort witgrijs haar, groenblauwe ogen met levendige blik, zeer verzorgd & casual modern gekleed. Theoretisch geschoold, o.a. werkzaam als koerier. Gescheiden; twee uitwonende kinderen.

Hij houdt van: sfeer maken, koken, zwemmen, racefietsen, tuinieren & planten stekken, muziek (pop, klassiek, dance, soul); actief als geluidsman bij zijn kerkgemeenschap en gaat soms naar een dansfeest. Af en toe knapt hij tuinen op bij minder bedeelden, als vrijwilliger. Vakantie; bijv. Portugal of een weekendje weg in eigen land, zoals waterrijk Friesland.

Hij zoekt: een vrouwelijke, vrijdenkende vrouw met liefde voor het leven. Iemand die tevens rust uitstraalt en met emotionele intelligentie. Haar kinderen zijn bij hem van harte welkom. Toekomst; ongecompliceerd samen van de kleine dingen kunnen genieten. Echt alles kunnen delen en tevens elkaar ruimte geven. Leeftijd; 45-60jr. Roken geen bezwaar, maar zelf rookt hij niet. Wijntje of biertje in gezelschap.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 5

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!