fbpx

Een partner voor het leven!

40PlusRelatie is dé expert op het gebied van relatiebemiddeling voor singles van 40 jaar en ouder. Wij werken vanuit kantoren door heel Nederland en België.

Met ons grote bestand singles, hebben we veel mogelijkheden om te matchen. Je treft altijd een ervaren en gepassioneerde matchmaker uit de regio, die tevens jouw eigen aanspreekpunt is.

Door deze werkwijze ontstaat een goede band tussen jou en de matchmaker. Dat vinden wij belangrijk!

Op deze manier weten we al snel wie of wat bij jou past en dat vergroot de kans op het treffen van de juiste partner!

Wij matchen met liefde voor jou!

Koppel in de lente omhelzen

1. Persoonlijk gesprek

De matchmaker uit de regio komt bij je thuis of op locatie voor een persoonlijk gesprek. Dit is een belangrijke kennismaking om een goed beeld van je te krijgen en jouw kansen te bespreken.

2. Profiel opstellen

Zodra jij hebt besloten om je in te schrijven, volgt er een uitgebreid intakegesprek. Wij kijken naar wie, wat en waar je naar op zoek bent. De matchmaker maakt een uitgebreide persoonsbeschrijving. Vervolgens gaat de zoektocht beginnen.

3. Wij gaan voor jou op zoek

Er is een match voor je gevonden! Samen met jouw matchmaker wordt dit voorstel doorgenomen. Je kunt zelf beslissen of je hem of haar wilt ontmoeten.

4. De date

Het is natuurlijk heel spannend, iemand te ontmoeten en kijken of er een klik is. Daarom is er na de ontmoeting altijd een terugkoppeling en evaluatie. Zo leren wij jou steeds beter kennen!

Van Single naar Samen?

Als 40PlusRelatie zijn wij een tijdbesparend en een succesvol alternatief voor het zoeken naar de juiste partner. Met een gemiddeld slagingspercentage van 75% in het eerste jaar door onze expertise, bespaar je dus járen van je leven.

Geen geswipe meer maar serieuze ontmoetingen! Jouw persoonlijke matchmaker ontzorgt jou en gaat op zoek naar de juiste match.

Het leven is namelijk te kort om alleen door te brengen. Gun jezelf de liefde en kies nu voor geluk! Ga het vrijblijvende kennismakingsgesprek aan met de matchmaker bij jou in de regio.

Samen herinneringen maken

Wil jij ook weer met iemand samen zijn?
Samen nieuwe herinneringen maken!

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?