40PlusRelatie 1200

Gezellige, bescheiden man woonachtig in Amsterdam. Hij kleedt zich naar gelegenheid en ziet er verzorgd uit, heeft kort donkerblond haar en een open vriendelijk gezicht.

Hij houdt van: zijn werk bij een pensioenfonds. Heeft geen kinderen. Is een rustige, beetje introverte man (heeft geen moeite om gesprekken aan te gaan) is geïnteresseerd in de ander, analytisch en zorgzaam. Houdt van de zon, van Italië en Turkije, hij zou graag naar Canada, Noord Amerika of Cuba op vakantie willen gaan. Is graag thuis, houdt van eten koken en recepten uitproberen, leest graag een boek. Vermaakt zich ook buiten in het park of in zijn tuin waar hij het onderhoud van doet en waar hij ook graag in het zonnetje zit.

Hij zoekt: een vrouw die gezellig, verzorgd en sociaal is, die een rustige uitstraling heeft, met wie je een goed gesprek kunt voeren, die een klankbord wil en kan zijn. Die niet rookt. Om op deze manier heerlijk samen te kunnen genieten en iets moois op te bouwen. Op MBO/HBO niveau in de leeftijd van 40 tot 45 jaar.

Aanvullende informatie

Gezellige man, 168 cm lang. Hij kleedt zich naar gelegenheid, ziet er netjes verzorgd uit, heeft kort donkerbruin haar en een open vriendelijk gezicht.

Hij houdt van: zijn werk op een montage afdeling. Hij woont in een appartement, in een gezellig ingerichte woning. Hij houdt van gezelligheid, heerlijk uitstapjes maken, reizen bijvoorbeeld, stedentrips, terrasjes. Zijn hobby’s zijn onder andere zwemmen, wandelen, fietsen, lezen, koken en modelauto’s verzamelen. Hij luistert graag naar 70,80 en 90 jaren muziek maar ook Sky radio. Hij heeft geen kinderen maar als zijn toekomstige partner die wel heeft is dat absoluut geen bezwaar.

Hij zoekt: een vrouw tussen 50 en 60 jaar, met een zacht karakter, die vrolijk en zorgzaam is. Een vrouw die zich naar gelegenheid kleedt. Hij wil graag samen een goede band op bouwen en samen een leuke toekomst tegemoet gaan.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!