40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Kalme, humorvolle en vredelievende man met een stoere uitstraling. Normaal postuur, 1.78m, met enigszins buikomvang en is gespierd. Kort geschoren ringbaardje, kort grijzend haar en heldere blauwe ogen. Sportief casual gekleed & moderne sieraden. Kraanbestuurder. Gescheiden, een dochter en twee kleinkinderen.

Hij houdt van: zijn twee katten, rockmuziek, gezelligheid & intieme sfeer (maken), motorrijden, fietsen, wandelen (dagelijks), terrasjes/strandtent, shoppen en met de kleinkinderen op stap. Vakantie: zon, zee en strand in Griekenland en kamperen op de Wadden ook heerlijk.

Hij zoekt: een lieve, humorvolle, ondernemende en moderne vrouw. Iemand die lekker in haar vel zit en iedereen in zijn/haar waarde laat. Toekomst; samen genieten van die speciale, kleine dingen in het leven. Samen kunnen lachen én zo nodig (uit)huilen. Roken is geen bezwaar, maar zelf rookt hij niet. Leeftijd 50-58jr.

Aanvullende informatie

Hulpvaardige, optimistische en maatschappelijk betrokken man met een slank tot normaal postuur, blauwgrijze ogen en donkerbruin haar. Overwegend casual en verzorgd gekleed. Werkzaam bij een zorgboerderij. Gescheiden, geen kinderen.

Hij houdt van: flora & fauna, dansen zoals salsa & merengue, aquarobics, sauna/wellness, fietsen, wandelen, shoppen, uit eten & dagjes weg samen. Muziek! Speelt o.a. basgitaar en percussie, geeft regelmatig optredens. Vakantie; droomreis naar de Azoren. Andere opties zijn natuurlijk altijd bespreekbaar.

Hij zoekt: een sociale, positieve en oprechte vrouw met gelijkwaardige interesses. Helemaal leuk als ze van dansen houdt, of ervoor open staat om het te leren. Iemand die duidelijk communiceert en met goed gevoel voor humor. Hij ziet uit naar een wederkerige relatie, wellicht op termijn samenwonend. Leeftijd 45-55jr. Niet-rokend, drankje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Zeer sportieve, sensitieve, autonome en veerkrachtige man met relativeringsvermogen. Hij heeft een slank postuur en kort blond haar met lichte slag. Zijn ogen zijn blauwgrijs. Hij kleedt zich overwegend sportief en casual; bij gelegenheid (zakelijk) passend. Universitair geschoold; docent & is innovatief ondernemer, geen kinderen.

Hij houdt van: racefietsen, mountainbiken, hardlopen en schaken. Sociale contacten; goede gesprekken & uitgebreid tafelen met vrienden, (stads)wandelingen en gaat graag naar het filmhuis. Een goed boek of een Netflix-serie/documentaire. Brede muzieksmaak; pop, rock en klassiek. Vakantie; korte reis naar natuurrijke (bergachtige) gebieden, cultuurhistorische stedentrips, retraites en bijvoorbeeld landen in Zuid-Amerika.

Hij zoekt: een communicatieve, ontwikkelde en evenwichtige (power)vrouw met sportieve mindset. Vanuit een respectvolle basis rustig opbouwen naar een relatie vol liefde, intimiteit, rust en harmonie. Oftewel: samen gelukkig zijn en genieten van alles wat er is. Leeftijd:40-50 jr. Niet-rokend en drankje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Muziek liefhebbende, onstuimig spontane, hulpvaardige en gastvrije man van 1.96m met normaal postuur. Kort witgrijs haar, groenblauwe ogen met levendige blik, zeer verzorgd & casual modern gekleed. Theoretisch geschoold, o.a. werkzaam als koerier. Gescheiden; twee uitwonende kinderen.

Hij houdt van: sfeer maken, koken, zwemmen, racefietsen, tuinieren & planten stekken, muziek (pop, klassiek, dance, soul); actief als geluidsman bij zijn kerkgemeenschap en gaat soms naar een dansfeest. Af en toe knapt hij tuinen op bij minder bedeelden, als vrijwilliger. Vakantie; bijv. Portugal of een weekendje weg in eigen land, zoals waterrijk Friesland.

Hij zoekt: een vrouwelijke, vrijdenkende vrouw met liefde voor het leven. Iemand die tevens rust uitstraalt en met emotionele intelligentie. Haar kinderen zijn bij hem van harte welkom. Toekomst; ongecompliceerd samen van de kleine dingen kunnen genieten. Echt alles kunnen delen en tevens elkaar ruimte geven. Leeftijd; 45-60jr. Roken geen bezwaar, maar zelf rookt hij niet. Wijntje of biertje in gezelschap.

Aanvullende informatie

Vrolijke, jongensachtige en humorvolle man met een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Slank postuur;1,79m. Hij heeft kort donkerblond stekelig haar en donkere blauwe ogen. Hij kleedt zich overwegend casual in spijkerbroek en net overhemd, bij gelegenheid passend. Werkzaam als bode in een stadhuis (theoretisch geschoold). Zelf geen kinder(wens).

Hij houdt van: fietstochtjes of erop uit met de auto, met als leuke onderbreking of einddoel een terrasje. Uit eten gaan samen. Een dagje erop uit; stad (Maastricht bijv.) bezoeken en de bezienswaardigheden bekijken. Actief als scheidsrechter bij een zaalvoetbal competitie. Volgt af en toe diverse eredivisie wedstrijden in het stadion. Vakantie; een relaxte tijd doorbrengen op zonnige bestemmingen, zoals Kreta.

Hij zoekt: een oprechte, moderne en gelijkwaardige vrouw met veel gevoel voor humor. Iemand die lekker in haar vel zit, met vooral eigenwaarde, en haar eigen leven leidt. Toekomst; samen een hecht team vormen en wie weet op termijn wellicht huisje-boompje-beestje. Roken geen bezwaar, zelf rookt hij sigaretten (buiten). Biertje of wijntje bij gelegenheid. Leeftijd: 40-50jr.

Aanvullende informatie

Sportieve, verantwoordelijke, reislustige en jong ogende man met een normaal tot volslank postuur, 1,73m. Hij heeft kort donkergrijs kalend haar, helblauwe ogen en een kalme uitstraling. Hij kleedt zich verzorgd en overwegend sportief. Oud-marinier. Weduwnaar; twee kinderen en vier kleinkinderen.

Hij houdt van: sport zoals badminton, dynamic tennis, (race)fietsen en vissen. Lezen (bijv.McNab), brede muzieksmaak, theater & musicalvoorstellingen, etentjes en is een wijnkenner. Vakantie; met zijn camper naar o.a. Noorwegen of Elzas; graag natuurrijke gebieden. Ook wintersport, of een stedentrip.

Hij zoekt: hij ontmoet graag een verzorgde en reislustige vrouw met sportieve interesses. Iemand die vooral zichzelf is. Toekomst; een echt maatje zijn voor elkaar. Hopelijk samen op reis en het glas heffen op een mooie en evenwichtige relatie; santé! Leeftijd: 64-74jr. Matig of tevens niet-rokend.

Aanvullende informatie

Optimistische, sympathieke, lieve en bescheiden man met een slank postuur. Hij is kaal en zijn ogen zijn blauw, met een vriendelijke blik. Hij kleedt zich vlot en modern; nette spijkerbroek en overhemd. Overheidsmedewerker (groenvoorziening) Gescheiden; drie kinderen en (bijna) vier kleinkinderen.

Hij houdt van: allerlei uitstapjes, shoppen, in gezelschap naar een café of terras, voetbal (kijken), fietstochtjes en het buitenleven. Vakantie; Nederland is al heel mooi en hij staat open voor andere suggesties.

Hij zoekt: hij ontmoet graag een actieve, vlotte en gezellige vrouw. Helemaal leuk als ze interesse heeft of krijgt in voetbal ;) Toekomst; genieten van de kleine dingen, het is geven en nemen en tijd nemen om elkaar te leren kennen. Op termijn mogelijkheid tot samenwonen. Haar (klein)kinderen zijn van harte welkom. Leeftijd: 50-65jr. Roken (buiten) graag beperkt, zelf rook hij niet. Biertje of wijntje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 5

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!