40PlusRelatie 1200

Attente man van 42 jaar uit Gelderland

Beschrijving

Hij heeft bruin haar, bruine ogen, een slank postuur (185cm) en kleedt zich verzorgd/casual en naar gelegenheid. Ziet er goed uit. Hij is ondernemend, sociaal, attent, serieus, behulpzaam en heeft ook humor. Hij heeft 2 relaties gehad, heeft 2 kinderen, beiden op de middelbare school, verder 1 zus en beide ouders. Hij is een succesvol zelfstandig ondernemer en woont in een mooie vrijstaande woning met grote tuin. Samen met een hulp doet hij de huishouding, kookt voor zichzelf en zijn kinderen. Daarnaast volgt hij graag de Formule 1, Discovery en de actualiteiten.

Hij houdt van: met vrienden ergens iets eten en drinken, af en toe een festival en bij elkaar op bezoek gaan. Qua sportieve bezigheden: fitness. De vakanties bracht hij al eens door in de Dominicaanse Republiek en op de Grieks-, en Spaanse eilanden.

Hij zoekt: een aantrekkelijke, zelfstandige, onafhankelijke, eerlijke vrouw met een eigen mening, die in staat is hem te ondersteunen in zijn werk en privé. Hij hoopt op wederzijdse chemie! Hij heeft een auto, rookt niet, drinkt met mate en houdt van dieren.

Aanvullende informatie

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...