40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Jong uitziende, atletisch gebouwde man met blond/grijs haar en blauwgroene ogen, naar gelegenheid gekleed van casual tot 3 delig kostuum. Hij is verzorgd, sportief, netjes, grappig, sociaal, opgeruimd, zorgzaam, ondernemend, lief, spontaan, eerlijk, energiek en heeft veel humor. Heeft co ouderschap, kinderen zijn studerend en ook deels al uitwonend. Hij is een succesvolle zelfstandig ondernemer en heeft een mooi bedrijf opgebouwd waar hij trots op is. Verder heeft hij een prachtig vrijstaand huis, houdt van mooie kleding en auto’s.

Hij houdt van: zijn kinderen, zijn familie, sporten, uit eten, terrasje, bioscoop, vakanties, Mallorca, weekendjes weg, sauna, tuinieren, motorrijden, werken. Houdt ook van huisdieren maar heeft er zelf geen.

Hij zoekt: een knappe, goed verzorgde , (slanke) vrouwelijke vrouw tussen de 40 en 50 jaar. Ze is jong van geest, lief, positief, sportief, ondernemend, eerlijk en oprecht, heeft humor en een eigen mening. Belangrijk dat beiden ook hun eigen dingen hebben. Samen bouwen aan een mooie relatie en toekomst. Zelf rookt hij niet en zoekt een eveneens niet rokende vrouw.

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, kort donkerblond haar, blauwe ogen en gaat casual en verzorgd gekleed. Zijn karakter is te omschrijven als: bescheiden, attent, eerlijk, zorgzaam, ondernemend en serieus. Maar hij heeft ook humor, een luisterend oor en je kunt van hem op aan. Hij heeft een goede baan, (HBO) een leuke woning en geen kinderen (vindt ze wel leuk). Roken doet hij niet, drinkt met mate en houdt van huisdieren.

Hij houdt van: reizen, festivals, concerten, joggen, mountainbiken, fotograferen, wandelen en fietsen in de natuur. Leuke films en series kijken (thuis of in de bioscoop). Houdt ook van een spannend boek lezen en luistert naar populaire muziek.

Hij zoekt: een lieve, reislustige, eerlijke vrouw die haar eigen dingen heeft en net als hij ook muziekevenementen, concerten en festivals leuk vindt. Samen met haar uit eten, iets drinken of het thuis met een glaasje wijn gezellig maken.

Aanvullende informatie

Vitale, romantische, open, eerlijke, serieuze man met humor en diepgang. Hij maakt een representatieve indruk, is 1m86, heeft bruine ogen, kort grijs haar en een normaal postuur. Hij is financieel onafhankelijk, heeft geen kinderen en is niet gebonden aan zijn woonplaats.

Hij houdt van: humor, een goed gesprek, samen overleggen en plannen maken, met de auto erop uit trekken, vakanties, reizen, uit eten, fietsen en wandelen.

Hij zoekt: een lieve, spontane, aanhankelijke, vitale vrouw, die enthousiast is, een open karakter heeft en er verzorgd uitziet.

Aanvullende informatie

Zorgzame, eerlijke, belangstellende en verzorgde man met humor. Hij heeft een normaal postuur, bruine ogen en kalend/grijs haar. Is gescheiden, heeft een full time baan (Mbo) en één uitwonende zoon. Roken doet hij niet. Hij heeft een auto.

Hij houdt van: uit eten gaan, ergens iets drinken, uitstapjes, sauna, muziek en tuinieren maar ook van huisdieren.

Hij zoekt: een betrouwbare, lieve, sociale vrouw met een goed hart.

Aanvullende informatie

Zorgzame, eerlijke, belangstellende en verzorgde man met humor. Mbo. Hij heeft een normaal postuur, bruine ogen en kalend/grijs haar. Is gescheiden en heeft één uitwonende zoon. Hij heeft een fulltime baan. Roken doet hij niet, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Hij houdt van: uit eten gaan, iets drinken, uitstapjes, sauna, muziek en tuinieren.

Hij zoekt: een betrouwbare, lieve, sociale vrouw met een goed hart.

Aanvullende informatie

Mbo man met normaal postuur. Hij is serieus, biedt een luisterend oor, is huiselijk en ondernemend, heeft humor, is gemoedelijk en soms naïef.

Hij houdt van: sauna, films kijken, kaarten, krant lezen en puzzelen. Qua vakanties houdt hij van warme landen.

Hij zoekt: een vrouwelijke, verzorgde, positief denkende vrouw, met humor en die ook haar eigen dingen heeft, initiatief neemt en ondernemend is.

Aanvullende informatie

Sympathieke, ongecompliceerde, betrokken man met groen/bruine ogen, kort/kalend grijs haar en een normaal postuur. Hij heeft 2 kinderen van 16 en 14 jaar oud en een vaste baan. Mbo niveau.

Hij houdt van: uit eten gaan, theater, cabaret, concerten, 80-90er jaren muziek, motorrijden.

Hij zoekt: een eerlijke, spontane, behulpzame, en positief denkende vrouw. Ze mag een stevig/volslank postuur en pit hebben.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!