fbpx
40PlusRelatie 1200

Actieve man van 52 jaar uit Gelderland

Beschrijving

Een sportieve, actieve, midden in het leven staande man. Hij is een vlotte man om te zien, kleedt zich verzorgd en heeft een prettige uitstraling. Hij is positief ingesteld.

Hij houdt van: zijn zoon van 19 en dochter van 16 jaar, klussen in huis en tuin, 80/90 jaren muziek, wandelen, badminton en fietsen. Zijn werk als productieleider bij een bedrijf in de foodsector, hij heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Landen als Italië, Zweden en Noorwegen spreken hem aan, maar zeker ook Oostenrijk (ook) vanwege de wintersport.

Hij zoekt: een jeugdige, speelse avontuurlijke vrouw, die zich verzorgd kleedt, iemand die het leuk vindt om samen wat te ondernemen. Rustig, bescheiden en een brede belangstelling kan hij erg waarderen. Zij denkt in oplossingen, heeft ook tijd voor haar eigen dingen, kan het thuis ook gezellig hebben. Ze rookt niet, in de leeftijd vanaf begin 40 tot 50 jaar, Mbo/Hbo niveau.

Aanvullende informatie

Reageren op een contactadvertentie

Vul onderstaand formulier in

Ongeldige invoer
Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Zoeken

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van onze leden, klik dan onder de advertentie op de link en stuur het formulier naar ons op met het kenmerk van de persoon die je graag wilt ontmoeten. 

Iedereen wordt bij ons ingeschreven onder dezelfde condities. Alleen in het geval je reageert op een advertentie, zou je wellicht direct na inschrijving een match kunnen hebben.

Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...