40PlusRelatie 1200

Een zeer verzorgde man met charisma. Hij heeft groene ogen, lichtbruin haar, een normaal/volslank postuur, is 1m83 lang en kleedt zich doorgaans casual/sjiek. Qua karakter is hij vooral rustig, betrouwbaar, eerlijk en soms gesloten. Hij is ambitieus, een harde werker en is betrokken in wat er speelt in de maatschappij en ook in familiekring.

Hij houdt van: paardrijden, zwemmen, fietsen en lekker uiteten gaan, hij houdt van de buitenlucht, hier is hij in zijn vrije tijd dan ook veel te vinden. Hij onderhoudt als familiemens een goede band met zijn familie en bezoekt graag zijn neefjes en nichtjes. Op het gebied van vakanties bezocht hij vooral bestemmingen zoals New York, Dubai en Abu Dhabi en maakte hij een safari.Naar de toekomst toe zou hij graag meer willen reizen, waarbij zijn voorkeur uitgaat naar de landen waar hij iets kan zien van de cultuur of architectuur. Als bouwkundig ingenieur vindt hij het prachtig om naar gebouwen te kijken, natuurlijk wil hij hierbij ook rekening houden met de wensen van zijn toekomstige partner.

Hij zoekt: een lieve ( liefst blonde) eenvoudige dame met een rustig karakter die attent is, een dame die open, eerlijk, betrouwbaar en zachtaardig is. Een dame waarmee hij kan genieten en die hem helpt en leert om soms toch wat meer te genieten, zodat ze samen een fijne toekomst kunnen opbouwen. Een verzorgde dame tussen de 38 en 48 jaar met een slank of normaal postuur, woonachtig in Belgisch Limburg.

Aanvullende informatie

Een sociale en zeer verzorgde man, met blauwe ogen, een donkerblond kapsel en is 1m80 lang. Hij heeft een normaal postuur, kleedt zich zeer verzorgd, casual en naar gelegenheid. Hij is sociaal, open, behulpzaam, spontaan, enthousiast, eerlijk, betrouwbaar en is vooral zichzelf. Hij is een harde werker, een echte aanpakker en staat voor iedereen klaar.

Hij houdt van: sauna/ wellness, bioscoop, wandelen of uiteten. Hij vindt eigenlijk van alles wel leuk om te ondernemen, houdt vooral van spontane acties. Verder van cultuur vakanties, zo is hij al in Schotland en Oostenrijk geweest en heeft in Polen Auschwitz bezocht, maar voor andere bestemmingen staat hij open. Hij gaat ook graag weekendjes weg of bijvoorbeeld een nachtje weg naar Düsseldorf.

Hij zoekt: een lieve en betrouwbare vrouw. Een vrouw, die zichzelf durft te zijn en waarmee hij alles kan bespreken, een vrouw met eigen activiteiten en een sociaal netwerk. Hij zoekt een verzorgde vrouw met een slank of normaal figuur. Leeftijd tussen de 40 en 45 jaar en van Limburgse afkomst. Hij kijkt er naar uit om samen te kunnen delen en te genieten.

Aanvullende informatie

Een zachtaardige en verzorgde man, met blauwe ogen, donkerblond/grijzend kort haar en 1m78 lang. Hij heeft een normaal postuur, is brildragend en kleedt zich casual. Zijn karakter kunnen wij omschrijven met de woorden: rustig, doorzetter, loyaal, betrouwbaar, behulpzaam, sociaal en harde werker.

Hij houdt van: wandelen, fietsen, uitstapjes maken, muziek luisteren, lekker uiteten, naar de bioscoop en sauna gaan. Hij maakt steden- en citytrips, gaat graag naar mooie wandelgebieden of naar de bergen. Hij is in eerste instantie niet voor strandvakanties maar houdt ervan om dingen te ondernemen of het binnenland in te trekken. Landen zoals Oostenrijk en Zwitserland trekken hem het meest, maar met het juiste gezelschap staat hij overal voor open.

Hij zoekt: een verzorgde vrouw tussen de 42 en 50 jaar met een normaal postuur. Een spontane, eerlijke, betrouwbare en behulpzame vrouw, die net zoals hij zachtaardig en niet te dominant is. Een vrouw die er ook graag lekker op uit gaat en leuke dingen wil ondernemen. Hij heeft een goed leven maar er ontbreekt iets, want samen is het veel leuker!

Aanvullende informatie

Hij is een optimistische en gezellige man, met een normaal postuur en een lengte van 1m95. Hij heeft kort geschoren/kalend donkerblond haar, grijs/blauwe ogen en kleedt zich casual of sportief. Zijn karakter kunnen we omschrijven met de woorden: vrolijk, optimistisch, gezellig, gever, sociaal, eerlijk en open. Hij bezit een leuke dosis humor en staat voor iedereen klaar.

Hij houdt van: klussen in zijn huis, sleutelen aan auto’s, wandelen, uit eten gaan, naar de bioscoop gaan en af en toe kijkt hij wel eens tv of zit hij op zijn tablet. Hij gaat graag op vakantie naar landen binnen en buiten Europa. Hij houdt van zon- en strandvakanties, maar wil niet alleen op een strandbedje liggen, hij vindt het leuk om dingen te bezichtigen of te ondernemen.

Hij zoekt: een verzorgde en zelfstandige vrouw. Hij vindt het belangrijk dat ze optimistisch, eerlijk en betrouwbaar is en zelf ook initiatief toont. Een vrouw met een normaal postuur in de leeftijd tussen de 40 en 50 jaar. Woonachtig in Belgisch of Nederlands Limburg.

Aanvullende informatie

Een verzorgd uitziende man, 1m76 lang, slank postuur en kleedt zich casual/ sportief. Hij heeft blauwe ogen en een grijzend kort kapsel. Zijn karakter is te beschrijven met de woorden zorgzaam, verantwoordelijk, rustig, sociaal, eerlijk, open, motiverend, gedreven en een doorzetter.

Hij houdt van: tv en films kijken, hij stemt dan meestal af op documentaires, avontuur, comedy en romantische films. Buitenshuis houdt hij van wandelen met de hond, snookeren, uiteten gaan, terrasje pikken en van zijn grote passie sportcoach. Wanneer hij op vakantie gaat, dan graag naar Turkije, Spanje, Italië en Egypte. Hij staat ook voor andere bestemmingen open, mits het geen lange vliegreizen zijn.

Hij zoekt: een verzorgde, lieve vrouw tussen de 50 en 60 jaar, met een slank of normaal postuur. Een vrouw die zacht, betrouwbaar, spontaan en sociaal is. Hij vindt het belangrijk dat ze modern is ingesteld en open-minded is. Hij kijkt er naar uit om weer samen te zijn. Hij is op zoek naar een serieuze relatie, die opgebouwd kan worden vanuit een latrelatie.

Aanvullende informatie

Een sympathieke en zeer verzorgde man om te zien. Hij heeft een normaal postuur, is 1m85, heeft mooie blauwe/grijze ogen en blond kalend haar in een kortgeschoren kapsel. Zijn kledingstijl is casual/ sjiek of zakelijk. Hij is een ondernemende, actieve, spontane, sociale en communicatief vaardige man. Hij is een echte familieman, maar ook een harde werker en een carrièreman die geniet van het leven. Zijn karakter kunnen we het beste omschrijven met de woorden: integer, empathisch, vrijgevig, zorgzaam en vergevingsgezind.

Hij houdt van: muziek luisteren (bv. symfonische muziek, klassiek, Goldplay, Top 2000), biljarten, squashen, winkelen, koken, uiteten, concerten en dagjes erop uit gaan, zoals naar de dierentuin of een gezellige stad. Hij houdt ook van zon, zee en luxe hotel vakanties, het liefst gaat hij naar de Canarische Eilanden, waarvan Fuerteventura favoriet is. Ook gaat hij graag een weekendje weg naar bv. Zeeland of Cochem.

Hij zoekt: een lieve, positieve en eerlijk vrouw. Een verzorgde, vlotte en vrouwelijke vrouw. Iemand met discipline en een beetje dezelfde interesses. Een vrouw die open-minded, avontuurlijk en ondernemend is. Een vrouw die ad-hoc kan reageren en van spontane acties houdt. Ondanks dat hij het heel goed met zichzelf kan vinden, is alleen ook maar alleen, hij is een man die veel te bieden heeft en veel liefde te geven heeft. Hij kijkt er naar uit om samen te zijn en samen te kunnen genieten.

Aanvullende informatie

Man met groen/blauwe ogen en korte blond, kalend haar. Hij heeft een normaal postuur en kleedt zich verzorgd/casual. Qua karakter is hij: eerlijk, serieus, behulpzaam, attent, ondernemend en stabiel. Gezegd mag worden dat je absoluut van hem op aan kunt, afspraak is afspraak. Hij heeft enkele vriendinnen gehad, nooit samen gewoond en geen kinderen. Kinderen van zijn toekomstige partner zijn zeker welkom. Hij heeft 2 broers en beide ouders nog. Met allen onderhoudt hij goede contacten. Zijn 2 onder 1 kap woning heeft hij gezellig ingericht. Op zijn computer doet hij de gangbare zaken. Koken doet hij zelf. Hij is maatschappelijk betrokken en zorgt dat hij op de hoogte is van wat zich afspeelt. Verder is hij zelfstandig ondernemer (Hbo).

Hij houdt van: een leuke film of serie kijken, met vrienden ergens iets eten/drinken, zijn tuin bijhouden, fietsen en wandelen. Wat betreft vakanties, is hij al eens naar Brazilië, Amerika, Thailand en Zuid-Europese landen geweest. Hij staat absoluut open voor leuke ideeën.

Hij zoekt: een rustige, betrouwbare, serieuze vrouw met een eigen mening, die wederzijds respect belangrijk vindt. Beiden gaan voor 100% voor de relatie en mogen ook hun eigen dingen hebben.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 5

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...