fbpx
woensdag, 13 april 2022 14:03

Sinds enige tijd gelukkig met een lieve vriend

Hallo lezers, ik ben een vrouw van 49 jaar en ben sinds enige tijd gelukkig met een lieve vriend. Ik ken hem sinds begin december en we hebben al veel mooie en gezellige momenten beleefd. Dat gun ik een ieder en daarom schrijf ik een stukje voor de site van 40plus relatie.

Na vergelijking tussen datingsites en relatiebureaus heb ik er in september voor gekozen om me bij 40plus relatie in te schrijven. Het sprak mij aan dat er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek mogelijk was. Pas daarna heb ik gekozen om daadwerkelijk in te schrijven en een intake te doen. De intake was gedegen en bij mij thuis. Ingrid werd mijn consulente. In de beginperiode toen ik voorstellen voor dates kreeg, hadden we veelvuldig contact omdat ik dat zelf prettig vond. Nadat ik mijn vriend had ontmoet en we enkele dates hadden gehad, gaf Ingrid me juist de ruimte om dit verder te onderzoeken en legde zij het initiatief bij mij. Wat ik waardeer in Ingrid is haar passie voor haar werk, dat zij makkelijk bereikbaar is en veel tijd, aandacht en energie steekt in het vinden van een geschikte match.

De dates die ik heb gehad zijn sowieso gezellig geweest, aangezien het om andere cliënten gaat die er serieus instaan en er altijd sprake is van raakvlakken. Anders word je immers niet gematcht. Dat ik iemand zou ontmoeten met wie ik al zo snel zo’n vertrouwd gevoel heb, had ik niet verwacht.

Bedankt Ingrid, veel succes met het voortzetten van je mooie werk.


Matchmaker Ingrid van Veen

Ingrid 2019 wit v2

Meer in deze categorie: « Samen helemaal happy ❤

Wat onze klanten zeggen!

Zaterdag opnieuw afgesproken
Dag Ingrid Sorry voor het late reageren Is erg goed gegaan. Veel beter/vlotter dan met J. We hebben voor zaterdag opnieuw afgesproken, dus daar zit ook een grote verbetering in R. is veel meer mijn type, en had het gevoel dat het wederzijds was. Ik vroeg of ze nog een keer wilde afspreken en liet haar de keuze. Zaterdag gaf ze (gelukkig) positief antwoord Ik houd je op de hoogte,
Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden
Hoi Josje, … heeft je een tijdje geleden al een berichtje gestuurd dat het wel klikt tussen ons. Ik wil je zelf ook nog even bedanken dat je nog iemand voor me hebt gezocht toen ik het eigenlijk wel voor gezien wilde houden. Dankzij jou heb ik dan toch nog een maatje gevonden. We hebben het leuk samen. Succes met je werk en dank je wel! 😘🤗👋
Het wel goed zit tussen ons
Hoi Ingrid, Je hebt inmiddels van Y. ook al begrepen dat het wel goed zit tussen ons. Na meer dan een jaar daten heb ik eindelijk iemand gevonden waarbij de ‘klik’ er nu wel is, en we kunnen nu, na 2 weken, al spreken van verliefdheid. We bellen of appen dagelijks, en proberen zo vaak mogelijk af te spreken. Het voelt echt goed
Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk !
Hai Ingrid, Wij genieten nog steeds iedere dag van ons liefdesgeluk ! Een toevalstreffer met veel gezamenlijke inhoud, interesses en niveau. Op dit moment ben ik tevreden met mijn nieuwe appartement, maar dat zal niet lang (meer) duren, aangezien wij al uitgebreide plannen hebben voor samenwoning in haar huis. Hartelijk dank voor jouw inspanningen en ik wens je alle goeds toe !
We genieten volop
Hoi Josje, Gezellig dat jij ff voorbij komt. Wij zijn nog steeds aan het daten en hebben het samen heel gezellig. We genieten volop. Ben ook al voorgesteld aan zijn familie. Ga straks naar hem toe voor een paar dagen. Dus is het een goeie match.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?