40PlusRelatie 1200

Contactadvertenties mannen

Stoere vent met een flinke bos haar, bruine ogen en casual/modern gekleed. Geruime tijd gescheiden en vader van 3 kinderen waar hij een warme band mee heeft. Met veel plezier is hij werkzaam in zijn eigen onderneming. Rookt niet, bij gelegenheid drinkt hij een biertje. Hij woont in een gezellige, frisse vrijstaande woning. Huisdieren heeft hij niet omdat hij daar geen tijd voor heeft. Hij is een harde werker, niet overheersend, wel sociaal, netjes en eerlijk.

Hij houdt van: motor rijden, een hapje eten met de juiste partner en daarna een bioscoop bezoeken of genieten van een dagje zee. Een wandeling in de natuur of een stukje fietsen. Zo nu en dan een feestje met vrienden. Of lekker thuis op de bank met een hapje en een drankje en een leuke film. Met vakantie gaat hij graag naar een zonnige bestemming.

Hij zoekt: een lieve vrouw met uitstraling. Ze is volslank, kleedt zich casual/stoer en is netjes. Ze houdt wel van gezelligheid, maar is niet heel erg druk. Roken doet ze niet, maar een drankje bij gezelligheid, leuk! Ze heeft alles op de rit en heeft ook zin om een liefdevolle relatie op te bouwen. Kinderen zijn welkom, mits ze niet te jong zijn. Leeftijd tussen de 48 & 52 jaar. In de toekomst zou hij graag samenwonen.

Aanvullende informatie

Hij is een positieve man met humor, groot en heeft een stevig postuur. Kleedt zich casual/modern, heeft blauwe ogen met een open blik. Hij is gescheiden en heeft kinderen. Heeft al geruime tijd een eigen onderneming in de wegenbouw. Hij is geïnteresseerd, zorgzaam, betrokken en beleefd. Hij woont in een leuke woning die hij sfeervol heeft ingericht. Drinken doet hij weinig en roken doet hij buiten. Muziek uit de jaren 70 is favoriet, maar meestal staat Qmusic op.

Hij houdt van: wandelen in de natuur, uit eten of een terrasje pakken. Thuis een film of serie op Netflix kijken, soms naar een kroegje met vrienden. Qua vakantie is hij divers, Australië, Amerika en Scandinavië staan nog op zijn bucketlist.

Hij zoekt: een verzorgde vrouw met een positieve instelling. Ze heeft (sarcastische)humor en vindt vertrouwen belangrijk in een relatie. Ze heeft ook haar eigen leven en bezigheden. Samen er op uit gaan en genieten van elkaar. Roken prima en een drankje bij gelegenheid.

Aanvullende informatie

Grote, stevige man, kort donkerblond haar, blauwe ogen. Hij draagt een bril en kleedt zich casual. Hij is een makkelijke prater, kalm en een allesdoener. Kinderen heeft hij niet. Werkt momenteel als chauffeur.

Hij houdt van: het onderhouden en pimpen van motoren, in de auto stappen om er spontaan op uit te gaan, uit eten, terrasje pakken, het water op gaan. Zelf meubels maken en als er geklust moet worden is hij van de partij. Wat betreft vakanties heeft hij al veel gezien. Graag zou hij nog Scandinavië, Australië en New Zeeland bezoeken.

Hij zoekt: een trouwe, zorgzame vrouw, die onafhankelijk is en haar verleden heeft verwerkt. Ze kan goed luisteren, is respectvol en gaat een goed gesprek niet uit de weg. Kinderen zijn welkom. Leeftijd: 38-50 jaar. Niet rokend. Zo nu en dan genieten van een biertje of wijntje.

Aanvullende informatie

Hij is een man met bruine ogen, bril, donkere bos haar en 1.90m, over het algemeen casual gekleed. Harde werker in zijn eigen onderneming. Recht door zee en een gezelligheidsmens, houdt van een biertje op zijn tijd. Gaat graag uit eten, onderhoudt goed contact met zijn kinderen en gaat er graag op uit met de juiste partner.

Hij houdt van: buiten zijn, uit eten, cabaret, formule 1, vakanties (divers), aan de keukentafel met een groep vrienden en/of kinderen kletsen onder het genot van een hapje en drankje.

Hij zoekt: een lieve, eerlijke spontane vrouw. Ze heeft haar leven op de rit en houdt van gezelligheid. Leuk als ze initiatief toont en haar mening kenbaar maakt. Samen iets moois opbouwen en genieten van het leven. Roken geen bezwaar, zelf is hij al jaren gestopt. Leeftijd: 55-62 jaar.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!