40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Hij is een jeugdige man om te zien, heeft een volle bos bruin haar, blauwe ogen en een normaal postuur. Zijn kledingstijl is casual verzorgd. Zijn karakter is te omschrijven als enthousiast, sociaal, behulpzaam, innemend en hij heeft gevoel voor humor. Hij is een vrolijk mens! Hij rookt niet en drinkt met mate en alleen in gezelschap.Heeft een vaste baan in de bouwsector en is op vrijdag meestal vrij.

Hij houdt van: naar het strand gaan, een stuk wandelen in het bos, gaat graag fietsen, naar de bioscoop, een drankje drinken op een terras of ergens een hapje eten, naar een concert en naar pretparken met zijn kinderen. Relaxte vakanties met een zonnige bestemming. Zijn muzieksmaak is breed, van hedendaagse muziek tot jaren 60/70/80. Hij houdt van dansen zowel vast als los.

Hij zoekt: een levendige, ondernemende, gezellige en eerlijke vrouw. Zij is vrouwelijk om te zien en ze mag pittig maar niet dominant zijn. Hij zegt het leuk te vinden als zij ook met een plan of een idee komt en niet alles van hem laat afhangen.

Aanvullende informatie

Hij is een zelfstandig ondernemer, een leuke man om te zien, heeft een jeugdige uitstraling, hele blauwe ogen, een normaal postuur, oogt jongensachtig als hij lacht en zijn kledingstijl is casual verzorgd. Zijn karakter is te omschrijven als sociaal, opgewekt en energiek, een makkelijke en gezellige prater, mensenmens, sociaal en hij geeft aan het prettig te vinden als er ritme, regelmaat en structuur is. Normen en waarden zijn belangrijk voor hem. Zijn muzieksmaak is breed, hij luistert onder andere naar Nederlandstalige muziek, gouwe ouwe jaren 60/70 zoals de Rolling Stones en Queen, country en hedendaagse muziek. 

Hij houdt van: reizen zowel binnen als buiten Europa, winkelen, vindt het leuk om naar een braderie of markt te gaan en gaat graag en uit eten.

Hij zoekt: een enthousiaste, spontane, warme, hartelijke, vrouwelijke, betrouwbare, sociale en leuk geklede vrouw. Fijn als ze van elkaar op aan kunnen.

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, gemillimeterd/kalend haar en blauwe ogen. Kleedt zich casual en maakt een verzorgde indruk. Zijn karakter is: behulpzaam, gul, serieus, eerlijk, betrouwbaar, ondernemend en huiselijk. Verder heeft hij humor en geven en nemen zijn in balans. Hij heeft geen kinderen maar deze zijn wel welkom. Zijn bungalow heeft hij gezellig ingericht. Hij is zzp-er en financieel onafhankelijk.

Hij houdt van: uit eten gaan, ergens iets drinken, bowlen, bioscoop, terrasje pakken, paardrijden, huisdieren, sauna bezoeken, dansen/uitgaan, bandjes luisteren. Vakanties : hij heeft al eens een coast to coast reis door Amerika gemaakt, is in Canada en enkele Zuid Europese landen geweest. Ook stedentrips lijkt hem leuk om te gaan ondernemen.

Hij zoekt een: gezellige, spontane, ondernemende, huiselijke vrouw die zowel serieus is als humor heeft. Ze mag uiteraard ook haar “eigen dingen” hebben. Hij rookt niet en heeft meerdere auto’s
(is ook één van zijn hobby’s).

Aanvullende informatie

Hij heeft kort grijs haar, blauwe ogen, een leuke lach en een volslank postuur. Zijn kledingstijl is casual en verzorgd. Qua karakter is hij een doorzetter, betrouwbaar, weloverwogen, betrokken en een beetje eigenwijs. Hij heeft een eigen mening maar is niet dominant, staat positief in het leven en is vrolijk, sociaal en behulpzaam. Hij rookt en drinkt niet.

Hij houdt van: leuke dingen ondernemen met zijn kleindochters, de actualiteiten bijhouden, duiken op de vakantiebestemming, kamperen met de caravan in Nederland, wandelen en fietsen, af en toe naar de bioscoop gaan of ergens een hapje eten. Met een partner zou hij graag op vakantie willen gaan naar een zonnige bestemming.

Hij zoekt: een optimistische vrouw met een warm en hartelijk karakter, ze is vrouwelijk om te zien. Fijn als ze naar elkaar kunnen luisteren en elkaar in de waarde kunnen laten. Normen en waarden zijn ook belangrijk voor haar.

Aanvullende informatie

Een man met een vriendelijke uitstraling, een slank postuur, kort grijs haar, groene ogen en kleedt zich casual en naar gelegenheid. Zijn karakter is te omschrijven als trouw, hij is een makkelijke en gezellige prater, sociaal, niet veroordelend, nuchter, stabiel, ongeduldig, een doorzetter en betrokken bij zijn familie en omgeving. Af en toe kan hij zijn zin doordrammen maar is niet dominant. Hij rookt shag maar zal voor de juiste partner, als zij dat zou willen, stoppen. Hij drinkt niet en heeft geen kinderen.

Hij houdt van: lange wandelingen maken met zijn hond, fietsen, sauna, bioscoop, met een gezelschap naar een gezellige kroeg of een dagje weg. Hij heeft een zilveren ster in stijldansen en zou het leuk vinden om dit met een partner weer op te pakken

Hij zoekt: een vrouw met een pittig karakter, ze is spontaan en zichzelf, eigenwijs en heeft een eigen mening.

Aanvullende informatie

Hij is lang, heeft een slank/normaal postuur, halflang donker krullend haar, bruine ogen en kleedt zich verzorgd en naar gelegenheid. Qua karakter is hij sociaal, serieus, communicatief en eerlijk. Hij heeft humor, een gezonde dosis knuffelbehoefte en is sfeergevoelig. Geven en nemen zijn absoluut in balans. Elkaar waarderen, vertrouwen en ruimte bieden vindt hij belangrijk .Hij heeft 3 (bijna)volwassen en studerende kinderen met wie hij gek is en die dicht bij hem staan. Hij is zelfstandig ondernemer, universitair opgeleid, is sportief met fitness, is muzikaal en speelt in een coverband.

Hij houdt van: muziekevenementen, theater, uit eten, ergens iets drinken, bioscoop, vakanties etc.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw met slank tot normaal postuur, mooie ogen, positief karakter, een mensen mens, breed geïnteresseerd, onafhankelijk en bij wie geven en nemen in balans zijn.

Aanvullende informatie

Een man met een vriendelijke uitstraling, hij heeft een normaal postuur, kort grijzend haar, grijze ogen en kleedt zich casual en naar gelegenheid. Zijn karakter is te omschrijven als gemoedelijk, behulpzaam, bescheiden, tevreden, hij is sociaal en heeft graag mensen om zich heen. Normen en waarden zijn belangrijk voor hem.

Hij houdt van: fietsen, wandelen, met vrienden een terrasje pikken of ergens een hapje eten. Af en toe gaat hij naar de bioscoop, het theater of een concert. In de wintermaanden is hij regelmatig te vinden in de après ski bar in het restaurant van zijn broer waar hij optreedt als dj. Zijn muzieksmaak is dan ook breed, van pop tot hedendaagse muziek en klassiek. Voor wat betreft vakanties geeft hij aan het fijn te vinden om naar zonnige bestemmingen te gaan, ook stedentrips maken vindt hij leuk.

Hij zoekt: een vrouw met een warme persoonlijkheid, ze neemt initiatief, is ondernemend, respectvol naar anderen en vindt het ook prima als beiden hun eigen dingen ondernemen. Fijn als ze tijd en energie in een relatie wil steken want dat zal hij ook zeker doen!

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 4

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Basispakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Basispakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!