40PlusRelatie 1200

Bourgondische man van 46 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Leuke, grote stevige man van 1m95m, kort blond haar, kalend, blauwe ogen, casual en zakelijk gekleed. Heeft 1 dochter van 12 jaar, omgangsregeling, goede band, huisdier dwerg papagaai. Modern ingerichte eigen nieuwbouwwoning, werkt als manager/projectleider in de utiliteitsbouw (Hbo). Rookt soms. Hij is: communicatief, gezellig, een doorzetter, kan niet tegen onrecht, dierenvriend, rustig, adrem op het werk en thuis zoekt hij rust, initiatief nemend, spontaan, is geïnteresseerd in de natuur.

Hij houdt van: klussen, tuinieren, fietsen, de natuur in trekken, karper vissen met een maat, strand, kookt graag, sporten via werk, uitgaan: dorpscafé, festivals, bioscoop, uiteten. Wat vakanties betreft houdt hij van zon, zee en strand.

Hij zoekt: een spontane, vrolijke vrouw met een normaal of wat voller postuur, niet dominant, lief, zorgzaam, geen huismus, ze houdt van gezelligheid, uitgaan, is humoristisch, optimistisch en sociaal.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...