fbpx

Single activiteiten

Leuke activiteiten en reizen voor singles.
woensdag 24 mei 2023 15:01

Ga jij als Single alleen met vakantie?

vakantie koppel strand 1

Veel singles vinden het spannend om alleen met vakantie te gaan. Ze hebben het gevoel dat ze er niet bij horen of dat ze eenzaam zijn of dat ze zich onveilig voelen. Sommige singles denken ook dat een vakantie in je uppie saai of duur is. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn.

Er zijn veel voordelen aan het reizen als single. Je kunt je eigen tempo bepalen, je eigen interesses volgen en nieuwe mensen ontmoeten. Je kunt ook kiezen voor een groepsreis of een georganiseerde single vakantie, waar je met andere singles op pad gaat. Zo kun je genieten van je vrijheid en het tegelijkertijd gezellig hebben.

woensdag 25 mei 2022 10:10

Wil jij ook samen op vakantie?

Het jaarlijkse vakantiegeld dat veel mensen ontvangen, is van oorsprong bedoeld om op vakantie te gaan. We weten allemaal dat maar een deel van de mensen dat ook daadwerkelijk doet en na 1 of 2 weken vakantie is het geld ook weer op.

Het vakantiegeld wordt al snel gebruikt voor andere leuke dingen of om schulden af te betalen, aan je kinderen te besteden, te klussen of om te sparen voor een nieuwe loungebank of e-bike. Genoeg dingen om het aan uit te geven.

woensdag 09 maart 2022 11:10

Single ZoMiBo - zondag 10 april in Bussum

Kom jij ook naar de ZondagMiddag Borrel 10 april 2022 15.00-18.00.

De Single ZoMiBo, een ongedwongen borrel in een knusse brasserie in Bussum. Wij nodigen enkel singles uit, zodat je weet dat iedereen single is. 

Een gezellige middag uit, waar jij leuke singles kunt ontmoeten.

Gezellig met andere singles op wintersport vakantie.

Wie van wintersport houdt en single is, heeft behoorlijk wat mogelijkheden om een skivakantie te boeken. Je kunt zelf je skivakantie organiseren, vliegtickets en bijvoorbeeld een hotel met skipas in Oostenrijk boeken of  met de auto naar Winterberg in Sauerland rijden. Je kunt er ook voor kiezen om met andere singles op wintersport te gaan. Meerdere reisorganisaties hebben wintersport groepsreizen voor alleenstaande 40 plussers. Met bestemmingen als Salzburgerland in Oostenrijk en de Italiaanse Dolomieten beleef je een fantastische wintersport groepsreis.

vrijdag 08 september 2017 18:03

Wintersport voor singles van 40 plus

Nu de zomervakantie voorbij is en de herfst in rap tempo nadert, is het voor wintersporters al weer tijd om een wintersport vakantie te boeken. Bijvoorbeeld een skivakantie in Oostenrijk of Frankrijk voor singles van 40 plus.

Wat onze klanten zeggen!

P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben.
Hallo Armanda. Hier nog even een heel leuk en geweldig bedankje aan jou en je team, ga zo door! P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben. We zijn nu bijna 2 maanden verder en ze heeft net kennis gemaakt met mijn kinderen, wat heel erg goed is verlopen. Armanda echt uit het diepst van ons hart, bedankt!
We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig
Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting
Hallo Lindsy We hebben elkaar gister voor de eerste keer ontmoet. Het was een gezellige en ontspannen ontmoeting. We hebben afgesproken aankomende vrijdag samen uit eten te gaan. We gaan dus verder om elkaar beter te leren kennen.

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!