40PlusRelatie 1200
maandag, 15 juni 2015 10:58

Van cliënt naar consulent

Jantine SchonkMijn naam is Jantine Schonk en ik ben sinds kort consulente voor 40PlusRelatie voor een deel van midden Nederland. Ik woon in Lexmond, met mijn 2 kinderen.

Uit eigen ervaring en ja via 40PlusRelatie, heb ik nadat ik weduwe ben geworden, een hele fijne bijzondere man in mijn leven mogen verwelkomen. Ik heb dus zelf het proces als cliënt doorlopen, ook wel getwijfeld om de stap te nemen, maar de wil om niet alleen, maar samen weer een nieuw leven op te bouwen heeft mij doen besluiten om mij in te schrijven. En ik kan het iedereen aanraden!

We werken bij 40PlusRelatie met een vast contactpersoon richting de cliënt, dat is erg prettig want je bouwt wel een vertrouwensband met elkaar op. Ik merk tijdens de kennismakingsgesprekken, zeker als ik iemand ontmoet die ook haar of zijn partner is verloren, er gelijk een heel fijn, diep gesprek op gang komt omdat ik daar over kan meepraten. De kennismakingsgesprekken vinden bij voorkeur bij de cliënt thuis plaats, dat voelt het meest vertrouwd. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst wordt de achtergrond in kaart gebracht en ook wat de wensen en voorkeuren zijn van de persoon naar wie men op zoek is.

Als de inschrijving voltooid is ga ik op zoek naar de juiste match, dat kan ook in het bestand van mijn collega’s in de aangrenzende regio’s. Niets is natuurlijk fijner om 2 mensen te kunnen matchen, dat is toch een kroon op je werk.

Graag nodig ik je uit om de stap te nemen om een oriënterend gesprek met mij of mijn collega’s te voeren en nog beter komt het tot een inschrijving, dat kan bij jou thuis of op kantoor. Zodat we aan het werk kan gaan voor jou, om ook het geluk te gaan vinden wat ik zelf heb gevonden.

Bel Jantine op tel: 0347-344424

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!