40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Hij is een positieve man met humor, groot en heeft een stevig postuur. Kleedt zich casual/modern, heeft blauwe ogen met een open blik. Hij is gescheiden en heeft kinderen. Heeft al geruime tijd een eigen onderneming in de wegenbouw. Hij is geïnteresseerd, zorgzaam, betrokken en beleefd. Hij woont in een leuke woning die hij sfeervol heeft ingericht. Drinken doet hij weinig en roken doet hij buiten. Muziek uit de jaren 70 is favoriet, maar meestal staat Qmusic op.

Hij houdt van: wandelen in de natuur, uit eten of een terrasje pakken. Thuis een film of serie op Netflix kijken, soms naar een kroegje met vrienden. Qua vakantie is hij divers, Australië, Amerika en Scandinavië staan nog op zijn bucketlist.

Hij zoekt: een verzorgde vrouw met een positieve instelling. Ze heeft (sarcastische)humor en vindt vertrouwen belangrijk in een relatie. Ze heeft ook haar eigen leven en bezigheden. Samen er op uit gaan en genieten van elkaar. Roken prima en een drankje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Grote, stevige man, kort donkerblond haar, blauwe ogen. Hij draagt een bril en kleedt zich casual. Hij is een makkelijke prater, kalm en een allesdoener. Kinderen heeft hij niet. Werkt momenteel als chauffeur.

Hij houdt van: het onderhouden en pimpen van motoren, in de auto stappen om er spontaan op uit te gaan, uit eten, terrasje pakken, het water op gaan. Zelf meubels maken en als er geklust moet worden is hij van de partij. Wat betreft vakanties heeft hij al veel gezien. Graag zou hij nog Scandinavië, Australië en New Zeeland bezoeken.

Hij zoekt: een trouwe, zorgzame vrouw, die onafhankelijk is en haar verleden heeft verwerkt. Ze kan goed luisteren, is respectvol en gaat een goed gesprek niet uit de weg. Kinderen zijn welkom. Leeftijd: 38-50 jaar. Niet rokend. Zo nu en dan genieten van een biertje of wijntje.

Aanvullende informatie

Hij is een man met bruine ogen, bril, donkere bos haar en 1.90m, over het algemeen casual gekleed. Harde werker in zijn eigen onderneming. Recht door zee en een gezelligheidsmens, houdt van een biertje op zijn tijd. Gaat graag uit eten, onderhoudt goed contact met zijn kinderen en gaat er graag op uit met de juiste partner.

Hij houdt van: buiten zijn, uit eten, cabaret, formule 1, vakanties (divers), aan de keukentafel met een groep vrienden en/of kinderen kletsen onder het genot van een hapje en drankje.

Hij zoekt: een lieve, eerlijke spontane vrouw. Ze heeft haar leven op de rit en houdt van gezelligheid. Leuk als ze initiatief toont en haar mening kenbaar maakt. Samen iets moois opbouwen en genieten van het leven. Roken geen bezwaar, zelf is hij al jaren gestopt. Leeftijd: 55-62 jaar.

Aanvullende informatie

Ondernemende, optimistische, sportieve man, makkelijk in de omgang, sportief gekleed (en naar gelegenheid), grijs kort haar, blauwe ogen en slank postuur. Niet rokend, lbo/mbo niveau. 

Hij houdt van: muziek luisteren, computeren, televisie kijken, naar een musical, bioscoop of uit eten te gaan. Zijn grote passie is stijldansen (vaak 5 avonden per week), ook geeft hij volleybaltraining aan een seniorenteam. Hij houdt verder van fietsen en wandelen. Een tweede passie is met de camper op vakantie gaan (zomervakantie en wintersport). Hij houdt erg van de natuur, stedentrips zijn niet aan hem besteedt.

Hij zoekt: een vrouw die van stijldansen houdt, een sportieve en ondernemende vrouw die samen met de camper op vakantie wil gaan. Een lieve en zorgzame vrouw, hij wil graag een harmonieuze relatie. Het zou fijn zijn als ze ook van fietsen en wandelen houdt.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

 1. Naam
  Graag je naam invoeren.
 2. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 3. Telefoon
  Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

 1. Vul onderstaand formulier in

 2. Ik ben een
  Graag je geslacht invoeren.
 3. Voornaam
  Graag je naam invoeren.
 4. Achternaam
  Ongeldige invoer
 5. Woonplaats
  Graag je woonplaats invoeren.
 6. Email
  Graag je Email adres invoeren.
 7. Telefoonnummer
  Graag je telefoonnummer invoeren.
 8. Wanneer bereikbaar?
  Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

 • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
 • Opstellen van persoonsbeschrijving.
 • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
 • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling ineens
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling ineens

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!