fbpx

Feestdagen

Alles rond de feestdagen.
dinsdag 07 november 2023 14:20

De betekenis achter Singles Day!

Singles day

Singles' Day, gevierd op 11 november, is een fenomeen dat zijn oorsprong vindt in China maar de laatste jaren wereldwijd aan populariteit heeft gewonnen. Deze dag staat in het teken van het vieren van vrijgezel zijn en wordt vaak beschouwd als een tegengeluid voor traditionele romantische feestdagen. Maar wat is nu precies de betekenis achter Singles' Day?

vrijdag 10 februari 2023 14:35

10 Tips voor een geweldige Valentijnsdag

Valentijnsdag staat weer voor de deur, de kans om jouw (toekomstige) geliefde eens goed in het zonnetje te zetten! Maar hoe pak je dit aan? Pak jij uit dit jaar, of wordt het toch weer dat jaarlijkse bezoekje aan de bloemist voor een bos bloemen? Wij hebben 10 tips voor jou verzameld voor een onvergetelijke Valentijnsdag, uiteenlopend van eenvoudig tot groots, van goedkoop tot duur, van actief tot lui, kortom: voor ieder wat wils!

woensdag 14 december 2022 10:32

We horen allemaal liever goed nieuws

We horen allemaal liever goed dan slecht nieuws. Vooral zo rondom de Feestdagen, willen we het liefst gezellig met elkaar zijn en samen genieten van lekker eten, drinken, met familie, vrienden en voor sommigen is het misschien vanzelfsprekend dat de partner er ook bij is.

Is dat zo vanzelfsprekend?

Als je hoort hoeveel singles er zijn, dan zullen er toch veel mensen niet met een partner aan het kerstdiner zitten, of misschien alleen naar de Kerstnachtdienst gaan? 

Hoe is dat voor jou?

Ben jij bewust alleen, of zou je ook liever samen zijn met een partner? De meeste singles die ik spreek vanuit mijn vak als matchmaker die zijn (uiteindelijk) toch liever samen met een maatje. Maar geloof je er nog in? Geloof je nog dat het mogelijk is nadat je weduwe of weduwnaar bent geworden. Of misschien ben je (al meerdere keren) gescheiden en denk je, bij mij past niemand (meer).

Maar geloof me: er is altijd hoop, er is altijd licht. Ook al is jouw leven vol met donkere tijden/momenten, het kan altijd gebeuren. Je komt de ware tegen en je geniet van een nieuw leven. Zo kan ik uit eigen ervaring vertellen hoe dat bij mij is gegaan. Ja, ook een matchmaker kan op latere leeftijd de ware ontmoeten.

Lees hieronder mijn persoonlijke verhaal.

“Inmiddels ben ik ruim 10 jaar matchmaker bij 40PlusRelatie en nog steeds is de Liefde mijn passie.
Als het gaat om de liefde kan ik wel zeggen dat ik een ruime ervaring heb.

Zo heb ik meerdere relaties gehad, heb ik samengewoond, maar ben ik ook ruim 7 jaar single geweest. Op mijn 57e ontmoette ik de ware en inmiddels ben ik getrouwd, verhuisd en woon ik samen met mijn man en genieten we van elkaar”.

Wil jij ook graag jouw liefde ontmoeten?

Laat het ons weten en de matchmaker uit jouw regio loopt samen met jou de weg van Single naar Samen. Samen is (toch) leuker, dat weet ik uit eigen ervaring. Ik weet maar al te goed hoe is het is om single te zijn en ik denk dat (bijna) iedereen liever een maatje heeft.

Klik hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij wensen je gezellige Feestdagen en een Liefdevol 2023!

Jeanette Cornelis-Kers

woensdag 30 november 2022 13:34

Samenloop van Omstandigheden

December, een bijzondere maand ... Heel even doen we het wat rustiger aan en belanden we in een andere sfeer. In iedere stad of dorp staan er kerstbomen en hoor je mooie muziek. We kleden ons feestelijk en op internet, de radio en op televisie is er tijd voor rust en bezinning.

De één haalt de familiebanden aan en de ander zoekt juist zijn vrienden op om de dagen samen door te brengen en het gevoel van verbondenheid te delen. Het gaat om mensen waar we van houden natuurlijk. Maar stiekem denk je: het liefste… mijn liefste, ik hou van jou. Die éne liefde, waar je niet op bezoek gaat, maar met wie je jouw leven deelt. Een maatje door dik en dun, waar je je pad mee loopt. Letterlijk, de samenloop van omstandigheden.

Onvoorwaardelijke liefde

Het klinkt heel mooi maar wat is dat eigenlijk… onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijk is helder, dat betekent zonder voorwaarden. Hoe simpel dat ook klinkt, bijna niks is zonder voorwaarden. Vandaag de dag zeker de liefde niet. In de gesprekken die wij met singles hebben, heeft iedereen voorwaarden als het gaat om het vinden van een partner. Een partner moet voldoen aan allerlei eisen en wensen; niet te ver weg wonen, leuk in de omgang, er goed uitzien, humor, dezelfde interesses en ga zo maar door.

zaterdag 16 november 2019 15:54

Help! Hoe overleef ik de feestdagen…

De dagen worden weer korter en kouder, de feestdagen naderen, dan kan het gevoel van ‘alleen zijn’ je ineens overvallen. Op andere dagen van het jaar heb je daar minder last van maar zo tegen kerst… dan mis je ineens wél die arm om je heen, het samen voor de buis op de bank zitten, cadeautjes kopen en krijgen van degene die je lief is.

woensdag 13 september 2017 11:22

Als de dagen korter worden...

Nu de zomervakantie voorbij is en de dagen korter worden, kom je weer in een ander levensritme terecht. Het wordt later licht en vroeger donker. Voor we het weten staat kerstmis weer voor de deur. Tijd voor nieuwe initiatieven? Want alleen is maar alleen.

woensdag 12 april 2017 11:07

Alleen met de Paasdagen?

Pasen komt er aan en familie en vrienden zoeken elkaar zoals gebruikelijk vaak op tijdens feestdagen. Ben jij alleen, zonder liefdespartner en hebben je vrienden wel mensen op zich heen om deze dagen mee door te brengen? Dan kun je je weleens ontzettend eenzaam voelen. Tja, “alleen is maar alleen” is zo’n bekende uitspraak. Weet dat het helemaal niet erg hoeft te zijn om alleen te zijn met feestdagen!

woensdag 01 maart 2017 09:44

Woensdag is het Nationale complimentendag

Na carnaval is het op 1 maart voor de vijftiende keer op rij Nationale Complimentendag. Het is een dag om nét even wat meer aandacht te hebben voor de ander. Om vriendelijk te zijn, elkaar in de ogen te kijken en oprecht te groeten.

Het is een mooie aanleiding om op een ándere manier de bloemetjes buiten te zetten en attent te zijn. Als we het allemaal doen, gaat de zon vanzelf schijnen en krijgt iedereen weer zin in het leven. Daar gaat het toch om!

Pagina 1 van 2

Wat onze klanten zeggen!

Elk weekend zijn we bij elkaar
Goedemorgen Armanda. Hier gaat alles goed! Samen met Willem gaat het ook heel goed. Elk weekend zijn we bij elkaar. Hele paasweekend was ik bij hem. Super leuk! Gr. Patricia.
P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben.
Hallo Armanda. Hier nog even een heel leuk en geweldig bedankje aan jou en je team, ga zo door! P. is een geweldige lieve vrouw waar ik heel graag samen mee ben. We zijn nu bijna 2 maanden verder en ze heeft net kennis gemaakt met mijn kinderen, wat heel erg goed is verlopen. Armanda echt uit het diepst van ons hart, bedankt!
We zijn al 4 x op date geweest
Hey Jos, gaat goed we zijn al 4 x op date geweest en zaterdag gaan we weer wat leuks doen. Tot nu toe loopt alles lekker. Ben benieuwd als we wat meer de diepte in gaan. Maar hele leuke vrouw. Tot nu toe erg positief Groetjes T.
Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb
Dag Els, Ik lees je bericht het nu pas. Wat leuk dat jij aan mij dacht. Jij ook de beste wensen voor 2024 in goede gezondheid. Ik kan je gelijk vertellen dat het heel goed met mij gaat. Ik heb je advies ter harte genomen. Jij hebt mij echt een spiegel voorgehouden. En ik wil je van harte danken voor je openheid. Het heeft geresulteerd dat ik nu een relatie heb. Nogmaals dank en tot horens in een goed 2024 gewenst. Met vriendelijke groeten,
Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt
Goedemiddag Amanda, We hebben fijne feestdagen gehad.1e kerstdag bij Agnes geweest en kennis gemaakt met haar zus en ook met haar twee dochters, wat een leuke meiden! Het was wel spannend allemaal maar tegelijkertijd ook heel ontspannen. Ik ben blijven eten, wat een gezelligheid. Met Oud en Nieuw zijn we samen drie nachten weggeweest. Het was zo mooi om mee te maken! We gaan voor elkaar. Doen veel samen. Ik heb geen woorden voor ons samen zijn, zo fijn. We zien elkaar veel maar blijven wel onze dingen doen. Morgen ga ik voor haar koken! Ik ben heel dankbaar wat ons overkomt. Amanda, dank. VrGr Wig

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!