fbpx
40PlusRelatie 1200

Charmante man van 52 jaar uit West Brabant

Beschrijving

Goed verzorgde man, modieus gekleed, 1m83 lang, heeft een normaal postuur, bruine sprankelende ogen en een kale ondeugende kop en lach. Hij is trotse vader van een dochter uit een eerder huwelijk. Verder is hij ondernemer, freelancer en zzper in de gastronomie. Hij is een gevoelsmens, empathisch, gelijkwaardig in de huishouding en een prins in de keuken, ondernemend, nieuwsgierig, leergierig, passievol, ondeugend, open minded, monogaam, zorgzaam, positief, een knokker, soms ongeduldig.

Hij houdt van: sporten (kitesurfen, hardlopen, TRX training), uiteten op niveau maar ook laagdrempelig, theater, bios, concert, festival, dagje strand, terrasje pakken, wandelen langs strand of boulevard, shoppen, motorrijden.

Hij zoekt: een vrouw met een verzorgd uiterlijk, goed gekleed, vrouwelijk, slank of normaal postuur. Extravert, diepgang in gesprekken, sparren, gezellig, een genieter, passievol, ondeugend, ondernemend. Zijn voorkeur gaat uit naar een onderneemster of iemand met een verantwoordelijke baan. Kinderen zijn welkom vanaf de tienerleeftijd, liever niet rokend.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...