40PlusRelatie 1200
woensdag, 12 augustus 2015 14:51

Nieuwe consulente voor de regio Zeeland

Mijn naam is Jos van Prooijen uit Melissant en ik ben sinds korte tijd de consulent voor Zeeland, Goeree-Overflakkee, Voorne Putten en West Brabant. Wat mij heeft doen besluiten de stap te zetten naar zelfstandige bij 40PlusRelatie is de bijzondere aanpak van de bemiddeling. Tijdens het hele traject blijf ik de contactpersoon en daardoor leer ik mijn klant heel goed kennen en kunnen we een band opbouwen. Daarnaast vind ik ons keurmerk van de branchevereniging van groot belang. Dat is iets wat de organisatie heeft moeten verdienen. Het geeft mij een vertrouwd gevoel.

Als privépersoon houd ik van mensen, dieren en de natuur. Mijn leven en gezondheid houd ik in balans door regelmatig te sporten, yoga te beoefenen en gezond te eten.
Mijn passie in mijn werk is het omgaan met mensen en hen gelukkig maken. Het voeren van een echt persoonlijk gesprek waardoor er een vertrouwensrelatie kan ontstaan. Op die manier ben ik goed in staat een passende partner te zoeken.

Ben je gescheiden, weduwe of weduwnaar, kom je uit een gebroken relatie? Ervaar jij ook dat het steeds lastiger wordt een partner te vinden naarmate je ouder wordt of langer vrijgezel bent?

Graag nodig ik je dan uit, als jij er klaar voor bent, om de stap te nemen en contact met mij op te nemen. Dat kan door het invullen van het contactformulier of door me te bellen. Ik maak dan graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat je van 40PlusRelatie en dus van mij mag verwachten

• 100% inzet, betrokkenheid, professionaliteit, integriteit en passie;
• persoonlijke bemiddeling door je eigen consulent;
• vaste tarieven en gegarandeerde voorstellen;
• een groot bestand aan singles, zowel in de regio als landelijk;
• het singles keurmerk (Branchevereniging).
• aangesloten bij de Wet Bescherming Persoonsgegevens

"Blijf niet te lang wachten, dan mis je de trein naar geluk"

 

Jos van Prooijen

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input
Branchevereniging Singles Keurmerk


Lid van de branchevereniging relatiebemiddeling,
dus kwaliteit verzekerd!

Lees meer...

bel me terug

Wil je gebeld worden?

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug! Of bel ons zelf 088 - 4040 900.

Graag je naam invoeren.
Graag je woonplaats invoeren.
Graag een geldig telefoonnummer invoeren.

Meer informatie

Wil je meer weten of een afspraak maken met een van onze consulenten? 

Vul onderstaand formulier in

Graag je geslacht invoeren.
Graag je naam invoeren.
Ongeldige invoer
Graag je woonplaats invoeren.
Graag je Email adres invoeren.
Graag je telefoonnummer invoeren.
Invalid Input

Tarieven

Inschrijfgeld  € 175

  • Uitgebreid intakegesprek bij jou thuis of op locatie.
  • Opstellen van persoonsbeschrijving.
  • Opstellen van contactadvertentie (anoniem) voor onze website.
  • Foto voor ons bestand, uitsluitend voor intern gebruik.

Bemiddelingspakketten

Pakket 6 maanden € 99,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 12 maanden € 79,- per maand korting bij betaling in 1 keer
Pakket 18 maanden € 69,- per maand korting bij betaling in 1 keer

Gegarandeerde voorstellen per pakket

Bemiddeling door eigen consulent, dus één contactpersoon.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!