40PlusRelatie 1200

Hij is spontaan, eerlijk, trouw en heeft gevoel voor humor. Hij heeft een vriendelijke uitstraling, een leuke lach, een verzorgd uiterlijk, kort licht krullend, bruin haar, groen/bruine ogen en is 1m79 lang. Hij gaat meestal casual gekleed. We kunnen hem omschrijven met de woorden : spraakzaam, spontaan, vriendelijk en lief, toegankelijk, zorgzaam, trouw, eerlijk (recht voor zijn raap), gevoelig en romantisch.

Hij houdt van: samen koken, lezen, muziek luisteren, van o.a. Andre Hazes tot Bon Jovi, tv kijken en films kijken, hij kijkt dan graag naar cabaret, van bijvoorbeeld Tineke Schouten en Youp van het Hek, series en actie films. Buitenhuis doet hij graag fitnessen, wandelen in het bos, fietsen, toeren met zijn snorscooter en gaat hij graag naar de bioscoop, theater (geen musical), concerten, uit eten of naar een terras. Wat betreft vakantie, houdt hij van weekendjes weg gaan, gewoon even een paar dagen er tussen uit binnen Nederland, België of Duitsland.

Hij zoekt: een lieve, niet rokende, niet dominante vrouw met een slank tot normaal postuur. Leeftijd tussen de 50 en 60 jaar. Hij vindt het belangrijk dat je met elkaar kunt lachen en geeft aan dat hij er naar uit kijkt om zijn leven te delen met iemand!

Aanvullende informatie

Een verzorgde man, met bruine ogen, donkerblond kort haar en is 1.86 meter lang. Hij heeft een normaal postuur en is brildragend. Hij kleedt zich casual. Hij is teder, zachtaardig, zorgzaam en eerlijk, recht door zee en een man zijn woord. Afspraak is afspraak.
Hij houdt van genegenheid en is dan ook een echte knuffelbeer en houdt ervan om zijn partner te vertroetelen.

Hij houdt van: luisteren naar Country muziek, zijn aquarium onderhouden, lekker uiteten gaan, terrasje pikken, strandwandelingen en films kijken. Gaat graag op vakantie, staat overal voor open of het nu naar een camping, een vakantiepark of een verre reis is, hij vindt het allemaal leuk en kijkt er naar uit om samen te kunnen genieten van vakanties.

Hij zoekt: een lieve, betrouwbare en eerlijke vrouw die zichzelf is, een vrouw waar hij eerlijk en open mee kan communiceren. Een verzorgde vrouw met een normaal postuur, in de leeftijd tussen 40 en 50 jaar. Liefde kent geen afstand. Hij kijkt er naar uit om van elkaars gezelschap te kunnen genieten.

Aanvullende informatie

Een sportieve, fanatieke en verzorgde man, met groen/grijze ogen, bruin stekeltjes haar en is 1.73 meter lang. Hij heeft een slank postuur en is brildragend. Hij kleedt zich zeer verzorgd en naar gelegenheid. Zijn karakter kunnen we omschrijven met de woorden: rustig, betrouwbaar, loyaal, zachtaardig, doorzetter, familiemens en dierenliefhebber.

Hij houdt van: binnenshuis van muziek luisteren, muziek en sport programma's kijken en computeren. Buitenshuis doet hij graag hardlopen, hij loopt wedstrijden en halve marathons, gaat twee keer per week naar de fitness, houdt van tuinieren, wandelt graag, gaat graag uiteten en een terrasje pikken.

Hij zoekt: een zorgzame, eerlijke, lieve en rustige vrouw. Een vrouw die niet dominant is en goed in haar vel zit. Hij is zelf sportief en een dierenliefhebber, hij hoopt deze twee eigenschappen ook terug te vinden in zijn toekomstige partner. Hij zoekt een verzorgde vrouw met een slank of normaal figuur. Leeftijd tussen de 40 en 48 jaar. Woonachtig in Nederlands of Belgisch Limburg

Aanvullende informatie

Een sociale, betrouwbare, rustige, behulpzame man met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is een verzorgde man met een normaal postuur, bruine ogen en kort blond haar. Hij kleedt zich casual en heeft een lengte van 2.05 meter.

Hij houdt van: series op Netflix kijken, lekker uiteten en naar de sauna gaan, leuke dingen ondernemen met zijn kinderen, een dagje erop uit en lekker wandelen. Hij is muzikaal en speelt op de trom, hij zit al 25 jaar bij de schutterij.

Hij zoekt: een spontane, sociale, betrouwbare en zorgzame vrouw, belangrijk is dat ze niet te dominant is. Hij vindt het fijn als ieder zijn eigen sociale activiteiten kan behouden en elkaar hierin kan vrijlaten. Hij is op zoek naar een vrouw tussen de 38 en 43 jaar met een leuke uitstraling. Een vrouw waar hij weer een mooie toekomst mee kan opbouwen en samen genieten van het leven.

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, is 1m85 lang, heeft donkerblonde kort/ kalend haar en bruine ogen. Hij is verzorgd en kleedt zich casual. Verder is hij een open, spontane, eerlijke en gevoelige man, een man die recht door zee is en houdt van open communicatie. Hij is loyaal en je kunt op hem rekenen.

Hij houdt van: winkelen, uiteten gaan, terrasje pikken, wandelen, fietsen en naar de bioscoop gaan. Binnenhuis kijkt hij graag actie, horror of comedy films. Hij vindt het leuk om weekendjes weg of om op vakantie te gaan.

Hij zoekt: een leuke en lieve, oprechte en positief ingestelde vrouw tussen de 44 en 52 jaar, met een normaal figuur en een verzorgd uiterlijk. Belangrijk is dat ze goed in haar vel zit en gelukkig is met zichzelf. Hij is op zoek naar een relatie waarin ze elkaar accepteren en respecteren. Hij gaat 100% voor een vrouw en heeft heel veel liefde te geven.

Aanvullende informatie

Een sympathieke man om te zien. Hij heeft een slank postuur, vriendelijke grijs/blauwe ogen, kort grijzend haar, een leuke lach en zijn kledingstijl is casual verzorgd. Hij is 1m79 lang. Qua karakter is hij een doorzetter, betrouwbaar, betrokken en een klein beetje verlegen. Hij staat positief in het leven en is vrolijk, sociaal en behulpzaam.

Hij houdt van: wandelen, dansen ( hij zit bij een Rock & Roll vereniging en houdt van Salsa dansen), tuinieren, sauna, bioscoop, lezen, films kijken en uit eten gaan. Hij heeft een bijzondere hobby, hij kweekt Senegal papegaaien, dit is papegaai soort van Afrikaanse afkomst met prachtige kleuren. Hij is al in diverse landen binnen Europa op vakantie geweest, maar hij staat overal voor open. Hij kijkt er naar uit om weer samen op vakantie te gaan.

Hij zoekt: een eerlijke, lieve en gezellige vrouw. Zij is positief ingesteld en iemand die het leuk vindt om deel uit te maken van elkaars leven. Hij wil in eerste instantie een serieuze lat relatie opbouwen. Een verzorgde vrouw, met een slank of normaal postuur tussen de 48 en 57 jaar. Woonachtig in Limburg.

Aanvullende informatie

Hij is sociaal, eerlijk, open, makkelijk, meegaand en een gevoelsmens. Hij is een harde werker en een echte aanpakker. Hij is een vlotte man met een normaal postuur, blauwe ogen en kort donkerblond haar. Hij kleedt zich casual en is 1m88 lang.

Hij houdt van: wandelen met zijn hond, uiteten gaan, een terrasje pikken, bioscoop bezoeken, naar de sauna gaan, Netflix en leuke dingen met zijn vrienden ondernemen. Wanneer hij op vakantie gaat, vindt hij het leuk om te camperen. Hij staat natuurijk ook open voor andere suggesties.

Hij zoekt: een vrouwelijke en verzorgde vrouw met een slank of normaal postuur. Leeftijd tussen 36 en 45 jaar. Een vrouw die lief, zorgzaam, spontaan en niet dominant is. Hij vindt het belangrijk dat er wederzijds respect en waardering is voor elkaar, gewoon jezelf kunnen zijn binnen een relatie. Een relatie waarin niks moet maar alles mag.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 4

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...