40PlusRelatie 1200

Attente man van 48 jaar uit Noord-Brabant

Beschrijving

Hij is een man met een lengte van 1m85 en heeft een groot, stevig en compact postuur, type knuffelbeer. Zijn bruine haar is op dit moment gemillimeterd maar draagt hij soms wat langer en dan heeft hij een slag in zijn haar. Hij heeft een spontane en energieke uitstraling, groene ogen en zijn kledingstijl is casual verzorgd en naar gelegenheid. Hij houdt van kleding en schoenen vindt het belangrijk om er fris en verzorgd uit te zien. Zijn karakter is het beste te omschrijven als behulpzaam, gevoelig, sociaal, attent, betrokken, makkelijke prater, doorzetter, positief, eerlijk, oprecht, loyaal, hij heeft gevoel voor humor en is een harde werker. Hij vindt het fijn om de mensen waarvan hij houdt een beetje te verwennen met attenties.

In het verleden heeft hij kort samengewoond en heeft hierna nog een paar korte relaties gehad. Een langdurige relatie is er nooit van gekomen en op deze leeftijd heeft hij echt behoefte aan een gezellige vrouw om samen leuke dingen te ondernemen. Hij heeft geen kinderen. Hij is al jaren zelfstandig ondernemer in de wegenbouw. Voor opdrachten huurt hij personeel in en werkt zelf hard mee.

Hij houdt van: lekker eten, zelf kookt hij niet maar hij gaat graag uit eten, op een terras een drankje drinken, naar het theater en kleinere muziekevenementen bijwonen, hij bezoekt rommelmarkten en braderieën, gaat graag winkelen en naar motorcross kijken. Zijn muzieksmaak gaat uit naar jaren 80 en 90, Top 40, Nederlandstalig en af en toe klassiek. Voor wat betreft vakanties geeft hij aan diverse interesses te hebben. De laatste jaren is hij weinig op vakantie geweest maar wil dit met een partner zeker weer gaan doen, ook staat hij open voor haar ideeën en wensen. Hij is onder andere in Spanje, Polen, Griekenland, Letland, Duitsland en Tjechië geweest. Hij gaat bij voorkeur met de auto op vakantie en verblijft op plaats van bestemming in een fijn hotel. Ook dag- en weekendtrips in eigen land vind hij leuk, lekker om een paar dagen weg te zijn. Hij heeft een rijbewijs en een auto, houdt van huisdieren maar heeft deze op dit moment niet, hij rookt 6 tot 8 sigaretten per dag en zou voor een toekomstige partner bereid zijn om te stoppen als dat voor haar belangrijk is. Bij gelegenheid drinkt hij een biertje.

Hij zoekt: een sociale, verzorgde, vrouwelijke vrouw. Ze heeft gevoel voor humor, een slank tot normaal postuur en is een vlotte veschijning.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...