40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Hij heeft blauw/groene ogen, gemillimeterd grijs haar, een normaal postuur en kleedt zich verzorgd/casual. Mbo/Hbo niveau. Qua karakter is hij: sociaal, serieus, betrouwbaar. Hij is serieus maar heeft zeker ook humor. Hij kan goed plannen en organiseren, denkt oplossingsgericht, is een gevoelsmens en heeft ook een kwetsbare kant. Vindt een goed gesprek belangrijk. Verder heeft hij alles op orde: een vaste baan, een leuk appartement, een auto en een motor. Hij heeft geen kinderen maar die van een toekomstige partner zijn wel welkom! Roken doet hij niet, drinkt met mate en vindt huisdieren leuk.

Hij houdt van: lezen (heeft een brede interesse), muziek luisteren, fitness, tennissen en reizen. Staat open voor ideeën: theater, uit eten en andere leuke dingen.

Hij zoekt: een vrouw die onbevooroordeeld is, lief, ondernemend, reislustig is en een gezonde mate van knuffelbehoefte heeft.

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, bruin/grijzend haar en bruine ogen. Kleedt zich casual, maakt een verzorgde indruk en heeft een open en vriendelijke uitstraling. Hij is een type: “gever” en “deler. Is serieus maar heeft ook humor. Is energiek, belangstellend, ondernemend en heeft een luisterend oor. Hij is lang getrouwd geweest en heeft volwassen (uitwonende) kinderen, met wie hij een goede band heeft. Verder heeft hij een vaste baan en is hij onafhankelijk, zelfstandig en doet zelf de huishouding.

Hij houdt van: klussen, bioscoop, muziekevenementen, terrasje, uit eten/drinken, wandelen, krant lezen, hij is graag op de hoogte van het nieuws en de actualiteiten.

Hij zoekt: een eerlijke, lieve, optimistische en verzorgde vrouw bij wie “geven en nemen” in balans zijn. Een vrouw met een normaal postuur, die er sámen iets moois van wilt maken.

Aanvullende informatie

Hij heeft blauwe ogen, kort gemillimeterd grijzend haar en een normaal postuur. Hij kleedt zich casual en maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is hij: sociaal, een mensenmens, serieus, belangstellend, ondernemend en betrouwbaar. Daarnaast heeft hij humor, aanpassingsvermogen en zijn geven en nemen in balans. Hij is het type “deler”. Verder heeft hij 2 volwassen uitwonende zoons. Is nu gepensioneerd na o.a. een goede baan in dienst van de overheid. Hij is actief en vitaal.

Hij houdt van: de natuur, fitness en een goede film. Hij is zeer maatschappelijk betrokken en houdt zich op de hoogte van actualiteiten. Verder terrasje pakken, dagjes weg, stedentrips etc. Hij staat open voor ideeën: over b.v. vakanties, theater-, en museumbezoek.

Hij zoekt: een verzorgde, enigszins ijdele, vrouwelijk geklede vrouw met een positieve instelling. Zij is net als hijzelf ook een: “deler”, met een gezonde dosis knuffelbehoefte en flexibiliteit, (half)lang haar is een pré.

Aanvullende informatie

Hij heeft een normaal postuur, groen/bruine ogen, kort donker haar en een jongensachtige uitstraling. Qua karakter is hij eerlijk, sociaal, belangstellend, serieus en zorgzaam. Verder is hij nieuwsgierig, heeft humor en je kunt van hem op aan. Hij is zelfstandig ondernemer, heeft geen kinderen en rookt niet. Verder is hij maatschappelijk betrokken en doet de huishouding gedeeltelijk zelf, waaronder ook koken.

Hij houdt van: fitness, zwemmen, uit eten/drinken en familie bezoeken. Met een vriendin wil hij bijvoorbeeld ook naar theater, muziekevenementen, weekendjes weg en…. leren dansen.

Hij zoekt: een optimistische, initiatief nemende, zelfstandige, onafhankelijke vrouw met een stabiel karakter, die net als hijzelf er voor de ander wil zijn, wil ondersteunen en waarderen. Kinderen geen probleem en liefst niet of beperkt rokend.

Aanvullende informatie

Representatieve HBO man met een normaal postuur, kort donkerblond haaren blauwe ogen. Hij maakt een verzorgde indruk. Qua karakter is hij: serieus, heeft humor, empathisch, betrouwbaar, communicatief, een doorzetter en levensgenieter met een luisterend oor. Geven en nemen zijn in balans bij hem. Hij is actief en gepassioneerd met zijn eigen bedrijf. Hij heeft 3 kinderen op de middelbare school.

Hij houdt van: romantische films, ergens iets eten/drinken, skiën en stedentrips. Staat open voor ideeën. 

Hij zoekt: een vrouwelijk type, pittig, ambitieus, charmant, empathisch met eigen mening, ruimdenkend. Liefst tussen de 40 en 54 jaar oud.

Wederzijds respect en vertrouwen vindt hij belangrijk.

Aanvullende informatie

Sociale, romantische, attente, ondernemende, niet dominante man met humor, blauwe ogen, kort bruin haar, een normaal postuur, gaat trendy/modern gekleed en heeft een sympathieke uitstraling. Hij heeft een vaste baan, een auto, een hond en rookt niet. Hij heeft jammer genoeg geen kinderen maar vindt ze wel leuk.

Hij houdt van: fietsen, bioscoop, uit eten, weekendjes weggaan en staat open voor ideeën.

Hij zoekt: een spontane, verzorgde, optimistische, eerlijke vriendin die ondernemend is, positief in het leven staat en net als hijzelf voor een fijne relatie wil gaan. Een vrouw met wie hij samen leuke dingen kan bedenken om te ondernemen maar die het ook thuis gezellig wil maken.

Aanvullende informatie

Hij is volslank, type “knuffelbeer”, 1m85 , hij heeft blauwe ogen, is loyaal, serieus, belangstellend, betrouwbaar en gaat, als je hem voor je gewonnen hebt, voor 100% voor je. Werkt als vrachtwagenchauffeur en is in de weekenden thuis. Hij is financieel
onafhankelijk.

Hij houdt van: de hengelsport en heeft een professionele uitrusting, markten en braderieën bezoeken, sauna, uit eten, terrasje en huisdieren.

Hij zoekt: een leuke, gezellige, serieuze vrouw die zelfstandig is, haar eigen dingen heeft, initiatief neemt en financieel onafhankelijk is.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 3

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!