fbpx

Een partner voor het leven!

40PlusRelatie is dé expert op het gebied van relatiebemiddeling voor singles van 40 jaar en ouder. Wij werken vanuit kantoren door heel Nederland en België.

Met ons grote bestand singles, hebben we veel mogelijkheden om te matchen. Je treft altijd een ervaren en gepassioneerde matchmaker uit de regio, die tevens jouw eigen aanspreekpunt is.

Door deze werkwijze ontstaat een goede band tussen jou en de matchmaker. Dat vinden wij belangrijk!

Op deze manier weten we al snel wie of wat bij jou past en dat vergroot de kans op het treffen van de juiste partner!

Wij matchen met liefde voor jou!

Koppel in de lente omhelzen

1. Persoonlijk gesprek

De matchmaker uit de regio komt bij je thuis of op locatie voor een persoonlijk gesprek. Dit is een belangrijke kennismaking om een goed beeld van je te krijgen en jouw kansen te bespreken.

2. Profiel opstellen

Zodra jij hebt besloten om je in te schrijven, volgt er een uitgebreid intakegesprek. Wij kijken naar wie, wat en waar je naar op zoek bent. De matchmaker maakt een uitgebreide persoonsbeschrijving. Vervolgens gaat de zoektocht beginnen.

3. Wij gaan voor jou op zoek

Er is een match voor je gevonden! Samen met jouw matchmaker wordt dit voorstel doorgenomen. Je kunt zelf beslissen of je hem of haar wilt ontmoeten.

4. De date

Het is natuurlijk heel spannend, iemand te ontmoeten en kijken of er een klik is. Daarom is er na de ontmoeting altijd een terugkoppeling en evaluatie. Zo leren wij jou steeds beter kennen!

Van Single naar Samen?

Als 40PlusRelatie zijn wij een tijdbesparend en een succesvol alternatief voor het zoeken naar de juiste partner. Met een gemiddeld slagingspercentage van 75% in het eerste jaar door onze expertise, bespaar je dus járen van je leven.

Geen geswipe meer maar serieuze ontmoetingen! Jouw persoonlijke matchmaker ontzorgt jou en gaat op zoek naar de juiste match.

Het leven is namelijk te kort om alleen door te brengen. Gun jezelf de liefde en kies nu voor geluk! Ga het vrijblijvende kennismakingsgesprek aan met de matchmaker bij jou in de regio.
40PlusRelatie bij RTL4 Life is Beautiful

Samen herinneringen maken

Wil jij ook weer met iemand samen zijn?
Samen nieuwe herinneringen maken!

Wat klanten zeggen

 • Ontbijt voor haar gemaakt +

  "Nou, vanmorgen heb ik ontbijt voor haar gemaakt. Dat geeft aan waar wij nu staan. Het is een leuke vrouw en wij zijn elkaar volop aan het ontdekken."????

 • Het gaat goed tussen ons hoor! +

  Het gaat goed tussen ons hoor! We zien elkaar een paar keer in de week. We weten inmiddels, hoe ons dagelijks leven eruitziet.
  Het is een man, zaken voor het meisje, maar dat snap ik ook. Het is een geboren leider, en zo zal het gaan, maar mijn stem laat ik horen. Eigenlijk gaat het positief. Ik ben gewend om mannen in mijn leven te hebben, die mij al kenden. Veel makkelijker.
  Ik ga deze uitdaging heel graag aan.
  Hoor je niets van mij, dan gaat het goed. Duim maar voor mij. Dit is voor mij de eerste keer in mijn leven, dat iemand echt mijn type is. Je bent op de hoogte.

 • Sinds enige tijd gelukkig met een lieve vriend! +

  Ik ben een vrouw van 49 jaar en ben sinds enige tijd gelukkig met een lieve vriend. Ik ken hem sinds begin december en we hebben al veel mooie en gezellige momenten beleefd. Dat gun ik een ieder en daarom schrijf ik een stukje voor de site van 40plus relatie.
  Na vergelijking tussen datingsites en relatiebureaus heb ik er in september voor gekozen om me bij 40plusrelatie in te schrijven. Het sprak mij aan dat er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek mogelijk was. Pas daarna heb ik gekozen om daadwerkelijk in te schrijven en een intake te doen. De intake was gedegen en bij mij thuis. Ingrid werd mijn consulente. In de beginperiode toen ik voorstellen voor dates kreeg, hadden we veelvuldig contact omdat ik dat zelf prettig vond. Nadat ik mijn vriend had ontmoet en we enkele dates hadden gehad, gaf Ingrid me juist de ruimte om dit verder te onderzoeken en legde zij het initiatief bij mij. Wat ik waardeer in Ingrid is haar passie voor haar werk, dat zij makkelijk bereikbaar is en veel tijd, aandacht en energie steekt in het vinden van een geschikte match.
  De dates die ik heb gehad zijn sowieso gezellig geweest, aangezien het om andere cliënten gaat die er serieus instaan en er altijd sprake is van raakvlakken. Anders word je immers niet gematcht. Dat ik iemand zou ontmoeten met wie ik al zo snel zo’n vertrouwd gevoel heb, had ik niet verwacht.
  Bedankt Ingrid, veel succes met het voortzetten van je mooie werk. Lieve groetjes A. uit Zoetermeer

 • Leuke review na date +

  Goedemiddag Els,

  Inmiddels heb ik haar ontmoet. Zeer fijn, leuk en prettig. Inderdaad een leuke en aantrekkelijke vrouw. We gaan aanstaande zondag elkaar nog een keer treffen. We hadden een klik en hebben dat ook naar elkaar uitgesproken, nu kijken hoe verder. Ik heb een blij gevoel in elk geval????.

 • Samen al veel toffe dingen gedaan +

  Even een verslagje, we hebben samen al veel toffe dingen gedaan, we praten veel en beiden hebben we best een rugzakje.

  Daar hebben we over gepraat ik vind dat dit erbij hoort, hij voelt dit ook zo.

  Ik ben al bij hem en zijn zoon op de koffie geweest en ze vroegen al blijf je eten en dat heb ik gedaan. Het was heel gezellig en we hebben gelachen. Ik ben door de keuring! Je hoort het weer wel verder.

 • Dankjewel Armanda +

  Dankjewel Armanda, dat je Simon en mij bij elkaar hebt gebracht.  Er word vaak gevraagd hoe ik Simon heb ontmoet en dan vertel ik hoe en over jou en 40plusrelatie. Jij kunt het dus echt, mensen bij elkaar brengen. Nogmaals dank je. ❤️????

 • #happy +

  Ja we zitten op een allemachtig grote roze wolk. Zo blij mee. Zaterdag gaan we uit eten. We vinden 3 dagen wel de max om elkaar niet te zien #happy

 • vertrouwen +

  Graag zou ik gebruik willen maken van jouw service voor het vinden van een partner.
  Na ons gesprek van de week is mijn vertouwen in jou gewekt zo fijn.
  Zou je zo spoedig mogelijk met mij kontakt op willen nemen om het vervolg in werking te zetten.

matchmaker

Vrijblijvend gesprek

40PlusRelatie bied je een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan met de matchmaker uit eigen regio.

Samen met de matchmaker kijk je waar je nu staat in het leven en krijg je advies voor jouw zoektocht naar de liefde ❤

Vrijblijvend gesprek

Welke partner past bij mij?

Gratis e-book

Dit e-book geeft je meer inzicht in jezelf en welke partnerwensen belangrijk zijn.

Wat belangrijke eigenschappen zijn voor jouw meest ideale partner en waarom relatiewaarden zo belangrijk zijn in de zoektocht naar een partner.

Welke partner past bij mij?

In 10 stappen je ideale partner vinden

Gratis e-book

In de zoektocht naar de ideale partner kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen.

Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen, om het vinden van jouw ideale partner makkelijker te maken.

In 10 stappen je ideale partner vinden!