40PlusRelatie 1200
woensdag, 17 april 2019 10:08

Nieuwe franchisenemer voor regio Amsterdam

De directie van 40PlusRelatie verwelkomt met trots Vera Lagerwaard als nieuwe franchisenemer voor de regio Amsterdam en omstreken. Vera is inmiddels gestart als matchmaker. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij veel singles bij elkaar gaat brengen en er veel nieuwe liefdes zullen ontstaan. 

Vera Lagerwaard

Vera LagerwaardHi! Met heel veel trots en plezier kan ik aankondigen dat 40PlusRelatie en 60PlusRelatie een nieuw kantoor geopend heeft. En ik mag dat kantoor leiden! Mijn naam is Vera Lagerwaard, ik word 47 jaar en ben de moeder van een zoon en een dochter in de puberleeftijd. Ik weet wat het is om na een scheiding je leven weer op te moeten bouwen. En hoewel ik alles prima in mijn eentje kon redden, ben ik toch heel blij dat ik weer een partner in mijn leven heb. Om dingen mee te delen, te beleven. Ik zag dat ook bij mijn vader die na het overlijden van mijn moeder toch weer de liefde vond. Hoe fijn hij dat vond, en hoe fijn wij dat voor hem vonden. Daardoor werd ik echt geïnspireerd.

En ik gun jou die liefde ook!

Ik geloof in de persoonlijk aandacht die wij jou geven; je kunt alleen maar matchen als je iemand kent en er contact mee hebt. Daarom komen we bij jou thuis, heb je 1 aanspreekpunt en houden we persoonlijk contact met je. We matchen niet om het matchen. We willen echt jouw maatje vinden.

Zodat jij, net zoals ik en vele andere gescheiden mannen en vrouwen, weduwen en weduwnaars weer geniet van en met een nieuwe partner.

Dus… ben je woonachtig in Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen en omstreken, ben je klaar voor de liefde, ben je klaar voor een leuke man of vrouw? Dan kun je bij mij terecht. Mijn contactgegevens staan op de website. Tot snel??

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.
Ongeldige invoer

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Ongeldige invoer

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!