40PlusRelatie 1200

Een verzorgd uitziende man, 1.87m, slank postuur en casual/sportief gekleed. Hij heeft blauwe ogen en een blond kort kapsel. Een echte levensgenieter. Hij heeft graag mensen om zich heen en houdt van een feestje. Hij is een harde werker, bezit een flinke dosis humor en is flexibel en eerlijk. Een man van zijn woord.

Hij houdt van: vissen, kamperen, spelen bij een muziekfanfare, voetbalwedstrijden en houdt van gezellige evenementen zoals de carnaval en het Oktoberfest. Vakantie viert hij het liefst in eigen land, dan trekt hij er lekker op uit met zijn caravan, maar staat ook zeker open voor andere bestemmingen.

Hij zoekt: een lieve, leuke en oprechte vrouw die in bezit is van een leuke dosis humor, met een normaal postuur tussen de 38 en 51 jaar. Een vrouw die zelfstandig is en initiatief toont. Hij vindt het belangrijk dat ze een baan heeft en eigen sociale activiteiten. Een vrouw waar hij een leuke klik mee heeft en fijne gesprekken mee kan voeren.

Aanvullende informatie

Hij heeft bruine ogen, grijs haar, is kalend, een normaal postuur en kleedt zich casual en verzorgd. Qua karakter is hij: rustig, eerlijk, serieus en sportief. Je kunt van hem op aan, hij heeft humor en kan een tikkeltje eigenwijs zijn. Hij is lang getrouwd geweest, heeft 3 volwassen kinderen die regelmatig bij hem op bezoek komen. Inmiddels is hij ruim 4 jaar single. Hij woont landelijk en heeft zijn vrijstaande woning gezellig ingericht. De huishouding doet hij gedeeltelijk zelf, waaronder het eten koken. Hij heeft een vaste baan als leidinggevende in de glastuinbouwsector.

Hij houdt van: volleybal (wekelijks), saxofoon spelen, met vrienden ergens iets eten of drinken en met zijn kinderen bijvoorbeeld naar de bioscoop of musical. De vakanties bracht hij meestal door in één van de Zuid Europese landen. Met een leuke vriendin staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt: een spontane, gezellige, eerlijk, actieve en zelfstandige vrouw. Hij hoopt dat zij een stabiel karakter en een normaal postuur heeft. Hij rookt niet en heeft een auto.

Aanvullende informatie

Een verzorgde mbo man met kort donkerblond haar, bruine ogen, een normaal/slank postuur en gaat casual gekleed. Qua karakter is hij: eerlijk, sociaal, lief, zorgzaam en attent en heel positief ingesteld. Een echte levensgenieter. Woont in een gezellig en mooi ingerichte bovenwoning, dichtbij het bos waar hij graag met zijn hondje gaat wandelen. In het dagelijkse leven zet hij zich in om andere mensen te helpen om hun leven weer op te rit te krijgen.

Hij houdt van: heerlijk uit eten, maar kan ook heel goed zelf koken, winkelen, bioscoop en musicals bezoeken, reizen en spontane acties, zoals een keer per jaar iets ondernemen wat hij nog nooit eerder heeft gedaan.

Hij zoekt: een leuke, lieve, spontane en positief ingestelde vrouw tussen de 40 en 45 jaar, met een normaal of slank figuur, verzorgd uiterlijk en iemand die goed in haar vel zit en gelukkig is met zichzelf. Belangrijk is dat ze niet te dominant en bezitterig is. Hij is op zoek naar een serieuze relatie waarbij ze samen van het leven kunnen genieten.

Aanvullende informatie

Ondernemende, actieve, spontane en zorgzame man met een slank postuur met een lengte van 1,76 , mooie blauwe ogen en donkerblond haar. Integriteit en vertrouwen heeft hij hoog in het vaandel. Hij is een hardwerkende ondernemer, familieman en levensgenieter. Trotse vader van 4 zonen, die zeer zelfstandig en studerend zijn, 3 ervan zijn inmiddels uitwonend.

Hij houdt van: heerlijk koken en paardrijden. Gaat graag lekker uit eten en geniet van het leven en zijn kinderen. Hij is sportief aangelegd en doet aan hardlopen, zwemmen en fietsen. Gaat graag op wintersportvakantie of naar Spanje, maar staat er ook voor open om samen andere bestemmingen te ontdekken.

Hij zoekt: een betrouwbare, integere, charmante, sociale dame met een dosis leuke humor. Een slanke dame tussen de 40 en 50 jaar, die goed verzorgd is en zich sportief/ casual kleedt en bij gelegenheid chique. Een dame met een gezonde levensstijl en een positieve instelling, die samen met hem wil genieten van het leven en zijn en haar familie.

Aanvullende informatie

Lieve en sociale man met bruine ogen, bruin haar, een normaal postuur en een lengte van 1m99. Hij heeft een verzorgd uiterlijk en kleedt zich casual. Mbo/Mts niveau. Hij heeft een lief en zorgzaam karakter en is een harde werker.

Hij houdt van: wandelen en kijkt graag naar een voetbalwedstrijd van zijn favoriete club op tv. Maakt graag verre reizen naar Zuid- Amerika en Sri Lanka, ook van Kroatië is hij erg gecharmeerd.

Hij zoekt: een leuke verzorgde dame met een slank/ normaal postuur tussen de 40 en 45 jaar. Hij vindt het belangrijk dat deze dame werkzaam is, van reizen houdt en makkelijk in de omgang is.

Aanvullende informatie

Man met halflang blond haar, blauwe ogen, een normaal postuur, gaat casual gekleed en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is hij: eerlijk, sociaal, serieus, lief, zorgzaam en attent. Daarnaast is hij een harde werker, een levensgenieter met humor. Uit zijn huwelijk van 27 jaar heeft hij 2, inmiddels volwassen en uitwonende kinderen. Hij woont in een moderne en ruime vrijstaande woning. Doet zelf de huishouding en volgt de sportprogramma’s, films en het nieuws op t.v. Wat betreft zijn dagelijkse werkzaamheden, runt hij succesvol zijn eigen bedrijf.

Hij houdt van: met vrienden naar festivals, concerten, uit eten te gaan en motor rijden. Vakanties; naar buitenland of in Nederland en weekendjes weg gaan. Met een vriendin staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt: een eerlijke, betrouwbare, optimistische en levenslustige vriendin. Zij houdt van, naast leuke dingen ondernemen, ook van de huiselijke gezelligheid, is recht door zee, heeft een leuke uitstraling en ziet er leuk uit. Hij rookt niet, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Man met kort donkerblond haar, blauwe ogen, een normaal/sportief postuur en kleedt zich naar gelegenheid, meestal casual en maakt een verzorgde indruk. Zijn karakter is: rustig, open, eerlijk, behulpzaam, zorgzaam, attent en daadkrachtig. Je kunt van hem op aan, hij is empathisch, heeft humor en een stabiel karakter. Hij is gescheiden, heeft 2 kinderen in de puberleeftijd en met zijn ex vrouw een co-ouderschap. Verder woont hij in een leuke vrijstaande woning en heeft zijn zaken goed op orde: een goede vaste baan in dagdienst en een fijn sociaal leven ( Hbo) .

Hij houdt van: klussen, sporten, muziek en wandelen in de bossen. Met vrienden een concert of festival bezoeken. Met een leuke vriendin wil hij van alles gaan ondernemen: b.v. naar schouwburg of een theatervoorstelling. Qua vakanties staat hij open voor ideeën, hij is naar de Zuid Europese landen geweest maar ook verder van huis geweest.

Hij zoekt: een open, spontane, lieve en optimistische vrouw. Samen met haar van alles kunnen bespreken, plannen maken om te ondernemen en daarbij ook genieten van de huiselijke sfeer. In kleine dingen attent zijn naar elkaar, samen kunnen sparren, elkaar mogen spiegelen, elkaar niet claimen, je eigen dingen mogen hebben en er voor elkaar zijn en samen groeien is wat hij voor ogen heeft. Deze man rookt niet, heeft een auto en houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!