fbpx
woensdag, 25 november 2020 12:12

Toeval bestaat niet… het valt je toe!!!

Na bijna 8 jaar single geweest te zijn en regelmatig actief op diverse datingsites zonder het gewenste resultaat, ben ik terecht gekomen bij 40/60plusrelatie.

Mijn consulent, Jeanette Cornelis-Kers, kwam bij mij thuis voor een intakegesprek en zij heeft mij ingeschreven voor bemiddeling. Tijdens de intake geef je aan wie je bent, welke hobby’s je hebt, welke belangstelling je voor bepaalde zaken hebt, bijvoorbeeld reislustig, sportief, levenswijze en naar wat voor type vrouw je op zoek bent.

Zoals ik het heb ervaren heeft Jeanette een goed analytisch vermogen en kon ze direct aan de slag om te onderzoeken of er een passende partner in haar dossier aanwezig was. Na een korte periode kwam ze met een “partnervoorstel” maar bij de ontmoeting, hadden wij toch niet de klik die nodig is om samen te onderzoeken of wij voor elkaar “geboren” waren.

Jeanette organiseert ook wandelingen voor singles en zij adviseerde mij om ook eens mee te gaan. Ik ben gek van de natuur en deze wandeling werd in en om Radio Kootwijk gehouden.

Het was een prachtige dag… hoog zomer, 2 augustus 2020, en we waren met een gezellige groep singles. Bij het verzamelpunt zag ik even verderop een blonde, slanke vrouw. Ik dacht…nou zij zal wel niet bij de groep horen…jammer want qua uiterlijk was zij zeker mijn type vrouw. Ik was blij verrast dat zij toch één van de deelnemers was. Ze bleek een bekende van Jeanette want ze had al vaker mee gewandeld en ze kende sommige deelnemers ook. De wandeling startte na het voorstelrondje en binnen enkele minuten liep ik naast die leuke, spontane, blonde dame en begon een praatje en ze werd voor mij steeds leuker. De wandeling was prachtig met tussendoor een stop voor een drankje en wat lekkers. Aan het eind van de wandeling was het mogelijk om samen een drankje/hapje te doen en we zaten gezellig buiten. Vanzelfsprekend zat ik weer naast haar…

Ik ken mijzelf als een makkelijke prater, zeker niet verlegen, ik maak met iedereen een praatje, maar ik durfde aan haar, ze heet Els, toch geen telefoonnummer of mailadres te vragen om een vervolgafspraak te maken. Bij het afscheid nemen van de groep zei ik tegen mijn consulent dat ik die Els echt leuk vond. Jeanette vroeg of ik dat Els ook had laten weten en ik moest toegeven dat ik dat niet durfde. En ja… dan komt de professionele matchmaker met het voorstel dat zij eventueel Els zou vragen of ze haar mailadres aan mij mocht geven. Dan konden we daarna ook onze telefoonnummers uitwisselen. Ik vond dat een heel goed idee! Snel als ze kan zijn, had Jeanette mij dezelfde avond al een mail gestuurd met het mailadres van Els. Wat was ik blij! Els aarzelde eerst nog wel, om persoonlijke redenen , maar Jeanette heeft die tactvol kunnen wegnemen.

De eerste afspraken tussen Els en mij werden snel gemaakt. We zijn gezellig samen uit eten geweest, we hebben een stadwandeling gemaakt en ineens kwamen we in een stroomversnelling. Er ontstonden wederzijdse gevoelens van verliefdheid. Inmiddels zijn we, zo veel als mogelijk, bij elkaar en hebben we al toekomstplannen! Ik zie Els als de liefde van mijn leven en ik wil haar nooit meer kwijt en gelukkig zij mij ook niet! Hoe mooi kan het leven zijn of worden en zo onverwachts. Ik weet dat iedereen dit kan overkomen als je er voor open staat!

Uit privacyoverwegingen zijn Els en Peter gefingeerde namen.

Wat onze klanten zeggen!

Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt
Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet!
Beste Ingrid, Inmiddels kennen Tom en ik elkaar al bijna 2 maanden. Twee hele fijne maanden waarin wij elkaar beter leren kennen, leuke activiteiten ondernemen en heel veel praten. Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet! Voor jou ook fijne kerstdagen en een gezond 2023. Hartelijke groetjes Anja. P.
Al meer dan 8 weken!
Het contact met Mariska is er nog steeds! Al meer dan 8 weken! Maar het gaat goed. Misschien kan toch gesproken worden over een (verlaat) geslaagd contact bij 60PlusRelatie? Ik ben er in elk geval wel blij mee. En zij ook. De afstand is wel een "dingetje" maar dat is oplosbaar. Even een avondje koffiedrinken zit er (nog) niet in. We bellen en appen veel en zien elkaar regelmatig. Zij is al in Oegstgeest geweest en ik paar keer in Breda. Volgende week samen naar een concert. En we hebben nog meer plannen! Kortom, het gaat goed. Met vriendelijke groet, Pim
Vandaag een memorabele datum
Goedemorgen Ingrid, Vandaag een memorabele datum. Al weer een jaar geleden dat W. en ik elkaar leerden kennen. Ik wil je graag laten weten dat het super goed gaat met ons en dat we volgend jaar gaan samen wonen in mijn huis. We genieten volop en hebben nog veel plannen voor de toekomst! Onze eerste verre reis is geboekt, volgend jaar gaan we vanaf Barbados een mooie cruise maken!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?