fbpx
40PlusRelatie 1200

Actieve man van 56 jaar uit Noord-Holland

Beschrijving

Deze gezellige, nuchtere man met humor en brede interesses is gescheiden en heeft vier kinderen. Woont met kinderen en dieren in ruime omgeving met huis en erf. Ziet er jong uit met kort grijzend haar, blauw/grijze ogen en 1,80 m lang. Slank en fit postuur, vriendelijke blik. Hij is: ZZP-er in dak- en gevelbeplating. Trots op huis en gezin. Recht door zee, consequent, zelfbewust, actief en sportief, natuurliefhebber. Hij staat open voor nieuwe ervaringen, heeft lang aan dezelfde gewoonten vastgehouden. Trouw, zowel aan vriendschappen als in de liefde.

Hij houdt van: voetballen, wielrennen, Formule 1. Een evenement in de buurt, weekend weg in B&B, varen. Klussen in en om het huis. Eerlijkheid, een goed gesprek. Lekker eten, al kan hij zelf nog niet veel koken. Gezelligheid met vrienden en/of kinderen.

Hij zoekt: een actieve vrouw die zich niet teveel van anderen aantrekt. Spontaan en een blije persoonlijkheid. Ze heeft humor en houdt van gezelligheid met vrienden. Dierenvriend, natuurliefhebber, sportief is een pré. Niet rokend en drinkt met mate.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...