fbpx

Voordelen relatiebemiddeling

De voordelen van relatiebemiddeling.
woensdag 09 augustus 2023 14:32

De Voordelen van Daten op Latere Leeftijd

De Voordelen van Daten op Latere Leeftijd

Daten is niet langer voorbehouden aan de jongere generaties. In feite heeft de romantiek een nieuwe fase ingeluid: daten op latere leeftijd. Als de jaren verstrijken, bloeit de liefde in al haar pracht en praal opnieuw op. Welkom bij het hoofdstuk van het leven waarin ervaring en wijsheid samenkomen met de opwinding van nieuwe ontmoetingen. Bij 40PlusRelatie weten we dat ware liefde geen leeftijdsgrens kent. In dit blog duiken we in de enerverende wereld van daten op latere leeftijd en ontdekken we waarom het een ervaring is die zijn weerga niet kent.

woensdag 20 april 2022 11:53

Balans in je verwachtingen

Ben je actief op zoek naar een partner, misschien zelfs fanatiek? Of leun je ontspannen achterover en wacht je rustig af? Vertrouw je erop dat je een partner vindt of ben je de hoop (bijna) verloren? Hoe vind je balans in je verwachtingen?

Idealiseren kan verleidelijk zijn

Op ieder potje past een deksel, zeggen ze. Geloof je dat dit ook op jou van toepassing is? Die overtuiging heb je wel nodig als je wilt slagen in de liefde. Hoop houden zonder de realiteit uit het oog te verliezen is belangrijk. Met andere woorden: niet te veel te idealiseren. Als je graag een relatie wilt kan idealiseren verleidelijk zijn. Maar idealiseren leidt al gauw tot te hoge verwachtingen en daarmee tot te hoge eisen.

Van onze cliënten horen we steeds vaker dat ze blij zijn, dat ze via ons wél serieuze andere singles ontmoeten. “Hoe vinden wij anders een partner?”

Uit onderzoek onder singles, die actief aan het daten zijn, blijkt dat veel singles het lastig vinden om via een datingsite of app tot een date te komen. Zij geven aan wel matches te hebben, alleen dat veel gesprekken op niets uitlopen omdat mensen niet serieus of niet betrouwbaar zijn. De fatsoensnormen lijken soms volledig verdwenen.

woensdag 21 juli 2021 11:56

In gesprek met jouw matchmaker...

Onlangs zat ik bij een cliënte voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Deze dame kende het begrip relatiebemiddeling helemaal niet. Ze wist eigenlijk niet eens dat dit bestond en was zich aan het oriënteren hoe zij op zoek wilde gaan naar een partner. Met name op welke manier zij iemand wilde leren kennen, op een hele betrouwbare manier!

Het is best verwarrend: Je ziet aan de lopende band reclames van datingsites en een enkele keer van relatiebemiddeling. Het verschil is enorm groot en veel mensen hebben moeite om het onderscheid te zien.

Datingsites zijn erg toegankelijk:

  • je hebt zelf het heft in handen;
  • je hebt het maar voor het uitkiezen;
  • het is over het algemeen zonder enig ‘commitment’;

Er bestaan zelfs datingsites voor als je al een relatie hebt of getrouwd bent, om een tweede liefde of avontuurtje via een datingsite tegen te komen. Als dat is wat je zoekt en wilt, hoef je niet verder te lezen, daar houden wij ons bij 40PlusRelatie zeker niet mee bezig!

Van onze cliënten horen we steeds vaker dat ze blij zijn, dat ze via ons wél serieuze andere singles ontmoeten. “Hoe vinden wij nu anders een partner?” 

Feestjes en evenementen worden niet meer georganiseerd, de cafés zijn leeg, verjaardagen worden amper gevierd, ook zijn er geen festivals. Door deze maatregelen is het lastig om mensen live te ontmoeten.

Als zoekende single, die buitenshuis bijna nergens terecht kan, kijk je vaak eerst online. Al snel kom je erachter dat er veel nepprofielen zijn, je komt lastig tot een uiteindelijke date en contacten zijn te vrijblijvend.

woensdag 15 november 2017 10:28

Vertrouwen in een relatie is super belangrijk

Als je een relatie hebt gehad en deze is door jou beëindigd omdat je vertrouwen is beschaamd, kost het veel tijd om het vertrouwen in relaties weer te herstellen. Zeker als je voormalige partner is “vreemd gegaan” of een “dubbel leven” heeft gehad. En dit komt helaas vaker voor dan we denken. In dit blog wat handvaten om toch open te staan voor een toekomstige levenspartner. Open staan voor relatiebemiddeling is wellicht een eerste stap naar een relatie waarbij vertrouwen weer de basis is.

woensdag 06 juli 2016 12:02

Vijf voordelen van relatiebemiddeling

Gemiddeld genomen wordt iemands sociale kring kleiner na het vijfentwintigste levensjaar. Deze conclusie trokken onderzoekers van de universiteiten van Aalto en Oxford na analyse van de mobiele telefoongegevens van 3,2 miljoen Europeanen. Logisch eigenlijk, want rond die leeftijd gaan de meeste mensen settelen. Het grootste deel van hun tijd wordt dan opgeslokt door werk en gezin.

Wat onze klanten zeggen!

P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben.
Hallo Armanda. Hier nog even een heel leuk en geweldig bedankje aan jou en je team, ga zo door! P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben. We zijn nu bijna 2 maanden verder en ze heeft net kennis gemaakt met mijn kinderen, wat heel erg goed is verlopen. Armanda echt uit het diepst van ons hart, bedankt!
We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig
Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!