fbpx
woensdag, 13 april 2022 14:03

Sinds enige tijd gelukkig met een lieve vriend

Hallo lezers, ik ben een vrouw van 49 jaar en ben sinds enige tijd gelukkig met een lieve vriend. Ik ken hem sinds begin december en we hebben al veel mooie en gezellige momenten beleefd. Dat gun ik een ieder en daarom schrijf ik een stukje voor de site van 40plus relatie.

Na vergelijking tussen datingsites en relatiebureaus heb ik er in september voor gekozen om me bij 40plus relatie in te schrijven. Het sprak mij aan dat er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek mogelijk was. Pas daarna heb ik gekozen om daadwerkelijk in te schrijven en een intake te doen. De intake was gedegen en bij mij thuis. Ingrid werd mijn consulente. In de beginperiode toen ik voorstellen voor dates kreeg, hadden we veelvuldig contact omdat ik dat zelf prettig vond. Nadat ik mijn vriend had ontmoet en we enkele dates hadden gehad, gaf Ingrid me juist de ruimte om dit verder te onderzoeken en legde zij het initiatief bij mij. Wat ik waardeer in Ingrid is haar passie voor haar werk, dat zij makkelijk bereikbaar is en veel tijd, aandacht en energie steekt in het vinden van een geschikte match.

De dates die ik heb gehad zijn sowieso gezellig geweest, aangezien het om andere cliënten gaat die er serieus instaan en er altijd sprake is van raakvlakken. Anders word je immers niet gematcht. Dat ik iemand zou ontmoeten met wie ik al zo snel zo’n vertrouwd gevoel heb, had ik niet verwacht.

Bedankt Ingrid, veel succes met het voortzetten van je mooie werk.


Matchmaker Ingrid van Veen

Ingrid 2019 wit v2

Wat onze klanten zeggen!

Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek
Hi Ingrid, Dank voor de leuke kennismaking die wij samen hadden gisteren! Ik vond het een heel fijn uitgebreid gesprek. Ik hoop dat je sympathieke partner voor mij vindt!
Gisteren echt een hele leuke date gehad
Hi Els, R. en ik hebben gisteren echt een hele leuke date gehad. Echt een onwijs leuke man en ik kijk uit naar onze volgende afspraak die wij snel zullen inplannen. Bedankt
Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet!
Beste Ingrid, Inmiddels kennen Tom en ik elkaar al bijna 2 maanden. Twee hele fijne maanden waarin wij elkaar beter leren kennen, leuke activiteiten ondernemen en heel veel praten. Wij gaan de feestdagen met een fijn gevoel tegemoet! Voor jou ook fijne kerstdagen en een gezond 2023. Hartelijke groetjes Anja. P.
Al meer dan 8 weken!
Het contact met Mariska is er nog steeds! Al meer dan 8 weken! Maar het gaat goed. Misschien kan toch gesproken worden over een (verlaat) geslaagd contact bij 60PlusRelatie? Ik ben er in elk geval wel blij mee. En zij ook. De afstand is wel een "dingetje" maar dat is oplosbaar. Even een avondje koffiedrinken zit er (nog) niet in. We bellen en appen veel en zien elkaar regelmatig. Zij is al in Oegstgeest geweest en ik paar keer in Breda. Volgende week samen naar een concert. En we hebben nog meer plannen! Kortom, het gaat goed. Met vriendelijke groet, Pim
Vandaag een memorabele datum
Goedemorgen Ingrid, Vandaag een memorabele datum. Al weer een jaar geleden dat W. en ik elkaar leerden kennen. Ik wil je graag laten weten dat het super goed gaat met ons en dat we volgend jaar gaan samen wonen in mijn huis. We genieten volop en hebben nog veel plannen voor de toekomst! Onze eerste verre reis is geboekt, volgend jaar gaan we vanaf Barbados een mooie cruise maken!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?