40PlusRelatie 1200

Betrokken man van 50 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

Leuke, licht getinte man van gemengde afkomst, zeer verzorgd, modern en netjes gekleed, donker kort krullend haar. Is klein van stuk met een grootse uitstraling. Heeft 1 dochter van 12 jaar, een auto en een eigen modern appartement. Daarnaast heeft hij leuk werk. Hij is rustig, communicatief, muzikaal, bescheiden, netjes, breed geïnteresseerd.

Hij houdt van: sfeer maken thuis, muziek, sporten, uitgaan met vrienden.

Hij zoekt: een vrolijke, spontane, vrouwelijke vrouw. Ze is communicatief, durft iets te zeggen, rustig van aard, initiatief nemend, onafhankelijk, attent, flexibel. Het liefst een vrouw zonder kinderen en huisdieren omdat hij de vrijheid eens wil ondervinden zonder verplichtingen. Ze rookt niet en is maximaal 1.65m.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...