40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Goed verzorgde man met normaal postuur, blauwe ogen en kort grijs haar. Kleedt zich modern/casual. Hij is geruime tijd weduwnaar en heeft twee volwassen dochters. Hij werkt met veel plezier in de zorg. Hij woont in een gezellige woning met zijn honden. Hij rookt niet en drinkt bij gelegenheid een wijntje. Hij is zorgzaam, attent, romantisch een doorzetter en perfectionistisch. Verder kan hij slecht tegen onrecht en is hij trouw en loyaal. Een goed gesprek gaat hij zeker niet uit de weg.

Hij houdt van: dieren, gezelligheid, ergens een terrasje pakken of een hapje eten samen. Zon, zee en strand en een boswandeling. Hij sport in de vorm van hardlopen. De sauna is lang geleden, maar staat er zeker voor open. Thuis kijkt hij naar spannende films, formule 1 of leest een boek. Paardrijden geniet hij ook van. Hij houdt van warmte en zoekt dan ook graag de zon op tijdens vakanties. Stedentrips en Texel zijn ook favoriet.

Hij zoekt: een vrouwelijke vrouw met normaal postuur. Ze is zelfstandig en ondernemend. Een aantal karakter eigenschappen die hij belangrijk vindt zijn: open en eerlijk, romantisch, enthousiast, sportief, humor en spontaan. Samen een warme relatie opbouwen en wie weet ooit wel samenwonen. Liever niet rokend en een drankje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Lange man met bruin/groene ogen, kleedt zich casual/netjes en heeft kort haar. Hij heeft een leuke baan in de vervoer sector. Heeft twee lange relaties gehad en geen kinderen. Rookt niet en drinkt sporadisch een drankje. Een aantal karakter eigenschappen van hem zijn: sociaal, attent, eerlijk en romantisch.

Hij houdt van: motorrijden, sporten doet hij zeer regelmatig, bezoeken van sauna, bioscoop of ergens een hapje eten. Van winkelen en een weekendje er op uit, naar bijvoorbeeld zee kan hij ook genieten. Wat betreft muziek is hij fan van de top 1000 en de bands, U2, Queen, Blof en de Eagles. Zo nu en dan bezoekt hij ook een concert. Qua vakanties heeft hij al veel gezien, hij gaat graag naar zonnige bestemmingen. Ook een sportieve vakantie trekt hem wel aan.

Hij zoekt: een vrouw die zich casual/netjes kleedt en vooral lief is en het hart op de juiste plek heeft. Ze heeft wat te vertellen en vindt het leuk om er op uit te gaan. Hij valt niet op een bepaald type. Roken doet ze niet. Kinderen en huisdieren zijn welkom. Samen een mooie toekomst opbouwen en misschien wel samenwonen. Leeftijd tussen de 50 & 60 jaar.

Aanvullende informatie

Hij is een man met verzorgd uiterlijk, normaal postuur, bruin/groene ogen en donker geschoren haar. Over het algemeen casual en naar gelegenheid gekleed. Geruime tijd gescheiden en vader van twee kinderen. Hij rookt niet en drinkt bij gelegenheid een biertje of wijntje. Werkt met veel plezier in de bakkerswereld en draagt bij in de ontwikkeling hiervan. Een aantal karaktereigenschappen zijn: sociaal, inlevend, geïnteresseerd, rustig, kijkt eerst de kat uit de boom maar houdt wel van sfeer maken. Hij woont in een gezellige woning en vind het leuk om te klussen.

Hij houdt van: hardlopen, mountainbiken, de natuur in gaan, de stad en oude steden bezoeken en daar dan ook genieten van een bak koffie met gebak. Thuis kijkt hij soms een actieserie of goede film en leest graag een goed boek. Hij heeft veel gekampeerd binnen Europa en houdt van stedentrips.

Hij zoekt een: Vrouwelijke vrouw met normaal postuur. Ze is sportief, heeft een eigen mening en is lief. Ook vind ze het belangrijk om een eigen leven te hebben en elkaar vrij te kunnen laten. Lief en leed delen en samen een nieuw avontuur aangaan. Ze rookt niet, heeft een auto of motor en is maximaal 48 jaar.

Aanvullende informatie

Man met bruine ogen, normaal postuur, 1.81m, kaal, kleedt zich casual en naar gelegenheid. Volwassen kinderen, uitdagende baan in de jeugdzorg. Geniet van wat het leven te bieden heeft. Hij is positief, enthousiast en ruimdenkend. Heeft zijn hart op de tong en is romantisch. H.B.O. niveau. Rookt soms en drinkt zo nu en dan een drankje.

Hij houdt van: natuur & cultuur, met vrienden op stap gaan, lekker uit eten, sauna, sporten en naar de film gaan. Een serieus gesprek onder het genot van een goed glas wijn. Op vakantie gaat hij graag naar landen met aangename temperaturen.

Hij zoekt: een goed verzorgde vrouw met brede interesses die positief in het leven staat.Ze heeft humor en kan zich uiten. Heeft ook haar eigen bezigheden en houdt van reizen. Roken is geen bezwaar. Leeftijd van 45-60 jaar.

Aanvullende informatie

Lieve man met open blik, normaal postuur, grijs kort haar, bril en blauwe ogen. Hij kleedt zich modern/casual. 

Hij werkt als zelfstandige in de bouw. Rookt niet, houdt wel van een biertje/wijntje. Gescheiden en 3 volwassen kinderen. Hij is zeer sportief en ondernemend. Gaat er graag op uit en houdt van warmte, gezelligheid en creëert dit zelf ook graag. Zorgzaam, betrokken, lief en geduldig zijn een aantal eigenschappen die hij bezit.

Hij houdt van: lekker eten en drinken, met vrienden en kinderen er op uit gaan, wandelen in de bergen, voetbal, musea, theater, fietsen. Qua vakanties wandelt hij graag, bezoekt oude steden, maar ook de zon, zee en strand trekken hem aan. Stedentrips heeft hij regelmatig gedaan en dit bevalt hem erg goed.

Hij zoekt: een moderne, sportieve, sociale, ondernemende vrouw die van gezelligheid houdt. Ze is op de hoogte van wat er in de wereld speelt en is geïnteresseerd in een ander. Ze rookt niet, maar houdt wel van een drankje.

Aanvullende informatie

Sympathieke man, 1,83m, bruine ogen, bril en volle bos donkerbruin haar. Hij kleedt zich casual of naar gelegenheid. Hij heeft geen kinderen. Heeft een leuke baan als medewerker terreinbeheer. Hij vindt het leuk om de natuur in te gaan door middel van fietsen of lopen, een strandwandeling, maar lekker eten en een terrasje pakken horen daar ook bij.  Qua vakanties gaat zijn voorkeur uit naar zonnige bestemmingen zoals: Italië, Portugal of Malta. Hij gaat dan graag mee met excursies, maar wisselt dit wel af met dagjes strand/zwembad.

Hij is een sociale man, kan in eerste instantie iets verlegen zijn. Als hij ergens voor gaat, geeft hij niet snel op. Roken doet hij niet. Bij gelegenheid een biertje of wijntje slaat hij niet af. Lbo/Mbo niveau.

Hij houdt van: gezelligheid en sfeer maken.

Hij zoekt: een lieve, zorgzame vrouw die spontaan is en er samen op uit wil om leuke dingen te ondernemen. Hij vindt het belangrijk om elkaar vrij te laten. Roken liever niet. Leeftijd 50/60 jaar.

Aanvullende informatie

Rustige, zorgzame man. Sportief gekleed, rossig/bruin haar, blauwe ogen, normaal postuur. Rookt en drinkt niet. Mbo niveau.

Hij houdt van: tuinieren, muziek, lezen, mediteren, wandelen in Oostenrijk en Duitsland.

Hij zoekt: een eigenzinnige, lieve vrouw met een eigen mening.Samen nieuwe dingen ondernemen en een fijne relatie opbouwen met wederzijds respect. Hij zou graag samenwonen. Leeftijd: 39-49 jaar.

Aanvullende informatie

Pagina 1 van 2

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!