40PlusRelatie 1200

Hij is: een leuke man om te zien, licht getint, heeft grijzend kort kroeshaar, bruine ogen, een normaal postuur. Hij is van Noord Amerikaanse afkomst. Hij kleedt zich naar gelegenheid, maar meestal casual. Hij is ongehuwd, heeft wel relaties gehad maar hij heeft zijn maatje nog niet gevonden. Kinderen heeft hij niet, maar de kinderen van een partner zijn welkom. Al ruim 20 jaar werkt hij als algemeen technisch medewerker bij een Groothandel in gereedschap voor de industriële techniek. Hij woont in een appartement dat hij netjes heeft ingericht en heeft een kat als huisdier. Zijn karaktereigenschappen: direct, eerlijk, rechtvaardig, onafhankelijk, doet ook graag eigen dingen en kan goed alleen zijn, maar samen zijn is toch leuker!

Hij houdt van: klussen in en om zijn woning, zijn tuin bijhouden, spontaan dingen (samen) doen. Dat kan fietsen of wandelen zijn, een bezoekje aan een kroegje. Hij kan van veel dingen genieten maar laat het op zich af komen. Vakanties viert hij het liefst met zon, zee, strand, lekker eten, maar het hangt ook af van wat de ander wil. Roken doet hij niet, wel drinkt hij af en toe een biertje. Muziekvoorkeuren: van pop tot rock.

Hij zoekt: een partner waarbij het gevoel/de klik er is. Vertrouwen vindt hij belangrijk en dat zij zichzelf is. Afhankelijk van de relatie wil hij de mogelijkheid van LAT naar samenwonen open houden. Niveau is voor hem niet zo belangrijk en leeftijd mag met wat marge liggen tussen 45-52. Samen is toch leuker en daarom kijkt hij naar je uit!

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, kleedt zich casual en naar gelegenheid, is verzorgd, heeft blauwe ogen en kort grijs haar. Qua karakter is hij: sociaal, ondernemend, attent, gastvrij en gul. Verder is hij ook huiselijk, conflict vermijdend en soms iets te goed en meegaand. Hij heeft 1 volwassen uitwonende zoon. Is zelfstandig ondernemer, werkt vanuit zijn leuke vrijstaande woning met grote tuin en bedrijfsruimte.

Hij houdt van: koken, met de boot varen, met vrienden ergens iets eten en drinken of bijvoorbeeld naar een muziekevenement. Vakanties bracht hij al eens door in: China, Vietnam, Hongkong, Cuba en Jordanië. Met een leuke vrouw staat hij open voor ideeën.

Hij zoekt: een energieke, ondernemende, initiatief nemende, elegante, eerlijke en serieuze vrouw, liefst met humor. Hij rookt zelf niet maar heeft er geen bezwaar tegen als zij wel rookt. Houdt van huisdieren.

Aanvullende informatie

Attente man met blauwe ogen en kort kalend blond haar. Hij is lang, heeft een vriendelijke uitstraling en kleedt zich casual en verzorgd. Zijn karakter is: spontaan, eerlijk, romantisch en gevoelig. Hij heeft het hart op de tong en kan niet tegen onrecht. Verder heeft hij humor en een gezonde dosis knuffelbehoefte. Hij is het type Bourgondiër, een levensgenieter. Hij is gescheiden en heeft 2 kinderen die één vaste dag per week bij hem zijn. Verder heeft hij een goede vaste baan in dagdiensten.

Hij houdt van: zo nu en dan een concert bezoeken, uit eten gaan en ergens iets drinken. Verder ook een bezoek aan de bioscoop en naar bijvoorbeeld een vakantiepark. Hij staat absoluut open voor ideeën, ook wat betreft vakanties.

Hij zoekt: een vrouwelijke, verzorgde, zorgzame en optimistische vrouw met een stabiel karakter. Hij beschikt over een auto en houdt van huisdieren maar heeft ze niet.

Aanvullende informatie

Lange man met een volslank postuur, bruine ogen, draagt een bril en heeft zwart, kort haar. Een mooie huid en een verzorgd gebit, kleedt zich sportief/netjes. Hij werkt al heel wat jaren als magazijnmedewerker bij een metaalwarenfabriek en heeft het naar zijn zin. Na een fijn huwelijk van ruim 20 jaar is hij weduwnaar geworden. Samen met zijn twee zoons van 15 en 18 jaar wonen ze met z’n drieën in een leuke tussenwoning. Huisdieren heeft hij niet, omdat hij veel weg is. Zijn karakter omschrijft hij als volgt: rustig, eenvoudig, hij is zichzelf, netjes, hij houdt niet van rommel.

Hij houdt van: muziek luisteren, van Nederlandstalig tot klassiek, voetbal kijken op t.v. maar ook thuiswedstrijden van Vitesse bezoeken doet hij graag. Motorrijden heeft hij gedaan, maar dat doet hij nu niet meer. Hij houdt zijn gezin/huishouding draaiende, maar als hij tijd heeft kan hij ook genieten van fitness op de sportschool, mountainbiken en skeeleren. Vakanties viert hij graag in Denemarken met zijn kinderen.

Hij zoekt: een partner die rustig, ondernemend en vrolijk is en die houdt van plezier maken en leuke dingen doen. Hij heeft een voorkeur voor donker/zwart haar, maar belangrijker is de klik. Leuk als ze van voetbal houdt, netjes en verzorgd is en een normaal tot volslank postuur heeft. Het zou fijn zijn als ze niet rookt, maar als ze dat wel doet dan in ieder geval niet binnen. Hij wil graag weer samen zijn en samen delen, een mens is niet gemaakt om alleen te zijn, zoals hij dat zegt. Herken jij je hierin en heb je LBO+/MBO/ en bij je tussen de 45-55? Hij ontmoet je graag!

Aanvullende informatie

Hij ziet er goed uit, mooie, frisse uitstraling, heeft kort bruin haar, een kort baardje, grijze ogen, draagt een bril en heeft een slank/normaal postuur. Hij kleedt zich het liefst sportief en hij vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Hij is gescheiden, heeft een dochter van 24 en zoon van 27 en 2 katten als huisdieren. Woorden die zijn karakter weergeven: spontaan, behulpzaam, praat makkelijk, houdt van mensen om zich heen, werkt graag, maar leeft niet om te werken, leuke dingen doen samen met een maatje maakt hem blij.

Hij houdt van: zijn werk als technisch medewerker bij een sporthal. In zijn vrije tijd kan hij genieten van: hardlopen, fitness, wandelen, vlaggen/fluiten bij voetbal. Hij omschrijft zichzelf meer als een buitenmens dan een binnenmens. Roken doet hij niet, maar hij vindt het niet erg als jij dat (nog) wel doet. Griekenland is een favoriet vakantieland, hij houdt van een afwisseling van zon/actief: wandelen/dingen bekijken/ haven/drankje/hapje.

Hij zoekt: een maatje om leuke dingen mee te doen en uiteindelijk weer samen te wonen. Ben jij: spontaan, vlot, pittig, maar ook zorgzaam en ondernemend? Zie je er verzorgd uit en heb je een slank/normaal postuur? Ben je tussen de 43-53 jaar en heb je MBO-niveau? Hij kijkt naar je uit!

Aanvullende informatie

Hij heeft blauw/groene ogen, gemillimeterd grijs haar, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd/casual. Mbo/Hbo niveau. Qua karakter is hij: sociaal, serieus, betrouwbaar. Hij is serieus maar heeft zeker ook humor. Hij kan goed plannen en organiseren, denkt oplossingsgericht, is een gevoelsmens en heeft ook een kwetsbare kant. Vindt een goed gesprek belangrijk. Verder heeft hij alles op orde: een vaste baan, een leuk appartement, een auto en een motor. Hij heeft geen kinderen maar die van een toekomstige partner zijn wel welkom! Roken doet hij niet, drinkt met mate en vindt huisdieren leuk.

Hij houdt van: lezen (heeft een brede interesse), muziek luisteren, fitness, tennissen en reizen. Staat open voor ideeën: theater, uit eten en andere leuke dingen.

Hij zoekt: een vrouw die onbevooroordeeld is, lief, ondernemend, reislustig is en een gezonde mate van knuffelbehoefte heeft.

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, bruin/grijzend haar en bruine ogen. Kleedt zich casual, maakt een verzorgde indruk en heeft een open en vriendelijke uitstraling. Hij is een type: “gever” en “deler. Is serieus maar heeft ook humor. Is energiek, belangstellend, ondernemend en heeft een luisterend oor. Hij is lang getrouwd geweest en heeft volwassen (uitwonende) kinderen, met wie hij een goede band heeft. Verder heeft hij een vaste baan en is hij onafhankelijk, zelfstandig en doet zelf de huishouding.

Hij houdt van: klussen, bioscoop, muziekevenementen, terrasje, uit eten/drinken, wandelen, krant lezen, hij is graag op de hoogte van het nieuws en de actualiteiten.

Hij zoekt: een eerlijke, lieve, optimistische en verzorgde vrouw bij wie “geven en nemen” in balans zijn. Een vrouw met een normaal postuur, die er sámen iets moois van wilt maken.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!