fbpx
woensdag 25 november 2020 12:12

Toeval bestaat niet… het valt je toe!!!

Na bijna 8 jaar single geweest te zijn en regelmatig actief op diverse datingsites zonder het gewenste resultaat, ben ik terecht gekomen bij 40/60plusrelatie.

Mijn matchmaker kwam bij mij thuis voor een intakegesprek en zij heeft me ingeschreven voor bemiddeling. Tijdens de intake geef je aan wie je bent, welke hobby’s je hebt, welke belangstelling je voor bepaalde zaken hebt, bijvoorbeeld reislustig, sportief, levenswijze en naar wat voor type vrouw je op zoek bent.

Zoals ik het heb ervaren heeft zij een goed analytisch vermogen en kon ze direct aan de slag om te onderzoeken of er een passende partner in haar dossier aanwezig was. Na een korte periode kwam ze met een “partnervoorstel” maar bij de ontmoeting, hadden wij toch niet de klik die nodig is om samen te onderzoeken of wij voor elkaar “geboren” waren.

Mijn matchmaker organiseert ook wandelingen voor singles en zij adviseerde mij om ook eens mee te gaan. Ik ben gek van de natuur en deze wandeling werd in en om Radio Kootwijk gehouden.

Het was een prachtige dag… hoog zomer, en we waren met een gezellige groep singles. Bij het verzamelpunt zag ik even verderop een blonde, slanke vrouw. Ik dacht…nou zij zal wel niet bij de groep horen…jammer want qua uiterlijk was zij zeker mijn type vrouw. Ik was blij verrast dat zij toch één van de deelnemers was. Ze bleek een bekende van mijn matchmaker want ze had al vaker mee gewandeld en ze kende sommige deelnemers ook. De wandeling startte na het voorstelrondje en binnen enkele minuten liep ik naast die leuke, spontane, blonde dame en begon een praatje en ze werd voor mij steeds leuker. De wandeling was prachtig met tussendoor een stop voor een drankje en wat lekkers. Aan het eind van de wandeling was het mogelijk om samen een drankje/hapje te doen en we zaten gezellig buiten. Vanzelfsprekend zat ik weer naast haar…

Ik ken mijzelf als een makkelijke prater, zeker niet verlegen, ik maak met iedereen een praatje, maar ik durfde aan haar, ze heet Els, toch geen telefoonnummer of mailadres te vragen om een vervolgafspraak te maken. Bij het afscheid nemen van de groep zei ik tegen mijn matchmaker dat ik die Els echt leuk vond. Ze vroeg of ik dat Els ook had laten weten en ik moest toegeven dat ik dat niet durfde. En ja… dan komt de professionele matchmaker met het voorstel dat zij eventueel Els zou vragen of ze haar mailadres aan mij mocht geven. Dan konden we daarna ook onze telefoonnummers uitwisselen. Ik vond dat een heel goed idee! Snel als ze kan zijn, had ze mij dezelfde avond al een mail gestuurd met het mailadres van Els. Wat was ik blij! Els aarzelde eerst nog wel, om persoonlijke redenen , maar mijn matchmaker heeft die tactvol kunnen wegnemen.

De eerste afspraken tussen Els en mij werden snel gemaakt. We zijn gezellig samen uit eten geweest, we hebben een stadwandeling gemaakt en ineens kwamen we in een stroomversnelling. Er ontstonden wederzijdse gevoelens van verliefdheid. Inmiddels zijn we, zo veel als mogelijk, bij elkaar en hebben we al toekomstplannen! Ik zie Els als de liefde van mijn leven en ik wil haar nooit meer kwijt en gelukkig zij mij ook niet! Hoe mooi kan het leven zijn of worden en zo onverwachts. Ik weet dat iedereen dit kan overkomen als je er voor open staat!

Uit privacyoverwegingen zijn Els en Peter gefingeerde namen.

Wat onze klanten zeggen!

Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.
We gaan binnenkort samen op vakantie!
Goeiemorgen Lindsy, het gaat goed tussen ons beiden! We gaan binnenkort samen op vakantie! Proef op de som 😂🤩! Ik zal je na de vakantie nog iets laten weten!
Ik ben echt gek op haar en de kinderen!!
Hallo Ingrid, Ja we zijn nog steeds happy, natuurlijk zijn er dingetjes waarover we discussiëren maar dat is in elke relatie! Knap gedaan hoor, ze was mijn tweede voorstel, ik ben echt gek op haar en de kinderen!! We gaan volgende week lekker met zijn tweeën even weekje weg!! Heb er zin in en ben benieuwd naar onze toekomst samen. Bedankt voor jouw bemiddeling, zonder 40 Plus Relatie had ik haar nooit ontmoet!! Groetjes A. uit Den Haag
We hebben een fijne klik met elkaar
Hallo Josje Ik er R. hebben mekaar al een paar keer ontmoet. Wat verrassend leuk bleek te zijn. We hebben een fijne klik met elkaar. En we gaan samen ontdekken of er meer is Voor mij tot nu toe erg 😻 fijn om samen op ontdekkingsreis te zijn. Groet B.
Nooit geschoten is altijd mis toch!! 
Goedemiddag Armanda, Dank je wel voor je nieuwe voorstel. Laten we er maar weer voor gaan vindt je ook niet? Nooit geschoten is altijd mis toch!! Ik vind dat je hartstikke je best voor ons, "de cliënten ", doet en dat mag ook eventjes gezegd worden. Groetjes!

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!