40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Vrolijke man met blauwe ogen, kort grijs haar, 1.81m lang. Kleedt zich casual. Rookt en houdt van een biertje en wijntje. Hij heeft vier kinderen en 6 kleinkinderen waar hij een warme band mee heeft. Altijd hard gewerkt en nu met pensioen. Al veel van Europa gezien en een tijd in Spanje gewoond waar hij een appartement bezit. Hij is rustig, heeft humor en houdt van gezelligheid. Hij heeft geen huisdieren.

Hij houdt van: klussen, het water op gaan, darten met vrienden, tijd en aandacht aan zijn kleinkinderen geven. Op tv kijkt hij naar sport en documentaires. Met de juiste match lekker een hapje ergens eten of een terrasje pakken. Ook houdt hij van oude dorpjes en steden bezoeken. Wat betreft vakantie gaat hij regelmatig naar zijn appartement in Spanje, maar hij heeft ook de wens om Indonesië te bezoeken. Afwisselend een dagje strand met een dagje omgeving bekijken.

Hij zoekt: een lieve vrouw met een beetje pit die haar mening niet voor zich houdt. Zij is ondernemend en houdt van gezelligheid. Leuk als ze ook mee zou willen naar Spanje. Roken geen probleem. Samen dingen delen en genieten van het leven. Leeftijd tot 60 jaar.

Aanvullende informatie

Positieve man van 1m78, kort rossig haar, draagt een bril en kleedt zich doorgaans in spijkerbroek en sweater. Hij is weduwnaar en vader van vijf kinderen en twee kleinkinderen, die hij regelmatig bezoekt. Zijn jongste is nog thuis wonend. Lbo/Mbo niveau. Hij rookt niet en drinkt sporadisch een wijntje. Sport in de vorm van fysio/fitness.

Hij houdt van: zwemmen, fietsen / wandelen, detectives kijken en surfen op internet. Qua vakanties heeft hij met zijn gezin altijd een huisje gehuurd in Nederland, maar staat open voor nieuwe ideeën.
Zijn voorkeur voor muziek is instrumentaal en orgel.

Hij zoekt: een lieve vrouw met normaal tot volslank figuur, die niet al te druk is. Ze houdt van honden en vindt het leuk om er samen op uit te gaan, maar ook fijn als ze het thuis prima vindt en kan genieten van een avondje op de bank. Samen gezond oud worden en lief en leed delen. Ze is tussen de 50/61 jaar en rookt niet.

Aanvullende informatie

Geïnteresseerde man met blauw/grijze ogen, kaal, 1m79, normaal postuur. Kleedt zich casual/modern en draagt een bril. Hij is geruime tijd geleden gescheiden, heeft een leuke baan en is een echte levensgenieter. Heeft een grote vriendenkring waar hij veel mee onderneemt. Met (klein)kinderen en naaste familie heeft hij een goede band. Hij staat positief in het leven, heeft humor en is toegankelijk. Vindt het belangrijk om op de hoogte te zijn van alles wat er gaande is in de maatschappij.  Hij rookt en houdt van een biertje / wijntje.

Hij houdt van: concerten, terrasje/lekker ergens eten. Is graag op en rond het water en wandelt regelmatig. Thuis kijkt hij naar sport, leest zo nu en dan en vindt het leuk om te koken. Wat betreft vakantie is hij veel op de Canarische Eilanden geweest en op wintersport. Een campingman is hij niet echt.

Hij zoekt: een vrouwelijke, (financieel) zelfstandige vrouw  met een Bourgondische instelling. Ze heeft humor, is niet wereldvreemd en ondernemend. Ze houdt van een drankje en mag roken net als hij zelf.

Aanvullende informatie

Positieve, vrolijke man, casual/modern gekleed. Kaal, blauwe ogen en normaal postuur. Niet rokend, Hbo niveau, geen kinderen, wel neefjes en nichtjes waar hij gek op is.

Hij houdt van: het buitenleven, gezelligheid, lekker eten, vakanties, muziek uit deze tijd, sporten en met vrienden op stap.

Hij zoekt: een fitte, vlotte, zorgzame, ondernemende vrouw die van aanpakken weet. Samen leuke dingen doen en genieten van het leven. Leeftijd 40-46 jaar.

Aanvullende informatie

Vrolijke, hardwerkende man: casual gekleed, witte haardos, normaal postuur. Niet rokend, Lbo niveau.

Hij houdt van: zijn kinderen en kleinkinderen, motor rijden, bioscoop, vakanties binnen Europa.
Hij zoek: een niet rokende, verzorgende, lieve en betrouwbare vrouw om samen leuke dingen te ondernemen. Het zou mooi zijn als ze ook van motor rijden houdt. In een later stadium zou hij graag weer samen willen wonen. Leeftijd: 50-62 jaar.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!