40PlusRelatie 1200

Hij heeft blauw/grijze ogen, kort donkerblond haar, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd/casual. Zijn karakter is: eerlijk, attent, sociaal en serieus. Hij heeft humor en leuke ideeën om samen te ondernemen, neemt initiatief en is belangstellend en onderhoudend. Hij is lang getrouwd geweest en heeft 2 volwassen dochters die beiden uitwonend zijn. Daarbij is zijn eerste kleinzoontje onlangs geboren. Verder heeft hij maar liefst 5 zussen. Hij heeft hij een fulltime baan en is een levensgenieter, een Bourgondiër.

Hij houdt van: klussen (ook voor buren), gezellig met vrienden iets drinken en eten, met mooi weer bbq-en en qua sportieve bezigheden: fitnessen.

Hij zoekt: een eerlijke, betrouwbare, gezellige, respectvolle en spontane vrouw, die net als hij, serieus een stabiele relatie wil opbouwen. Deze man rookt niet, drinkt met mate, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Sportieve man, 1.90m lang, slank postuur, blauwe ogen, bril, donker haar, casual modern gekleed. Hbo. Gescheiden, 2 kinderen van 16 en 18 jaar, werkt als manager in een groot Retail bedrijf en was jaren profvoetballer, heeft een hond als huisdier. Hij is ondernemend, actief, rustig, nobel, communicatief, inlevend, sportief, disciplinair, natuurlijk leider, verzorgd, attent, proper, gezellig.

Hij houdt van: voetbal, is trainer, wandelen met de hond, uiteten, terrasje pakken en uitgaan samen met een partner.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw met een verzorgd uiterlijk, gezellig, gelijkwaardig, initiatief nemend, proper, sportief, communicatief, een beetje tegenspraak en met elkaar kunnen sparren is wel belangrijk, normaal postuur, leeftijd tot 52 jaar, liever niet roken.

Aanvullende informatie

Verzorgd uitziende man met een normaal tot volslank postuur, 1.73m. casual of naar gelegenheid gekleed, donker grijzend kort kapsel, blauwe ogen. Gescheiden, 2 kinderen met goed contact en omgangsregeling, werkt in de logistiek, MBO geschoold, eigen woning. Rookt niet. Hij is een familieman, gemoedelijk, ruzie mijdend, geniet van kleine dingen, staat sterk naast zijn vrouw, geen stilzitter, communicatief, harde werker, houdt van zekerheid.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, zingen in een koor, gaat naar de kerk (PKN), samen erop uit trekken met zijn kinderen of zijn toekomstig partner. Hij staat open voor nieuwe dingen.

Hij zoekt: een zorgzame vrouw, niet dominant maar gelijkwaardig, een beetje dezelfde eigenschappen die hij ook bezit. Het is een pré als ze een geloof aanhangt, alleen niet te zwaar. Haar leeftijd is rond die van hem, normaal of volslank postuur, rookt niet. Kinderen vanaf de leeftijd van zijn jongste (6 jaar) zijn welkom.

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, kort bruin haar, bruine ogen, kleedt zich casual en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is hij: sociaal, begripvol, opmerkzaam, attent, passievol, open, rustig, onderhoudend en eerlijk. Hij is in staat te reflecteren, denkt oplossingsgericht, heeft humor en je kunt van hem op aan. Hij is lang getrouwd geweest en heeft 1 volwassen uitwonende zoon. Verder heeft hij 3 broers en 1 zus. Zijn huis heeft hij zèlf verbouwd en tot iets mooi en unieks gemaakt. Hij is graag met de inrichting bezig. Heeft Mbo/Hbo niveau.

Hij houdt van: lezen over spiritualiteit, muziek luisteren en maken: hij speelt gitaar en zingt in een band. Verder van festivals, bioscoop, sauna of muziekevenementen bezoeken. Regelmatig exposeert hij zijn schilderijen. Daarnaast legt hij giet-, en betonvloeren. Wat betreft vakanties staat hij open voor ideeën. Hij is naar Amerika, Afrika, het Caribische gebied en diverse Europese landen geweest.

Hij zoekt een: verzorgde, trouwe, serieuze, vrouw met een gezonde dosis knuffelbehoefte. Zij heeft humor en is een enigszins “speels” type, een vrouw met mooie ogen en een leuke uitstraling. Daarbij is fijn als er ruimte is voor eigen dingen. Diepte en spiritualiteit kunnen een mooie bijkomstigheid zijn. Hij heeft een auto en rookt niet.

Aanvullende informatie

Man met kort, blond haar en blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich casual en verzorgd. Zijn karakter is: sociaal, trouw, behulpzaam, zorgzaam, serieus en recht door zee. Daarnaast heeft hij humor, is hij een harde werker en het type: “deler.” Na een lange relatie is hij gescheiden. Hij heeft 2 leuke dochters met wie hij goed contact heeft. Zijn vrijstaande woning heeft hij zelf gebouwd. Hij is werkzaam bij een aannemersbedrijf en dus zeer handig. Hij doet zelf zijn huishouding waaronder ook eten koken. Hij kijkt graag een goede (romantische) film. In zijn woonplaats organiseert hij activiteiten voor de jeugd.

Hij houdt van: klussen, met zijn quad en kinderen er op uit rijden. Qua vakanties is hij naar meerdere Europese landen geweest. Met een leuke vriendin staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt: een zorgzame, eerlijke, spontane, zelfredzame, en kindvriendelijke vrouw. Zij staat positief in het leven, heeft haar rugzak afgeschud en een leuke uitstraling. Hij heeft een auto, rookt niet en houdt van huisdieren (heeft een kat).

Aanvullende informatie

Man met kort grijs haar en bruine ogen, klein van stuk met een normaal postuur. Hij kleedt zich casual en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is hij: eerlijk, bescheiden, lief, serieus, zorgzaam, attent en behulpzaam. Je kunt absoluut van hem op aan. Hij is weduwnaar, heeft 2 volwassen, uitwonende stiefkinderen. Daarnaast is hij opa van 3 (stief)kleinkinderen. Verder woont hij in een leuk ingerichte eengezinswoning, doet zelf de huishouding en de gangbare zaken op zijn computer. Buitenshuis heeft hij zijn vaste baan in 2 ploegendienst en beschikt over een auto. Hij komt uit een groot gezin: heeft maar liefst 4 broers, 4 zussen en zijn moeder nog. Met alle familieleden onderhoudt hij goede contacten.

Hij houdt van: tuinieren, klussen en qua t.v. kijkt hij graag een crimi, misdaad of actiefilm. Ook volgt hij het nieuws en de actualiteiten en de voetbal programma’s.

Hij zoekt: een lieve, eerlijke, gezellige, spontane en behulpzame vrouw met een slank of normaal postuur. Zij mag roken en een wijntje drinken (met mate). Samen weer van het leven genieten, lachen en leuke dingen ondernemen is wat hij voor ogen heeft.

Aanvullende informatie

Rustige man met een vrolijke uitstraling, normaal postuur, 1.90m, casual modern gekleed, kalend grijs haar gebruind door de zon. Hij is hovenier en geeft leiding. Rookt niet, drinkt soms een biertje. Gescheiden, 2 inwonende zoons van 12 en 17 jaar. Hij woont in een verbouwde dijkwoning buitenaf, modern ingericht. Heeft als huisdier een kat. Hij is een harde werker en familiemens. Leuk als er visite komt. Hij is rustig, netjes, open, behulpzaam en houdt rekening met zijn partner.

Hij houdt van: tuinieren (naast werk ook als hobby), klussen, wandelen en in de natuur zijn. Samen gaat hij graag uit eten of pakt een terrasje.

Hij zoekt: een vrouw die vertrouwen ook belangrijk vindt. Ze is eerlijk, communiceert open, is gelijkwaardig, lief, zorgzaam en huiselijk. Omdat hij buitenaf woont is een rijbewijs en een eigen auto een pré. Ze heeft een normaal postuur, kleedt zich casual vrouwelijk en rookt niet. Haar kinderen zijn welkom

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!